arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmaktan vazgeçelim.biz ne kadar güçlü olsak ta karşımızdaki kadınlar bizden daha güçlü.beni tekrar bir şeylere layık görmeyen kadınlar kendi hemcinslerim,kızları olan kız kardeşleri olan.bana acıyanlar da onlar tekrar gelinlik giyerim deyince garipseyenler de onlar dul olduğum için ki (dulluk cinsellikse cinsellikte olmamıştı evliliğimde) dul biriyle kendilerinin beğenmeyipte evlenmediklerine layık görenlerde onlar.ben birde antalyada yaşıyorum düşün batıdayım yani ve bunlarla karşılaşıyorum.sadece kadınlarda görüyorum bu kadınları küçümsemeyi.ben güçlü değilmişim keşke ayrılmasaydım dediğim çok oldu olacakta.çünkü bunaldım artık 2.sınıf olmaktan.kendime güvenim kalmadı.dünyanın en ayıp işini yapmışım sanki.eski eşim ise mutlu.çünkü o bir ERKEK
arkadaşlar lütfen kendimizi kandırmaktan vazgeçelim.biz ne kadar güçlü olsak ta karşımızdaki kadınlar bizden daha güçlü.beni tekrar bir şeylere layık görmeyen kadınlar kendi hemcinslerim,kızları olan kız kardeşleri olan.bana acıyanlar da onlar tekrar gelinlik giyerim deyince garipseyenler de onlar dul olduğum için ki (dulluk cinsellikse cinsellikte olmamıştı evliliğimde) dul biriyle kendilerinin beğenmeyipte evlenmediklerine layık görenlerde onlar.ben birde antalyada yaşıyorum düşün batıdayım yani ve bunlarla karşılaşıyorum.sadece kadınlarda görüyorum bu kadınları küçümsemeyi.ben güçlü değilmişim keşke ayrılmasaydım dediğim çok oldu olacakta.çünkü bunaldım artık 2.sınıf olmaktan.kendime güvenim kalmadı.dünyanın en ayıp işini yapmışım sanki.eski eşim ise mutlu.çünkü o bir ERKEK
Arkadaşım sıyrıl şu psikolojiden Allah aşkına. Gelinlik de giyersin bindallı da. Bekarla da evlenirsin cocukluyla da... Onların sana birşey söylemesine gerek yok ki; sen kendi kendini coktaaan sınıflandırmışsın bile.
canımm bi cok sorunumuz oldu arada saygı hiç kalmadı..yaşadıklarımı bilenlerr hiç evli kalma bu adamla diyor ama ben ne eşimden ne evimden kopamıyorum...onu sevmiyorum sanırımm sadece alışkanlık
evliliğindeki sorun ne bilmiyorum ama boşanma derim.boşandıktan sonra 2.sınıf insan muamelesi görmek,sonra her seferinde 2.kocası,boşanmış,dul kelimeleri duymak istemiyorsan boşanma.
off off... kafanda durumu netleştirip mantıkla bir karar aldığında bak ne kadar güçlü olacaksın... bizim gücümüz içimizde biz ortaya çıkartmayı bilmiyoruz bazen. oysa o şam babası erkeklerden çok ama çok güçlüyüz. onlar açıyor yeni sayfaları şakır şakır, biz niye açamayalım ki,yeterki isteyelim güçlü azimli olalım bende böle sölüyorum ama ben de zayıfım yani,hemen yeniliyorum ama istesem içimdeki o güçlü kadın ayağa kalkar herşeyi yapar...yeterki biraz çaba gösterelim..
ahhh siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu sınıflardırmayı yıkmaya çalışacak şekilde konuştuğumda çevremdeki eğitimli insanlar bana garipsin diyorlar.şuan atandığım yerde boşandığımı kimse bilmiyor bilseler neler duyacağım kim bilir.bakın batılı iki arkadaş nikah yaptılar aileler yokken bir arada yaşıyorlar aileler gelince herkes kendi evine.nedeni neymiş kıza laf gelirmiş düğün olmadan kimse bilmemeliymiş.işte toplum bunu kabul ediyor ama beni kabul etmiyor düşüncelerimi garipsiyor.
alya bende evliliğimde birçok sorun yaşadım.o dediğin saygının zerresi kalmamıştı bizde daha ilk seneden.hep aileler için kırardık birbirimizi.bana da hep yürümez yol yakınken bitir diyen çok oldu.ama sevdiğim için (o da beni severdi)hep düzeleceğimiz umudunu taşıyordum.benim sebebim anne-abi düşkünlüğü,bağımlılığıydı.evlilikte sevgi tek başına yeterli değil bence.herşeyi yitirdiğimiz gibi günün birinde bu sevginin de tükeneceğini adım gibi biliyordum.sevgisiz,mutsuz,huzursuz,paylaşımsız bir evlilik neye yarar ki?hala çok ağlıyorum,sabah işe gözlerim balon gibi geliyorum.Rabbime sığındım sabır diyorum...
senin için boşan ya da boşanma diyemem.
ne yaşadığını senden iyi kimse bilemez.
hakkında hayırlısı olsun.
ahhh siz nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben bu sınıflardırmayı yıkmaya çalışacak şekilde konuştuğumda çevremdeki eğitimli insanlar bana garipsin diyorlar.şuan atandığım yerde boşandığımı kimse bilmiyor bilseler neler duyacağım kim bilir.bakın batılı iki arkadaş nikah yaptılar aileler yokken bir arada yaşıyorlar aileler gelince herkes kendi evine.nedeni neymiş kıza laf gelirmiş düğün olmadan kimse bilmemeliymiş.işte toplum bunu kabul ediyor ama beni kabul etmiyor düşüncelerimi garipsiyor.
arkadaşım bende Antalya'da yaşıyorum.daha geçen hafta boşandım.evliliğimin daha ilk yılında boşanmanın eşiğinden dönmüştüm.o zamandan kayınpeder denen adamın bir sözü hiç aklımdan çıkmadı senelerce.''boşanırsan sen dul kadın olursun.yarın serviste yanına bir erkek 2 gün otursa laf olur adın kötüye çıkar ama benim oğlumun elinin kiri,yıkar geçer ''dedi.
kim ne derse desinnn bir dışlanma söz konusu oluyor bu konuda arkadaşlara katılıyorum...ya benim bile dediğim olmuştur yani...aa bak kadın eşinden ayrılmış flaan die arkasından konuştuğum olmuştur ama insan mantıklı düşününce yanlış yaptığının farkına varıyor..
kimi erkek bile eşinden ayrılmış bayanları gözünde kolay lokma olarak görebiliyor....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?