Evlenmiş

tekrar altını çiziyorum ki ben şizofrensin demedim kaçıncıya yazıyorum bilmiyorum bunu ama şüpheden bahsettim siz de bana aynı şeyi söyleyebilirdiniz yani anlamadım bu hal tavrınızı. neyse benimde gece gece bu konuyu hiç uzatasım yok nazik teklifiniz için teşekkürler bende sizi istanbula beklerim

evlenip gitmiş adam için unutmaktan başka bi çare yok adamı unut şunu unutma:seven insan dağları deler herşeyi yapar sevdiği için,evlendiği kızın bi günahı yok sonuçta senin elinden almış falanda değil tek yapıcağın umut besleme artık önüne bak...

Kendine gelmesi nasıl sağlanabilir ki ?

Kendine bi zarar verebilir değil mi bu durumda olanlar.

Allah yardım etsin çok zor.

yaptığım yorumlar o tarzdı kendine gelmesini hayata dönmesini sağlamak. biz kadınlar ne yazıkki erkeklere göre çok daha duygusalız ve de daha uzun süre üzülüyoruz en basitinden biten ilişkilerimize. peki su farkı hiç düşünmüş müydünüz bayanların birbirine destek olmaları üzülme canım geçecek zaten seni sevmişti o falan. erkeklerdeyse olum salla gitsin lan sevmemiş işte başka kız mı yok(kaba tabirler oldu amafarkı ortaya koymak açısından yazıyorum kusura bakmyın) ve erkeklerin bu yüzden daha rahat unuttuğu yeni bir tez konusu.

evet hastalar bu durumlarda kendilerine farklı yollardan intihar kapıları açabilirler ama eminim başlığı açan arkadaş bunun bi çözüm olmadığını onu çok daha güzel yarınların beklediğini ve ihtiyaç duyduğu gücün bedeninde olduğunu biliyordur

evlenip gitmiş adam için unutmaktan başka bi çare yok adamı unut şunu unutma:seven insan dağları deler herşeyi yapar sevdiği için,evlendiği kızın bi günahı yok sonuçta senin elinden almış falanda değil tek yapıcağın umut besleme artık önüne bak...

Bence biraz da kendi kendini kandırıyor,bu yorumumu okuyunca bana kızacak biliyorum ama sevmek bir ana ait olan bir duygudur....

Seviyordu ama bitti,Seviliyordun ama artık başkası seviliyor,bu biraz da hayatına giren tek erkek olması ile ilgili bir durum.Yoksa ben de farkındayım onun bazı şeyleri kutsallaştırdığını,bazı şeyleri gereğinden fazla yücelttiğini..Benim korkum bunu içinde büyütüp kendi yoluna bakmaması,kendi mutluluğuna mani olması,ben de sevdim,sevildim ama bitti..Şimdi yine seviyorum,seviliyorum...Bittabi bu durumu anlaması uzun sürecek ama hayırlısıyla ilk günleri atlatsın ,gerisi gelir ..

Grimm unutmak ha diyince olacak bişey değil.
Arkadaşının zamana ihtiyacı var.
Elbet ağlayacak.Ağlamaktan gözleri şişecek kalbine ağrılar girecek.
Ama nihayetinde unutacak.
Şuan zor bir süreç onu bekliyor.
Sen arkadaşı olarak hep yanında ol buaralar yalnız bırakma.
Arada gelsin sende kalsın sen onda kal.
Ki hep içine atmasın paylaşsın ki acısı hafiflesin.

Grimm unutmak ha diyince olacak bişey değil.
Arkadaşının zamana ihtiyacı var.
Elbet ağlayacak.Ağlamaktan gözleri şişecek kalbine ağrılar girecek.
Ama nihayetinde unutacak.
Şuan zor bir süreç onu bekliyor.
Sen arkadaşı olarak hep yanında ol buaralar yalnız bırakma.
Arada gelsin sende kalsın sen onda kal.
Ki hep içine atmasın paylaşsın ki acısı hafiflesin.

Allah kimseyi böyle bir acıyla terbiye etmesin,olabildiğim kadar yanında olacağım...

Bence biraz da kendi kendini kandırıyor,bu yorumumu okuyunca bana kızacak biliyorum ama sevmek bir ana ait olan bir duygudur....

Seviyordu ama bitti,Seviliyordun ama artık başkası seviliyor,bu biraz da hayatına giren tek erkek olması ile ilgili bir durum.Yoksa ben de farkındayım onun bazı şeyleri kutsallaştırdığını,bazı şeyleri gereğinden fazla yücelttiğini..Benim korkum bunu içinde büyütüp kendi yoluna bakmaması,kendi mutluluğuna mani olması,ben de sevdim,sevildim ama bitti..Şimdi yine seviyorum,seviliyorum...Bittabi bu durumu anlaması uzun sürecek ama hayırlısıyla ilk günleri atlatsın ,gerisi gelir ..[/QUOTE

canım bak şimdi biz burda o arkadaşına güzel güzel unut bırak salla diyoruz ama bi şu açıdan düşün benim kocam için birisi seviyorum seviliyorum evlendi ama beni seviyordu dese ben katil olurum şahsen...eğer bukadar takıntı haline getirdiyse o evlenen kızın karşısına çıkar bu illaki rahatsız etmeyede kalkar biz burda nekadar medeni şeyler yazsakta eşlerimizin peşini hala bırakmayan eski sevgiliyi parçalarız kesin bunu herkes yapar bir kadın olarak...ozaman ne merhamet kalır içimizde nede anlayış emin ol...sana tavsiyem o arkadaşı bi uzmana götür onun beynine bi format atması gerek gerisi kurtarmaz onu adamı unutmaya niyeti yok belliki ama yaptığı düşündüğü çok yanlış...

canım bak şimdi biz burda o arkadaşına güzel güzel unut bırak salla diyoruz ama bi şu açıdan düşün benim kocam için birisi seviyorum seviliyorum evlendi ama beni seviyordu dese ben katil olurum şahsen...eğer bukadar takıntı haline getirdiyse o evlenen kızın karşısına çıkar bu illaki rahatsız etmeyede kalkar biz burda nekadar medeni şeyler yazsakta eşlerimizin peşini hala bırakmayan eski sevgiliyi parçalarız kesin bunu herkes yapar bir kadın olarak...ozaman ne merhamet kalır içimizde nede anlayış emin ol...sana tavsiyem o arkadaşı bi uzmana götür onun beynine bi format atması gerek gerisi kurtarmaz onu adamı unutmaya niyeti yok belliki ama yaptığı düşündüğü çok yanlış...[/QUOTE]

Güzel arkadaşım,allaha şükürler olsun ki öyle bir niyeti yok bildiğim kadarıyla,çünkü devam eden bir ilişki değildi,ancak yine de elbette ne olacağı belli olmaz,birilerinin huzurunu kaçırması en son istediğim şey,ancak ürkek ve naif bir yapısı vardır hazal'ın.O yüzden böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.Yine de tavsiyeni dikkate alıp mutlaka bu konuda tekrar tekrar konuşup telkin edeceğim,bir uzmandan yardım alması gerektiği konusunda hemfikirim..

Ya tamam iyide, damdan düser gibi evlenmedi ya bu adam, mutlaka bir tanisma süreci, söz süreci, nisan süreci yasadi, ne biliyorsun iki senedir bos bos gezip sadece seni izledigini? Hic birbirinizle iletisimde degilmisinizki. Sen bilmiyordun, belki uzun zamandir biri vardi, nihayetindede evlendi.
simdi sen bu aci gecmez saniyorsun, ama inanki gecer. Iki senedir onsuz yapiyordun, demekki hicde gerekli degilmis sana, gayet güzel hayatini onsuz yasiyordun. Kös kös bir kösede bekleyip durmuyacaktiki seni seneler boyunca, elbette birini sevecek ve evlenecekti. Ayrica sevmeyip evlenmis olsa bile- ki bence bunu aklindan cikart, istemeyen erkek evlenmez- sonucta bu adam artik EVLI yani SANA BIR HAYRI YOK.
Sen simdi agla, bir gün aglarsin, iki gün aglarsin, sonra unutup gidersin.
Insanin icinde ilk sevgilinin yeri hep baskadir, yasayamadiklarin aci verir, hayatin boyunca belki zaman zaman hatirliyabilirsin, efkarlanabilirsin, ama yapacak birsey yok.
Sende yoluna devam edeceksin, sende gözünü dört acacaksin ve iyi biriyle tanistigin zaman, sende seveceksin, sende sevileceksin ve nihayetinde sende evleneceksin.

unutamazsin ama atlatirsin inanki ve en sevdigim sözlerden biri:

GECMISINDEKI deki insanlar hakkinda düsünme, GELECEGINDE yaninda olmamalarinin bir sebebi vardir.

canım bak şimdi biz burda o arkadaşına güzel güzel unut bırak salla diyoruz ama bi şu açıdan düşün benim kocam için birisi seviyorum seviliyorum evlendi ama beni seviyordu dese ben katil olurum şahsen...eğer bukadar takıntı haline getirdiyse o evlenen kızın karşısına çıkar bu illaki rahatsız etmeyede kalkar biz burda nekadar medeni şeyler yazsakta eşlerimizin peşini hala bırakmayan eski sevgiliyi parçalarız kesin bunu herkes yapar bir kadın olarak...ozaman ne merhamet kalır içimizde nede anlayış emin ol...sana tavsiyem o arkadaşı bi uzmana götür onun beynine bi format atması gerek gerisi kurtarmaz onu adamı unutmaya niyeti yok belliki ama yaptığı düşündüğü çok yanlış...

Güzel arkadaşım,allaha şükürler olsun ki öyle bir niyeti yok bildiğim kadarıyla,çünkü devam eden bir ilişki değildi,ancak yine de elbette ne olacağı belli olmaz,birilerinin huzurunu kaçırması en son istediğim şey,ancak ürkek ve naif bir yapısı vardır hazal'ın.O yüzden böyle bir şey olacağını düşünmüyorum.Yine de tavsiyeni dikkate alıp mutlaka bu konuda tekrar tekrar konuşup telkin edeceğim,bir uzmandan yardım alması gerektiği konusunda hemfikirim..[/QUOTE]

canım adam beni seviyordu hala diyosa hala bi umudu var demektir,sen yinede bol bol akıl ver ona yapabilecek başka bişeyin yok zaten arkadaşın için şu durumda...ben ne pısırıklar gödüm evli adamlara asılan benim eşime tip tip bakıp laf atıp ben yanına gidince yok abla yanlış anlamışsın diyen küçük kızlar gördüm bu iş naifliye falan bakmaz anlayacağın...o kandırılmaya hazır adam buna bi görünse yelkenleri indirir bence adamın karısına rağmen yapar bunun aksini düşünen bi insan buraya yazarken bile rahatsızlık hisseder bence...

Zaman herşeyin ilacı evlenmiş ne yapacaksın artık.:ssz:isteyerek veyahut değil yuva yıkacak değilsiniz..:31:Sizde kendinize başka bir yol çizin:31:

canım üzüntünü cok ıyı anlıyorum ,sevdıgın adamın evlendıgını

duymak ve hala umut ederken onu evlı gormek emınım buyuk bır

yıkımdır .ancak soyle bır durum var kı ; siz ıkı yıl once ayrıldıgınızda

tamamen sen ve senın aılenın sebeplerı yuzunden ayrılmıssınız .

aılen ıstememıs sen de mucadele etmemıssın sevdıgın ugruna ,

benı bekleme deyıp ayrılmıssın

kaldı kı bu adam sızın dedıgınıze gore 2 yıl boyunca kımseyı

hayatına almamıs .baskası olsa ıdı kın guder yıne bır sevgılı yapardı

ama cocuk demek kı gercekten sevmıs kı "benı bekleme "demenıze

ragmen almamıs hayatına kımseyı .fakat ınsanlar enınde sonunda

evlenıyo .2 yılın sonunda da evlenmıs .yapacak bırsey yok unutmaktan

baska caren yok .cok uzucudur bılıyorum ama ,ılıskıyı bıtıren sen olmussun

bırseylerın mucadelesını verecek kısı de sendın .

Son düzenleme:
Arkadaşlar,grimm ben;

Şu an hıçkırıklara boğuldu,ben de üzüldüm,unut diyorum ama belki başka yorumlar da alırsa unutur ,anlar buna mecbur olduğunu diye düşündüm,Çocuk çok iyiniyetli,çok temiz bir çocuktu,depresyona girdi çocukta,bir yıl oldu mu bilmiyorum tam olarak ama bana da ulaştı en son geçen sene,nolur bırakmasın beni diye yalvardı,ama arkadaşımda haklı,ailesel durumları ortaya çıktı,Eğitim dendi,çocuk bunun için yüksek lisansa yazıldı,işini bıraktı,bunun şehrine geldi,çift mesai yaptı,para biriktirmeye başladı.

Ama arkadaşım da ona kıyamadı,gitsin yuvasını kursun dedi,en sonunda çocukta haklı olarak bunu yaptı,şu an perişan kızcağız.Unutacak ,başka çaresi yok,beni acımasız buluyor ama başka çaresi yok.

canım valla cocuk gercekten cok sevmıs yaa .

keske arkadasınızda cocuk kadar mucadele etse ıdı :(

cocugun suclanacak bır tarafı yok ,cocuk yapacagını

yapmıs bayag savas vermıs ama olmamıs .

o da bellı kı aıle dıretmesıyle gorucu usulu olduguna gore

evım yurdum bı yuvam olsun mantıgıyla evlendı .

ben boyle dusunuyorum acıkcası .

iyi biri olduğumu kesinlikle iddia etmedim bu yoruma açık bi konudur görecelidir fakat ben psikoloji okuyorum bana işimi öğretmeniz ne kadar doğru bilemedim. bi önceki yorumuma bakarsanız eğer gayet olaüan yardımcı olacak şeyler yazdım fakat arkadaşınız hiç birini dinlemiyo ve hep bildiğini okumaya çalısıyo birinin onu kendine getirmesi gerekiyo. toplumda bu tarz konularda bizler tepki almak yerine saygı görürüz mesleki olarak. hangi arkadaş terli mendil sigara paketi saklıyomus bi kamuoyu yoklaması yapasım geldi açıkçası. ağır bi tramva diye adlederseniz zaten kendine gelmesi daha da zaman alacaktır aynı şeyleri bende yaşadığımı zaten anlatmıştım nitekim evlenmiş ama karşıdaki arkadaş sevse evlenmezdi bu fikir ona empoze edilmek zorunda diğer türlü daha uzun vadede daha çok acı çekecek

yazmıyım dedım ama tutamadım kendımı .

bu konunun ıcınden sadece takıldıgınız nokta ;

sevdıcegının terlı mendılını koklaması

ve sıgara paketını saklaması mı oldu :1:

ve tanı olarakda şizofren olduguna mı karar verdınız :1:

psikolojı okuyordunuz dımı sız ,basarılar size :34:

yazmıyım dedım ama tutamadım kendımı .

bu konunun ıcınden sadece takıldıgınız nokta ;

sevdıcegının terlı mendılını koklaması

ve sıgara paketını saklaması mı oldu :1:

ve tanı olarakda şizofren olduguna mı karar verdınız :1:

psikolojı okuyordunuz dımı sız ,basarılar size :34:

aynen bende aynı noktayı fark ettim onun terli mendil diye nitelendirdigi sey o insana sevdigi insanı hatırlatan bir obje bunu psikoloji okuyan bu konuları herkesden daha iyi bilen! :34: bir psikoloji ogrencisinin anlaması gerekmezmiydi hastanıza siz igrenc terli mendilinimi saklıyorsun derseniz eminim o hasta solugu baska doktorda alır:34:

Son düzenleme:
Ben konu sahibinin arkadaşından çok arkadaşının eski sevgilisine üzüldüm valla.Yazık çocukcağız 2 yıl beklemiş,baktı ki olmuyor erkek adam eve geldiğinde bir sıcak yemek istiyor illa ki önüne.Anası babası demişlerdir oğullarına "oğlum bu kızı sana yar edecekleri yok,şu genç delikanlılığına yazık bu yaşta,gel seni falancanın kızıyla evlendirelim,evinde aş yanına yoldaş olur"diye.

Konu sahibinin arkadaşına şunları söylemek istiyorum :
Siz şimdi "ben nasıl yaşayacağım bu acıyla,ölsem keşke"diyorsunuz ya,peki o çocuk ne yapsın ?
Her gece çok da sevmediği bir kadının yatağında uyuyor,belki de o kızı bile siz diye seviyor ?

Keşke o çocukcağızın verdiği emeğin 10da 1ini verseydiniz ilişkinize,şimdi böyle oturup ağlamaz,elin oğluna ve onla evlenen kızcağıza da yazık etmiş olmazdınız.

Size üzülemedim kusura bakmayın da
:19:

ben de en çok oğlanın evlendiği kıza üzüldüm . zavallı kız su an en kotu durumda olan o hıc bıseyden haberi yok unutulmak ıcın kullanılıo bu hıkayede en acınması gereken o bence . sen unutursun 3 gun sonra hıc bı ask acısı ebedi deildir, ee çocukda zamanla o kızla avunarak unutur seni .. ee peki o zavallım ? sevildiğini sanarak başkasını düşünen bi adamla yıllar belkide ömür geçiricek. hakediyomu sizce ? bence en kotu durumu yaşayan o çok uzuldum açıkcası...

hayırlısı boleymıs.. kaderınde o cocuk yokmus..

ılerde senı mutlu edebılecek bırı mutlaka olur.. allaha sıgın dua et..

ben direttim babam babam kalp krizi geçirdi o hergün yalvardı ben beklerim ölene kadar dedi bana ben kıyamadım bekleme dedim ona kıyamadım ben iki yıl boyunca hep izledi beni biliyorum kimseyi sokmadı hayatına tek sevdiğim olmuştu hakkı evlenmek allah mutlu etsin mutlu olsunlar içimdeki acı bitmiyorki içimdeki acı bitmiyorki ben ölsem keşke şimdi ben nasıl yaşarım bununla nasıl dayanırım
. Seni anlamaya çalışıyorum canım ama bu kadar karamsar olma. bir iyilik yapmışsın ve aileni seçmişsin sakın pişman olma çünkü kader bu sen istediğini sev farketmez kısmetinde kim varsa onunla olursun.belki bu sözler boş geliyor canın çok yanıyor olabilir sen ayakta kalmalısın dirayetli olmalısın artık onun öyle ya da böyle bi hayatı var evli adamdan oturup umut beklemiyceksin dimi!!sanırım yaşın daha genç unutacaksın merak etme bir çok insan yaşıyor bunları bazıları işin içinden çıkıyor bazıları kafayı yiyip oturuyo sen onlardan olma kendine gel onu hatırlatacak şeylerden kaçın,melânkoliye bağlama.babanın sağ oluşuna ve elinde ki değerlere şükret.. Bu hayatta herşey geçiyor senin acında dinicek yeter ki sen yaşamak iste....

Back
X