- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 163
bende istiyorumki unutmak acı çekmek istermiyim bende olmuyorki .şuramda bir acı var tam şuramda.kalbime hançer sokuyorlar.Biz dört yıl çıktık.dört yılımız sorunlu geçti son bir yıl babam öğrendi karşı çıktı bu karşısına dikildi ben seviyorum dedi araştır beni dedi ne istersen yapayım dedi babama seni taşıyayım sırtımda önünde eğileyim yapma kurban olayıyım dedi babama babam yüksek okumamışsın evin yok dedi.ben lise mezunuyum .bu yüksek lisansa başladı bu yüzden babam çıkarmadı dışarı beni.Beni balkondan görmek için haftasonu sekiz saat yol gelirdi.on dakika balkondan görürdü.bir yılın sonunda ben babama direndim.ben evleniyorum dedim harap oluyordu o.onbeş kilo vermişti.babama bunu dediğim gün babam kalp krizi geçirdi.kalbi vardı zaten herkes bana babanın ölümü olacaksın demişti bir yıl boyunca.babam çıktı hastaneden.işi bırakmış istifa etmiş üç gün orda yattı parkta hastanede gitmedi.babam çıktı iyi oldu herkes üstüme geldi bende bitsin dedim yalvardı bana ağladı ayaklarıma sarıldı çok ağladı döndüm arkamı gittim ağladım çok bekleme beni dedim .iki yıl geçti ben dersaneye yazılmıştım başka şehirden gelirmiş dersaneye haftasonuna kayıt olmuş gelmiş gitmiş haftasonları ben iki ay sonra ayrıldım dersaneden .bana demedi bilmiyordum ben geldiğini.öğrendim ayrıldım zor olacak diye.görmedim hiç onu bakmıyordumki etrafıma ruh gibi geziyordum.ben ağlardım bazen orda merdiven boşluğu vardı.oraya geçip ağlardım babam kızardı çünkü.onu görmüş birgün.babam iyidir benim kötü değildir istemedi doğulu babası diye istanbulda doğmuş büyümüş istemedi yinede.sonra bazen gördüm onu hiç konuşmadık onunla onun arkadaşı söyledi.çok acı çekiyor bırak mutlu olsun dedi.bende onu aradım git dedim bekleme ağladı o bende ağladım gel dedi geleyim dedi.eve gelmek istedi annesiyle kovarlar dedim.iki sene görüşmedik onun arkadaşı kuzenim benim benden haber taşıma dedim o perişan dedi kuzenimi görünce ağlarmış beni hatırlarmış onunlada görüşmedi sonra ben gitme yanına dedim.şimdi evlendi mutlu olsun ben nasıl yaşıcamki benim içim acıyor kalbim işte burası acıyo boğazıma diziliyo ben böyle ağlamadım hayatımda buraya geldim babam görmesin diye.bir insan 7 saat ağlarmı durmadan anıra nıra ağlamak neymiş öğrendim evdeyken duşa girdim duyunca ağladım ağladım attım dışarı kendimi.ben gözümü onunla açtım.onu bildim.mutlu olsun.eşine versin allah ömrümü.asla istemem ayrılmasını.benim mutluluğum onların olsun.sadece üzülüyorum işte parçalanıyo içim bu acı geçsin bitsin allahım keşke alsaydın canımı duymasaydım bilmeseydim bunu.ben hala onun bıraktığı boş sigara paketlerie sarılıyordum geceleri.kuzenim benim terimi sildiğim attığım mendili öptüğünü söylemişti ağlayarak daha altı ay oldu.niye evlendi demiyorum acımı paylaşmak istedim.acı paylaşınca bitermi.öyle diyor aslı.biter diyor.bu geçmezse ben ölürümki.ben biterim.ben biterim.biterim
ben cok duygusal biriyim belliki cok aci cekiyorsun..aglattin beni..hem diyorsun mutlu olsun hemde cok üzülüyorsun duygularin karismis.ama zamana birak ben tek bisey ögrendim gercekten zaman herseyin ilaciymis.unutma seni öldürmeyen aci güclendirir.birgün bende birini sevmistim.onu bulamayinca kaldirim kaldirim gezip belki bir yerde rastlarim diye gezmistim simdi gecti gitti.ama ozaman onunla evlenebilseydim ben cok mutlu olurdum okadar gözüm kördü ne dese yapardim onun yaninda olmak bana yeterdi cok saf bir sevgiydi bir daha hic öyle saf sevmedim kimseyi esimi bile.esimi cokk seviyorum onun icin ölürüm ama ocok temiz sevgiydi ilk ask ilk kalbim yandigi icin,hersey geciyor bana inan