Evlenmiş

Çok üzüldüm, bunca şeye rağmen kendimi senin yerine koydum canım yandı. Zor ama boşvermekten başka çaren yok.

Unutamazsin belki ama zamanla eskisi kadar sevmezsin, kullenir. Hatira olur artik senin icin. Yasayamam, baskasini sevemem, olurum sanirsin ama bir gun bir bakacaksin ki eskide kalmis. Sana hikaye gibi geliyordur ama gercek bu. iki yildir gorusmemissin ama surekli haber almissin, seni gormeye gelmis, evleis, gorucu usulu falan. Boyle onu surekli sordukca daha uzun surer atlatmak. Evlenmis, kesin kararlilikla tum baglarini kopar. Aglarsin hatirlarsin ama gececek

gerçekten seven insan, gidip bir başkasıyla evlenmez. bir başka kadına dokunup ona sarılamaz, eğer yüreğinde sen varsan. şuanda sen, üzülüyorsun ağlıyorsun, onun yerinde olsan evlenmezdin, beklerdin. ama o yolunu çizmiş, hayırlısı böyleymiş demekki. emin ol, Rabbim o kadar büyük ki, öyle bir zaman gelicek, iyi ki bir başkasıyla evlenmiş diyeceksin. çünkü bazen hayatımızda olan insanlar bizleri bir sonraki insana hazırlıyorlar. onda öğrendiğin hataları kusurları yeni ilişkinde yaşamayacaksın... her zaman hayırlısıyla de, isyan etme, dua et. dahada önemlisi sabırlı ol.

Severdi sevmezdi bilemiyorum onu en iyi sen farkedersin ama ister görücü usulü ister anlaşarak evlensin bir şey değişmez. Senin onu sevdiğin kadar o seni sevememiş. Bu saatten sonra yapabileceğin tek şey olanları unutmak.. Kendi hayatına bir yön çiz, her şeyde bir hayır vardır belki babanın istememesi seni daha fazla üzüntüden kurtardı.

Bence sen unutmadığın için onun da unutmadığını sanmışsın
Çünkü o çoktan unutup evlenmiş

Tabi ki de unutmalısın, evli barklı bi adam artık o.. 2 yıldır sesini etmeden nasıl durduysan bundan sonra mecburen durmalısın artık.
.

unutmaktan başka şansın yok...
sevmeyerek evlenseydi ne değişecekti sonuç önemli....

acın daha çok taze zamanla alışacaksın ama kendini böyle parçalayarak sadece yarana tuz basarsın, unutacakmısın hayır ama alışacaksın, bide bu aileleri hiç anlamış değilim, ne karışıyon, sanki kendi evlenecek..........

insan eski sevgilisi evlenmediği sürece belki döner diye umut ediyor sanırım evlilik haberleri alınca ister istemez böyle bir yıkım yaşanıyor .unutmaktan başka çareniz yok .yapılcak başka birşey yok çünkü sevginizi kalbinize gömüp devem ediceksiniz .demek ki kaderinizdeki insan o değilmiş .bir gün sizde evleniceksiniz mutlu olucaksınız buna inanın .hayırlısı böylemiş deyin lütfen .üzülmeyin değmez .o demek ki sizin onu sevdiği kadar sevmemiş sizi .

canım inan ki geçiyor..ama karşındaki insan iyi bir insan olduğu için unutamıyorsun.benimki beni aldatmıştı yapmadığı yemediği halt kalmamasına rağmen deli gibi acı çekiyordum.eski güzel günler aklıma geliyordu çünkü..ama sende unutacaksın inan bana unutmak için hiç birşey yapmasan bile belli bir zaman sonra unutacaksın kendiliğinden bana öyle söylemişlerdi..bende ailemle arada kaldım babam bnm yüzümden sigaraya başladı falan..ama ben sonunda ailemi seçtim çünkü değmez biri için ailemi yok sayamazdım.ha şimdi karşıma değecek bir insan çıksa yine de farketmez yine ailemi seçerim.inan aşk falan hikaye bak nolmuş evlenmiş..çok aşık olan biri beklerdi ölene kadar.evlenemezdi.ben öyle insanlar tanıyorum erkekler yani kızı seviyor benim ona vefa borcum var başkasıyla evlenemem diyip on sene beklemiş çocuk liseden bu yana..düşün artık..seninde mutlu olmaya hakkın var canım benim üzme kendini.önce kabul etmen lazım evlendiğini ve herkese söyle kimse sana ondan haber getirmesin,onla ilgili hiçbirşeye bakma..herşeyi ya,at..bilmiyorum bir yerde çalışıyor musun..zamanını iş güçle geçir..ben inan intiharın eşiğine gelmiştim.beynim vücudum artık daha fazla kaldıramıyordu onun yaptıklarına.bir de beyefendi yattığı kadınları falan anlatmıştı bana.o acı o kadar iğrençti ki..erkekler bir şekilde atlatıyor işte ama öyle ama böyle..olan biz kadınlara oluyor duygusalız çünkü..ama önce mantık canım ne zmanki mantığına söz geçirdin o zaman mutlu olmaya başlıyorsun hayatta..

konu sahıbı sureklı benı cok sevdı bılmem ne yazmıssınız hala eskıde takılı kalmıssınız sewmıs olabılır zamanında ama duygularda düşünceler gibi değişiyor.
kendıne bır ıyılık yap ve artık onun evlendıgını ve senı unuttugunu kabul et.
madem bu kadar acı cekecektın zamanında onu sen terketmeseydın her seyın bır bedelı vardır.

Son düzenleme:
Konu sahibi senin yaşadıklarını ben de yaşadım çok kısa bir zaman önce.
Son bir yılım inişler çıkışlarla geçti ve en sonunda nişanlandığını gördüm.
Ağladım-sızladım. Zaman nasıl yapıyor bilmiyorum geçiriyor.
Dua et Allah hakkında hayırlısı versin.

Belkide yazacak olduklarımla tepki alacağım ama yazmadan geçemem ki ben en yakın arkadaşımdan bu tepkiyi alan bir kişiyim sen sevmemişsin cümlesini duyan kişiyim o arkadaşım yaşadığım herşeyi bilen kişi bile derdi bunu çünkü kendi aldatılsada gecenin bi vakti yolun ortasında bırakılsada kabullendi bense onu aldattığımı söylediği ve gerçekliği olmadığı için sildim bitti kolay olmadı ama bitti :31:

Konu sahibiyle ters taraflardayız şu an bende 5 seneden fazla çıktığım insandan sonra dediğim sebepten dolayı ayrıldık ama ben hiç ağlamadım bir defa bile onun için bittikten 3 yıl sonra evlendim başkasıyla hem de çok severek ondan daha çok severek unutmak için değil eşimi hiçbir zaman kullanmadım bunun için içim rahat

Öyle başına gelmeyen seven kişi unutmaz seven insan onu yapamaz edemez diye beylik laflar etmesin bende çok sevdim ama demekki değmemiş aklıma geldiği zamanlar olur yanımda hakkında konuşulduğu zamanlar olur o zaman kurduğum hayaller şimdi eşimle olur olur yani olmaz demesin kimse:36: onuda sevdim çok ama eşimi herseyden çok seviyorum şimdi unuttunmu derseniz bilmem ona bi isim koyamam hala zaman zaman iyikötü aklıma geliyorsa bazen ortak tanıdıklar arasında lafı geçince hakkında konuşup yorum yapıyorsam adı ne olur bilemem ama bunu hiçbir zaman eşime ihanet olarak yapmadım bu dünyada hesabım kalmadı çünkü Allah'a havale ettim :40: ben eşimi bilirim eşim beni onunla ilgili ne yaşadıysam bilir eşim bundan sonrada hiç bir şeyi saklamam oda sevildiğini bilir hisseder canım benim herşeyim o :38:

Yani unutmanın anlamı bu gibi durumlarda değişir başka bi unutmak o :34: konu sahibi arkadaşım sizin durum farklı iki kişide severken olan bi durum ama ben şu an o unutamam dediğiniz kişinin yerindeyim ben iyi ki evlenmişim başkasıyla diyebiliyorum bu hakkı kendimde görebiliyorum ama o bey için geçerli değil sanırım senin anlattıklarına bakarsak ama emin ol senin içinde onun içinde herşeyin hayırlısı olacak bu dünyada yaşıyorsan ve hakkında ne oluyorsa hayırlısı olduğu için oluyor bunu unutma

Geçmez bitmez ölürüm unutmam deme deyipte kendini şartlandırma hala seviyorsun onu mutlu olsun istersin o zaman ikiniz içinde dua et çok can yanmadan kanayan yara bırakmadan geçsin bu acı :ssz:

o senı unutmamıs olabılır...
aklına devamlı gelıyor olabılırsın..
ama hayatındakı kısıyı emın ol bırsey hıssetmeseydı evlenmezdı..
azda olsa hıssedıyordur..
zamanla sever...
zamanla aşık olur...
evlilikk.... bırbırıne baglar onları...
eger sevıyorsan
onun ıcın yapacagın tek sey..
çok mutlu olmasını dilemek... öyle yap!!!!!!!!!

Kusura bakmayın arkadaşlar;

İş çıkışı arkadaşımın evine uğradım ;ancak eve gelebildim ve taze taze anlatıyorum şimdi size olanları..

Öncelikle sabah erken çıkmak durumunda kaldım,mesajlarınızı okuyamamıştım ona,akşam yanıma uğrayacak izin alabilirse o zaman okuyacağım inşallah,ancak üstün körü hatırladığım kadarıyla yazdıklarınızı anlattım,arkadaşlardan biri gerçekten evlenip evlenmediğini sormuştu?Öncelikle bunu öğrenmek gerekiyordu,biz bu konuya hiç değinmemiştik,sağolsun işte her yorum farklı bir açıdan bakmamızı sağlıyor..

Gelelim olaya,arkadaşım bu olayı ;kuzeniyle bir gün bir yerde oturuken eski bir arkadaşlarını gördüklerinde öğrenmişler,bu eski arkadaş yanlarına gelmiş,havadan sudan konuşurken;ya x' de evlenmiş,biz daha duruyoruz gibilerden bir laf etmiş,arkadaşımın kuzeni bu x ile uzun süredir görüşmüyor zaten.Netice itibariyle bunu herhangi birine sorarak öğrenebileceğimizi düşündük,bu nedenle bunu sorma işini de kuzene bıraktık.Polat ortak bir arkadaşı aradı ama ulaşamadı,bunun dışında da naparız ne ederiz diye düşünürken,aklımıza bu çocuğun eski bir kız arkadaşı geldi,benim de az çok muhabbetim olmuştu,bayan olması sebebiyle benim aramam uygun görüldü,numarası polatta varmış,saçma bir bahaneyle aradım,çalıştığı kurumdan birini soruyormuşum gibi,saçma bir isim sordum,telefonu kapatırken,kızcağızın işi vardı belli,görüşelim mutlaka dedi,ben de tabi dedim,(imkan olsun görüşürüz,ancak eş dost toplantılarında fırsat oluyor,x'in nikahına da gidemedim gelseydim görüşürdük ne güzel) dedim,eğer ne nikahı?? diye sorsaydı öyle gelmişti kulağıma,çağrılmadım zaten gitmedim diyecektim ancak kızcağız bana,(ben de gidemedim,koptuk artık onunla iyice) dedi,(bir mesajla tebrik ettim); dedi..Bu vesileyle evlenildiğini öğrenmiş olduk,öncelikle bu olayı kimseyi rencide etmeden,sağa sola sorup yeni evli çifti taciz etmeden öğrendik,sonra oturup unutmanın en güzel şey olacağını,herhangi bir pişmanlık duymaması gerektiğini konusacağız bu akşam..

Allah daha büyük dert vermesin..
Derdini küçümsemiyorum yanlış anlama
Her şey biterrr.. Herkes unutulur..
Ben buna yürekten inanırım.
Babanı ikna edebilirdin. Ben seven insanların mücadele etmesi gerektiğini düşünürüm.
Olmadı, babanı ezip geçmedin mi
Çok da iyi yapmışsın..Aşk uğruna ailesinden geçen insanların çok pişmanlıklarını
duyduk,okuduk.. Yeni duymuşsun üzülmen doğal.. Gün gelecek tamamen unutacaksın..
Mutlu olmanı dilerim ailenin de sevdiği biriyle.

amaaan canım ya boşver evlenirse evlensin

sende önündeki maçlara bak artık:51:

Son düzenleme:
nöbetçi üye bulup acilen buraya yazınca ne oldu anlamadım ki. Evlenmiş artık severek sevmeyerek artık ne deseniz boş. Hayatınıza bakın :31:

evlendiyse unutmaktan başka çaren yok. severek ya da sevmeyerek evlenmiş olmasının hiçbir önemi yok. o artık ellerin olmuş, seçimini yapmış.

şimdi bunu yazarken ben de O'nun evlendiğini düşündüm bir an, ciğerim sızladı. allah bana o günü göstermesin duyurmasın:50:

Back
X