Bosver muge ne halt ederlerse etsinler.Bakmayayım, evet.. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım ama fake adresimi kapatamadım. Kapatsam merak ederim yine bir şekilde bakarım. İçimdeki merak duygusuna engel olamıyorum. Bir dk önce cehenneme gitsinler diyen ben bir dk sora bakıyor işte. Her sn followlamıyorum ama balayına gitmişlerdir kesin. Onada bakarım. Kadın hamile onu da merak eder bakarım kesin. Keşke bakmasam...
+1Mügecimm nictir et ya.
Yahu sen onu affetsen boşanır mıydı? Hayır.
Sen tüm kapıları kapatınca metresde hamile kalınca mecbur kabullendi.
Ben 32 diş gezdiklerini hiç sanmıyorum.
İki birlikte oldum başıma kaldı diye düşünüyordur.
İnsanlar aşık olur evlenir sonra çocuk düşünürler, bunlar çocuk için evleniyorlar.
O toz pembe pozların arkasında lağım çukuru var sadece rol kesiyorlar.
Gün gelecek ulan senin için gül gibi karımla boşandım diye kavga edecek o kadınla.
Sen içini ferah tut balım güzel kalbin güzel şeyleri hakediyor, çer çöpü değil.
Bakmayayım, evet.. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım ama fake adresimi kapatamadım. Kapatsam merak ederim yine bir şekilde bakarım. İçimdeki merak duygusuna engel olamıyorum. Bir dk önce cehenneme gitsinler diyen ben bir dk sora bakıyor işte. Her sn followlamıyorum ama balayına gitmişlerdir kesin. Onada bakarım. Kadın hamile onu da merak eder bakarım kesin. Keşke bakmasam...
Ayol sen ne tatlı bir kadınsın, pozitif enerjini taaa buralardan hissettim. Dünden beri senin konuları okuyorum. Şuan salonda uyuyan bi öküz var valla ona sinirimi bile unuttum hatta şu senin doktor civanı okurken baya gaza geldim öküzümü boşayasım geldi... Sahi doktor la durumlar nasıl meraktayım..Bakmayayım, evet.. Bütün sosyal medya hesaplarımı kapattım ama fake adresimi kapatamadım. Kapatsam merak ederim yine bir şekilde bakarım. İçimdeki merak duygusuna engel olamıyorum. Bir dk önce cehenneme gitsinler diyen ben bir dk sora bakıyor işte. Her sn followlamıyorum ama balayına gitmişlerdir kesin. Onada bakarım. Kadın hamile onu da merak eder bakarım kesin. Keşke bakmasam...
Ayol sen ne tatlı bir kadınsın, pozitif enerjini taaa buralardan hissettim. Dünden beri senin konuları okuyorum. Şuan salonda uyuyan bi öküz var valla ona sinirimi bile unuttum hatta şu senin doktor civanı okurken baya gaza geldim öküzümü boşayasım geldi... Sahi doktor la durumlar nasıl meraktayım..
Bu erkekler hep mi aynı acaba, ne öküzlüğü yaptı:)) Tşk ederim inan o senin tatlılığından. Yoksa gayet depresif sıkıcı bir kadınım ozellıkle şunsıralar :) Doktorla maalesef o tadımız yok. Görüşmüyoruz gibi bir şey. Yaptığı öküzlükten sonra ben görüşmek istemedim ama ısrarcı olunca direnmedim. Kafamı dağıtır diyerek görüşmeye devam ediyorum Fakat alakam ve heyecanım bitti. İlgileniyor ediyor ama benim yuz verdiğim yok. Bu sıra zaten arama sorma dedim bir müddet. Yani yakında o da sıkılır benimle uğraşmaktan :)
Aaa müge tabiyki onun içinde konu açmıştı nasıl okumazsın :) Sende haklısın okadar çok konu açtım ki gözünden kaçmıştır ahaha :) Napsın işte erkek değil mi :) hepsi aynıBu erkekler hep mi aynı acaba, ne öküzlüğü yaptı
Nasıl kaçmış gözümden.. Dur bakayım hemen.. Bu arada bende hiç iyi değilim yarın acilen bi psikiyatrist vs gidicemAaa müge tabiyki onun içinde konu açmıştı nasıl okumazsın :) Sende haklısın okadar çok konu açtım ki gözünden kaçmıştır ahaha :) Napsın işte erkek değil mi :) hepsi aynı
kısmet değilmiş,inançlı isen duaya yönel, hayatta böyle şeylerolur, ilk değilsinİçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.
Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.
Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..
Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.
Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)
Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
evet yazdiklarindan evlenip bosanmissin onu anladim..İçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.
Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.
Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..
Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.
Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)
Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
her cefayi ilkler cekiyor ne yazikki...Emin ol boşanacaklar..
Becerebilseydi kocalığı becerirdi babalığı mı becerecek emin ol kat katı zor. Herkesin harci değil iyi babalık.
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner. Sana düşen önüne bakmak ve sabır. Herkes ettiğini muhakkak çekiyor rabbim öte tarafa bırakmıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?