Kendine gelmesi nasıl sağlanabilir ki ?
Kendine bi zarar verebilir değil mi bu durumda olanlar.
Allah yardım etsin çok zor.
evlenip gitmiş adam için unutmaktan başka bi çare yok adamı unut şunu unutma:seven insan dağları deler herşeyi yapar sevdiği için,evlendiği kızın bi günahı yok sonuçta senin elinden almış falanda değil tek yapıcağın umut besleme artık önüne bak...
Grimm unutmak ha diyince olacak bişey değil.
Arkadaşının zamana ihtiyacı var.
Elbet ağlayacak.Ağlamaktan gözleri şişecek kalbine ağrılar girecek.
Ama nihayetinde unutacak.
Şuan zor bir süreç onu bekliyor.
Sen arkadaşı olarak hep yanında ol buaralar yalnız bırakma.
Arada gelsin sende kalsın sen onda kal.
Ki hep içine atmasın paylaşsın ki acısı hafiflesin.
Bence biraz da kendi kendini kandırıyor,bu yorumumu okuyunca bana kızacak biliyorum ama sevmek bir ana ait olan bir duygudur....
Seviyordu ama bitti,Seviliyordun ama artık başkası seviliyor,bu biraz da hayatına giren tek erkek olması ile ilgili bir durum.Yoksa ben de farkındayım onun bazı şeyleri kutsallaştırdığını,bazı şeyleri gereğinden fazla yücelttiğini..Benim korkum bunu içinde büyütüp kendi yoluna bakmaması,kendi mutluluğuna mani olması,ben de sevdim,sevildim ama bitti..Şimdi yine seviyorum,seviliyorum...Bittabi bu durumu anlaması uzun sürecek ama hayırlısıyla ilk günleri atlatsın ,gerisi gelir ..[/QUOTE
canım bak şimdi biz burda o arkadaşına güzel güzel unut bırak salla diyoruz ama bi şu açıdan düşün benim kocam için birisi seviyorum seviliyorum evlendi ama beni seviyordu dese ben katil olurum şahsen...eğer bukadar takıntı haline getirdiyse o evlenen kızın karşısına çıkar bu illaki rahatsız etmeyede kalkar biz burda nekadar medeni şeyler yazsakta eşlerimizin peşini hala bırakmayan eski sevgiliyi parçalarız kesin bunu herkes yapar bir kadın olarak...ozaman ne merhamet kalır içimizde nede anlayış emin ol...sana tavsiyem o arkadaşı bi uzmana götür onun beynine bi format atması gerek gerisi kurtarmaz onu adamı unutmaya niyeti yok belliki ama yaptığı düşündüğü çok yanlış...
canım bak şimdi biz burda o arkadaşına güzel güzel unut bırak salla diyoruz ama bi şu açıdan düşün benim kocam için birisi seviyorum seviliyorum evlendi ama beni seviyordu dese ben katil olurum şahsen...eğer bukadar takıntı haline getirdiyse o evlenen kızın karşısına çıkar bu illaki rahatsız etmeyede kalkar biz burda nekadar medeni şeyler yazsakta eşlerimizin peşini hala bırakmayan eski sevgiliyi parçalarız kesin bunu herkes yapar bir kadın olarak...ozaman ne merhamet kalır içimizde nede anlayış emin ol...sana tavsiyem o arkadaşı bi uzmana götür onun beynine bi format atması gerek gerisi kurtarmaz onu adamı unutmaya niyeti yok belliki ama yaptığı düşündüğü çok yanlış...
Arkadaşlar,grimm ben;
Şu an hıçkırıklara boğuldu,ben de üzüldüm,unut diyorum ama belki başka yorumlar da alırsa unutur ,anlar buna mecbur olduğunu diye düşündüm,Çocuk çok iyiniyetli,çok temiz bir çocuktu,depresyona girdi çocukta,bir yıl oldu mu bilmiyorum tam olarak ama bana da ulaştı en son geçen sene,nolur bırakmasın beni diye yalvardı,ama arkadaşımda haklı,ailesel durumları ortaya çıktı,Eğitim dendi,çocuk bunun için yüksek lisansa yazıldı,işini bıraktı,bunun şehrine geldi,çift mesai yaptı,para biriktirmeye başladı.
Ama arkadaşım da ona kıyamadı,gitsin yuvasını kursun dedi,en sonunda çocukta haklı olarak bunu yaptı,şu an perişan kızcağız.Unutacak ,başka çaresi yok,beni acımasız buluyor ama başka çaresi yok.
iyi biri olduğumu kesinlikle iddia etmedim bu yoruma açık bi konudur görecelidir fakat ben psikoloji okuyorum bana işimi öğretmeniz ne kadar doğru bilemedim. bi önceki yorumuma bakarsanız eğer gayet olaüan yardımcı olacak şeyler yazdım fakat arkadaşınız hiç birini dinlemiyo ve hep bildiğini okumaya çalısıyo birinin onu kendine getirmesi gerekiyo. toplumda bu tarz konularda bizler tepki almak yerine saygı görürüz mesleki olarak. hangi arkadaş terli mendil sigara paketi saklıyomus bi kamuoyu yoklaması yapasım geldi açıkçası. ağır bi tramva diye adlederseniz zaten kendine gelmesi daha da zaman alacaktır aynı şeyleri bende yaşadığımı zaten anlatmıştım nitekim evlenmiş ama karşıdaki arkadaş sevse evlenmezdi bu fikir ona empoze edilmek zorunda diğer türlü daha uzun vadede daha çok acı çekecek
yazmıyım dedım ama tutamadım kendımı .
bu konunun ıcınden sadece takıldıgınız nokta ;
sevdıcegının terlı mendılını koklaması
ve sıgara paketını saklaması mı oldu
ve tanı olarakda şizofren olduguna mı karar verdınız
psikolojı okuyordunuz dımı sız ,basarılar size
. Seni anlamaya çalışıyorum canım ama bu kadar karamsar olma. bir iyilik yapmışsın ve aileni seçmişsin sakın pişman olma çünkü kader bu sen istediğini sev farketmez kısmetinde kim varsa onunla olursun.belki bu sözler boş geliyor canın çok yanıyor olabilir sen ayakta kalmalısın dirayetli olmalısın artık onun öyle ya da böyle bi hayatı var evli adamdan oturup umut beklemiyceksin dimi!!sanırım yaşın daha genç unutacaksın merak etme bir çok insan yaşıyor bunları bazıları işin içinden çıkıyor bazıları kafayı yiyip oturuyo sen onlardan olma kendine gel onu hatırlatacak şeylerden kaçın,melânkoliye bağlama.babanın sağ oluşuna ve elinde ki değerlere şükret.. Bu hayatta herşey geçiyor senin acında dinicek yeter ki sen yaşamak iste....ben direttim babam babam kalp krizi geçirdi o hergün yalvardı ben beklerim ölene kadar dedi bana ben kıyamadım bekleme dedim ona kıyamadım ben iki yıl boyunca hep izledi beni biliyorum kimseyi sokmadı hayatına tek sevdiğim olmuştu hakkı evlenmek allah mutlu etsin mutlu olsunlar içimdeki acı bitmiyorki içimdeki acı bitmiyorki ben ölsem keşke şimdi ben nasıl yaşarım bununla nasıl dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?