Kusura bakmayın arkadaşlar;
İş çıkışı arkadaşımın evine uğradım ;ancak eve gelebildim ve taze taze anlatıyorum şimdi size olanları..
Öncelikle sabah erken çıkmak durumunda kaldım,mesajlarınızı okuyamamıştım ona,akşam yanıma uğrayacak izin alabilirse o zaman okuyacağım inşallah,ancak üstün körü hatırladığım kadarıyla yazdıklarınızı anlattım,arkadaşlardan biri gerçekten evlenip evlenmediğini sormuştu?Öncelikle bunu öğrenmek gerekiyordu,biz bu konuya hiç değinmemiştik,sağolsun işte her yorum farklı bir açıdan bakmamızı sağlıyor..
Gelelim olaya,arkadaşım bu olayı ;kuzeniyle bir gün bir yerde oturuken eski bir arkadaşlarını gördüklerinde öğrenmişler,bu eski arkadaş yanlarına gelmiş,havadan sudan konuşurken;ya x' de evlenmiş,biz daha duruyoruz gibilerden bir laf etmiş,arkadaşımın kuzeni bu x ile uzun süredir görüşmüyor zaten.Netice itibariyle bunu herhangi birine sorarak öğrenebileceğimizi düşündük,bu nedenle bunu sorma işini de kuzene bıraktık.Polat ortak bir arkadaşı aradı ama ulaşamadı,bunun dışında da naparız ne ederiz diye düşünürken,aklımıza bu çocuğun eski bir kız arkadaşı geldi,benim de az çok muhabbetim olmuştu,bayan olması sebebiyle benim aramam uygun görüldü,numarası polatta varmış,saçma bir bahaneyle aradım,çalıştığı kurumdan birini soruyormuşum gibi,saçma bir isim sordum,telefonu kapatırken,kızcağızın işi vardı belli,görüşelim mutlaka dedi,ben de tabi dedim,(imkan olsun görüşürüz,ancak eş dost toplantılarında fırsat oluyor,x'in nikahına da gidemedim gelseydim görüşürdük ne güzel) dedim,eğer ne nikahı?? diye sorsaydı öyle gelmişti kulağıma,çağrılmadım zaten gitmedim diyecektim ancak kızcağız bana,(ben de gidemedim,koptuk artık onunla iyice) dedi,(bir mesajla tebrik ettim); dedi..Bu vesileyle evlenildiğini öğrenmiş olduk,öncelikle bu olayı kimseyi rencide etmeden,sağa sola sorup yeni evli çifti taciz etmeden öğrendik,sonra oturup unutmanın en güzel şey olacağını,herhangi bir pişmanlık duymaması gerektiğini konusacağız bu akşam..