Merhaba;
Bunu yazarken affınıza sığınarak yardım alıyorum,Siteyi griimm rumuzlu arkadaşım önerdi,bir de orada paylaş dedi,şu an yanımda,bu gece yalnız kalmak istemedim,ağlıyorum,bilgisayar yazım çok iyi değil,benim bu sitede hesabım yok,çok hızlı da yazamıyorum,üyelik almak istedim ancak hemen onaylanmıyormus,bende bu yüzden onun rumuzundan girmek zorunda kaldım,özür diliyorum.Benmişim gibi cevap verin lütfen,tavsiyelerinize ihtiyacım var.O yazıyor.(yani ben grimmm)
Benim yıllar öncesinden bir ilişkim vardı,çok aşık olduk,bazı sebepler yüzünden ayrıldık,ben onu hiç unutmadım,o da beni unutmadı ,hiç görüşmedik 2 yıldır ,ben bugün onun evlendiğini öğrendim,yıkıldım ben ,kötüyüm,Ondan başka kimseyle olmadım bu zamana kadar,hayatıma aldığım tek erkekti,severek mi evlendi bilmiyorum.Arkadaşım unut diyor bende üzülünce buraya yazalım dedi.
kendim yazıyorum aslı dediğiimi anlatamıyor beni anlamıyor ben çok kötüyüm biz yıllarca sevdik birbirimizi benim babam istemedi doğulu diye babam kalp hastasıydı öğrendi istemedi git dedim bekleme beni ağladı bırakmam dedi git dedim babam ben ölmeden olmaz dedi babama kıyamadım ikna edemedim ben çok sevdim sevildim beni kırmadı hiç bir gün bir gün incitmedi çok sevdi neler yaşadık hep dayandık hep dayandık sonunda yenildik beni biz dört yıl çıktık iki yıldır görüşmedik ama haber aldık hep oda çıkmadı kimseyle bende iki ay önce tanışmış görücü usulüyle evlenmiş yeni.o benim herşeyimdi şimdi başkasınamı sarılıyor bekleme dedim biliyorum içim çok acıyor allahım bu acıyı al içimden .hep birgün beraber olacağımızı düşünmüştüm bu umudu içimde taşımışım ben kızmıyorum ona mutlu olsun allah benim ömrümü eşine versin .daha yazın duymuştum beni izlermiş uzaktan ben tatile gitmiştim yazın ankaraya oraya gelmiş beni görmüş uzaktan benim için gelmiş biraz görmüş geri dönmüş saatlerce yol yapmış.Ben çok sevildim çok sevdim benim için neler yaptı ben kıramadım babamı.İçim acıyor benim,allahım bu acıyla nasıl yaşarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?