Evlenmiş

grimmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2012
104
3
26
Bolu
Merhaba;

Bunu yazarken affınıza sığınarak yardım alıyorum,Siteyi griimm rumuzlu arkadaşım önerdi,bir de orada paylaş dedi,şu an yanımda,bu gece yalnız kalmak istemedim,ağlıyorum,bilgisayar yazım çok iyi değil,benim bu sitede hesabım yok,çok hızlı da yazamıyorum,üyelik almak istedim ancak hemen onaylanmıyormus,bende bu yüzden onun rumuzundan girmek zorunda kaldım,özür diliyorum.Benmişim gibi cevap verin lütfen,tavsiyelerinize ihtiyacım var.O yazıyor.(yani ben grimmm)

Benim yıllar öncesinden bir ilişkim vardı,çok aşık olduk,bazı sebepler yüzünden ayrıldık,ben onu hiç unutmadım,o da beni unutmadı ,hiç görüşmedik 2 yıldır ,ben bugün onun evlendiğini öğrendim,yıkıldım ben ,kötüyüm,Ondan başka kimseyle olmadım bu zamana kadar,hayatıma aldığım tek erkekti,severek mi evlendi bilmiyorum.Arkadaşım unut diyor bende üzülünce buraya yazalım dedi.

öncelikle geçmiş olsun diyim çok zordur sevdiğin adamın evlenmesi bilirim. allah sabır versin..
bizden beklediğin ne burda tam olarak?

Merhaba;

Bunu yazarken affınıza sığınarak yardım alıyorum,Siteyi griimm rumuzlu arkadaşım önerdi,bir de orada paylaş dedi,şu an yanımda,bu gece yalnız kalmak istemedim,ağlıyorum,bilgisayar yazım çok iyi değil,benim bu sitede hesabım yok,çok hızlı da yazamıyorum,üyelik almak istedim ancak hemen onaylanmıyormus,bende bu yüzden onun rumuzundan girmek zorunda kaldım,özür diliyorum.Benmişim gibi cevap verin lütfen,tavsiyelerinize ihtiyacım var.O yazıyor.(yani ben grimmm)

Benim yıllar öncesinden bir ilişkim vardı,çok aşık olduk,bazı sebepler yüzünden ayrıldık,ben onu hiç unutmadım,o da beni unutmadı ,hiç görüşmedik 2 yıldır ,ben bugün onun evlendiğini öğrendim,yıkıldım ben ,kötüyüm,Ondan başka kimseyle olmadım bu zamana kadar,hayatıma aldığım tek erkekti,severek mi evlendi bilmiyorum.Arkadaşım unut diyor bende üzülünce buraya yazalım dedi.

üzgünüm ama beni unutmadı demişsin o evlenmiş...demekki unutmuş??görüşmediiğine göre neye dayanarak o da beni unutmadı dedin anlamadım???hem kendini boşa paralama cnm seni seven biri olsaydı bu 2 yıl içinde çaba göstermezmiydi???

nacizane tavsiyem..unut be arkadaşım çok zor çok çok zor hatta
ama başka çaren yok ki evli barklı olmuş o artık sevdi ya da sevmedi sonuçta evli..
seni çok iyi anlıyorum üzüntünü hissedebiliyorum bende bu korkuyla bu üzüntüyle yaşayacağım günlerin yakın olduğunu biliyorum çünkü
hmen geçmez ama zamanla azalacaktır acısı
bol bol gez dolaş arkadaşlarınla sohbet et ama sakın o konulara girmeden
sinemaya tiyatroya git spor yap aklını meşgul et yani onu aklına getirmemeye çalış

ha bir de sakın onu hatırlatacak müzikler dinleme..:43:

Tek kelimeyle UNUT! Unutulmuşsun ki evlenmiş. Kendine yeni bir yol çizmelisin ve güzergahında O artık hiçç olmamalı...

kendim yazıyorum aslı dediğiimi anlatamıyor beni anlamıyor ben çok kötüyüm biz yıllarca sevdik birbirimizi benim babam istemedi doğulu diye babam kalp hastasıydı öğrendi istemedi git dedim bekleme beni ağladı bırakmam dedi git dedim babam ben ölmeden olmaz dedi babama kıyamadım ikna edemedim ben çok sevdim sevildim beni kırmadı hiç bir gün bir gün incitmedi çok sevdi neler yaşadık hep dayandık hep dayandık sonunda yenildik beni biz dört yıl çıktık iki yıldır görüşmedik ama haber aldık hep oda çıkmadı kimseyle bende iki ay önce tanışmış görücü usulüyle evlenmiş yeni.o benim herşeyimdi şimdi başkasınamı sarılıyor bekleme dedim biliyorum içim çok acıyor allahım bu acıyı al içimden .hep birgün beraber olacağımızı düşünmüştüm bu umudu içimde taşımışım ben kızmıyorum ona mutlu olsun allah benim ömrümü eşine versin .daha yazın duymuştum beni izlermiş uzaktan ben tatile gitmiştim yazın ankaraya oraya gelmiş beni görmüş uzaktan benim için gelmiş biraz görmüş geri dönmüş saatlerce yol yapmış.Ben çok sevildim çok sevdim benim için neler yaptı ben kıramadım babamı.İçim acıyor benim,allahım bu acıyla nasıl yaşarım.

sen onu unutmamışsın ama o seni unutmuş ki evlenmiş. artık yeni bir yuva kurduğuna göre sana düşen tek şey arkadaşının dediği gibi unutmak.
bizler burada nasıl yardımcı olabiliriz sana unut demekten başka bilemedim.

cnm kendine o da beni unutamadı diye kandırma sakın yapacağın en büyük hata onun nasıl hissettiğine karar vermek olur.o mutlu mu değil mi,iyi mi kendi kafanda yorumlama sakın.evlendiğine göre mutlaka o kişiyle isteyerek evlenmiştir zorla olacak değil ya..o yüzden hiç bir şekilde kafanda yorumla..çok zor.bende sevgilimden yeni ayrıldım sayılır..eğer bir erkek gerçekten seviyorsa öle başkasına gidemez eğer gitmişsede ya da evlenmişse sana yeteri kadar değer vermediği içindir..sen şimdi senin yaşacağın hayallari başkasıyla yaşacak diye üzülüyorsun tahmin edebiliyorum.seninde karşına biri mutlaka çıkıcak.böyle düşün ve dua et Allah'a..BU acının hiçbirşee benzemediğini ve çok ağır olduğunu biliyorum.Ve durumu kabullen.O artık evli bir adam..

ben direttim babam babam kalp krizi geçirdi o hergün yalvardı ben beklerim ölene kadar dedi bana ben kıyamadım bekleme dedim ona kıyamadım ben iki yıl boyunca hep izledi beni biliyorum kimseyi sokmadı hayatına tek sevdiğim olmuştu hakkı evlenmek allah mutlu etsin mutlu olsunlar içimdeki acı bitmiyorki içimdeki acı bitmiyorki ben ölsem keşke şimdi ben nasıl yaşarım bununla nasıl dayanırım

arkadaşım evlenmiş sen kendini üzsende değiştiremezsin bu durumu...en ağır acı ölüm acısı onu bile kaldırıyor insanlar...

ve sen 2 sene başkalarından haber almışsın....onun ağzından duydunmu

çokkk sevseydi...evlenemezdii..............

benim arkadaşımın amacası sizin hikayenizin aynısını yaşamış biri 60 yaşında hala bekar.........

bu adamda sevmişş işte

çok , çok üzüldüm, acını hissettim desem yeridir... ne desem teselli olmazki sana, Allah sabır versin sende unutmak zorundasın, malesef yapacak bir şey yok

canım şimdi ağlamanın sana ne yararı var? için acıyor tamam ama elinden ne gelir artık.. unutmaya bak.. çok seviyorsan zamanında kaçıp evlenicektin onunla babanın sizi affetmesini bekleyecektin ama sen aileni seçmişsin.. artık elden gelen bişey olmaz ailene tutun unutmaya bak onu

kendim yazıyorum aslı dediğiimi anlatamıyor beni anlamıyor ben çok kötüyüm biz yıllarca sevdik birbirimizi benim babam istemedi doğulu diye babam kalp hastasıydı öğrendi istemedi git dedim bekleme beni ağladı bırakmam dedi git dedim babam ben ölmeden olmaz dedi babama kıyamadım ikna edemedim ben çok sevdim sevildim beni kırmadı hiç bir gün bir gün incitmedi çok sevdi neler yaşadık hep dayandık hep dayandık sonunda yenildik beni biz dört yıl çıktık iki yıldır görüşmedik ama haber aldık hep oda çıkmadı kimseyle bende iki ay önce tanışmış görücü usulüyle evlenmiş yeni.o benim herşeyimdi şimdi başkasınamı sarılıyor bekleme dedim biliyorum içim çok acıyor allahım bu acıyı al içimden .hep birgün beraber olacağımızı düşünmüştüm bu umudu içimde taşımışım ben kızmıyorum ona mutlu olsun allah benim ömrümü eşine versin .daha yazın duymuştum beni izlermiş uzaktan ben tatile gitmiştim yazın ankaraya oraya gelmiş beni görmüş uzaktan benim için gelmiş biraz görmüş geri dönmüş saatlerce yol yapmış.Ben çok sevildim çok sevdim benim için neler yaptı ben kıramadım babamı.İçim acıyor benim,allahım bu acıyla nasıl yaşarım.

Çokkk üzgünsün seni anlıyorum ama arkadaşlık, flört falan değil EVLENMİŞ, o nedenle bitmiş artık, geçmişte yaşadıklarını düşünüp kendi acını ıkıye katlama, adı üzerinde geçmiş ve bitmiş, hatta nasıl olursa olsun ister görücü ister anlaşarak sonuçta evlenmiş! Emin ol sen de unutmam deme unutursun, karşına inşallah öyle biri çıkar ki şu yaşadıklarına kendin için üzülürsün.
Hani bir türkü vardır ya:
Unutmak kolay mı deme unutursun Mihribanım
Oğlun kızın olsun hele unutursun unutursun Mihribanım...

Arkadaşlar,grimm ben;

Şu an hıçkırıklara boğuldu,ben de üzüldüm,unut diyorum ama belki başka yorumlar da alırsa unutur ,anlar buna mecbur olduğunu diye düşündüm,Çocuk çok iyiniyetli,çok temiz bir çocuktu,depresyona girdi çocukta,bir yıl oldu mu bilmiyorum tam olarak ama bana da ulaştı en son geçen sene,nolur bırakmasın beni diye yalvardı,ama arkadaşımda haklı,ailesel durumları ortaya çıktı,Eğitim dendi,çocuk bunun için yüksek lisansa yazıldı,işini bıraktı,bunun şehrine geldi,çift mesai yaptı,para biriktirmeye başladı.

Ama arkadaşım da ona kıyamadı,gitsin yuvasını kursun dedi,en sonunda çocukta haklı olarak bunu yaptı,şu an perişan kızcağız.Unutacak ,başka çaresi yok,beni acımasız buluyor ama başka çaresi yok.

duymuştum olmuştu yapmış.. mizacım gereği belki sana sert bi çıkış gelecek hatta kırarsam özür diliyorum ama mış miş li cümleler kurmak yerine sadece yaşadıklarını bil. biliyorum çok zor hele de evlendiğinde her kadında o beni çok sevmişti hepde sevecek yanılgısı oluşuyo. geçen yıl temmuz ayında hayatımın aşkı dediğim adam evlendi 1.5 yıl olmus bak. ölürüm sandım biterim doğrulmam. her gün haberi geldi seni çok sevdi hatta beni başkasıyla çıkıyo demişler de ondan evlenmiş falan fişman. öyle uzadı ki bu hikayeler hala seni sveiyo boşanacakmış hep sen geliyormussun aklına falan afedersin ama ne bi halt oldu ne ben sevgisinden öldüm he üzülmedim mi evet üzüldüm günlerce ağladım ama kalk ve aynaya bak yüzünü yıka ve silkilen o eski bi defter artık ve senin değil asla da olamaz artık mdem babanın rızasını kazanmak için bıraktın onu bugün de yapabilirsin aynaya bak ve sunları unutma sen kocaman bi dünyasın onun gibi daha niceleri çıkacak karşına sen düzenli yürüyüşe spora falan başla eğlenceli kitaplar oku hareketli müzik dinle yemek pişir dua et kendin için bişeyler yap kolay değil sıkma da kendini ağlayacaksan da ağla ama emin ol hiç kimse senden değerli değil

yeni duyduğun için çok acı çekiyorsun anlıyorum ama geçecek elbet.
o hayatına devam ediyor sen ağlayıp sızlayacaksın da eline ne geçecek
sende hayatına yön vereceksin
şuan için geçici hislerdesin ağla rahatla sonra salla hayatına bak

Son düzenleme:
Bunda da bir hayır varmış diyip unutacaksın.

Senin kadar sevebilseydi gidip evlenmezdi.

kendi dusen aglamaz. siz onu kendi elinizle baskasina gondermissiniz, git beni bekleme yuvani kur demissiniz, onun tum ugraslarina ragmen acik kapi birakmamis hep reddetmissiniz, bu neyin zirlamasi simdi??
onu gercekten sevseydiniz babanizi bi sekilde ikna ederdiniz, en kotu ihtimalle kacardiniz, merak etmeyin alistirsaydiniz babaniza bi seycik olmazdi.. ama siz seciminizi kolay ya da zor farketmez, bi sekilde yapmissiniz, simdi boyle hickiriklara bogulmanin manasi yok.

oyle yillarca beklemeli seni uzaktan sevmek asklarin en guzeli hikayeleri filmlerde oluyor.. neyse bundan sonra yapacaginiz en iyi sey o kisiden uzak durmaya devam edip (o beni uzaktan izliyor diyerek egonuzu sisirmeden) yolunuza devam etmek.. siz de sozunden cikmadiginiz babaciginizin onaylayacagi biriyle evlenip mutlu olun..

Back
X