Evlenmiş

Sen de çok tatlısın, seni seviyoruz Müge ! <3 Ben de o adamın %99 pişman olacağını dusunenlerdenim. Kafasında acabalar, keşkeler, pişmanlıklar olacak. %1 pişman olmama ihtimaline karşın kk hatunları olarak adam dövmeye giderek farklı bir pişmanlık yolu deneyebiliriz

Amannnn beeee Mügecik... Hepimiz hayatın bir döneminde ebemizi tersten görüyoruz... İyi tarafından bak, sen sıranı savdın... Şimdi onlar düşünsün :))))

sen daha ıyısını bulursun inş

Sen de zamanı gelince seni çok mutlu eden birini bulacaksın. Sadece şuan buna izin vermiyorsun. Bu defteri kapat bence artık ve kendi hikayeni yaz. Bu kez çocuğun sana aşık olan ve seni mutlu eden erkeğe benzesin, daha iyi olur herkes için.

Müge ben konuna geldim geldim gittim , ne desem boş senin için ...
İnşallah bu ve bunun gibi erkeklerin boynu altında kalsın bi bardak su verenleri olmasın .
Unutma döktüğün her gözyaşı için Rabbim hesap soracak .

Ağzına sağlık kardeş

resimde ki senmisin mügehatun sensen eğer hiçççç dert etme o mahlukat ne kaybettiğine ağlasın bence

Şimdi açıp tüm konularını okudum mügeciğim, önce çok merak ettiğim birşey var eski eş ne iş yapıyordu senin?

Erkeğin bu denli dışarda olması her evlilikte problem yaratır. Bir de senin gibi naif bir kadını bulmuşsa adam, ay farklı heyecanlara koşayım der, hemen hemen hepsi der ve dediğini yaparlar.

Çocuk derdine kısır bir döngüye girmişssin, moral bozukluğu, yanlızlık üstüne depresyon; hayatın akışı durmuş aslında sende 4 yıldır.

Güzel evren, Yüce Allah sana bir ışık yollamış , belki kaos yaşıyorsun belki dibe vurdun ama o geçmiş eski ev yıkıldı, yenisini kurman için düzen değişiyor sadece.

Sevinmelisin.

mugehatun benimki evlilik değildi ama benzer bir şey yaşamıştım, Aşkı ilk öğrendiğimiz yıllar var ya işte o zamanlarda birini çok sevdim, küs barışlı uzun süren bir ilişkiydi, beni aldatmıştı ama nasıl üzülüyorum bütün organlarım ağrıyor, Allah vermesin ölüm acısı gibiydi yaşadıklarım, hak etmemiştim nasıl yapmıştı bunu bana, hayal kırıklığının dibindeydim, dedim ki içimden bana yaşattığı bu acıyı sende yaşarsın. o dönemlerde babası ciddi bir rahatsızlık yaşıyordu, babası ölünce yanında olmak zorunda kaldım tekrar devam ettik, sonra bu beni yine aldattı açıklaması beni seviyormuş çok ama gençliğini de yaşaması lazım mış. Sonunda aldatmalarına yalanlarına sorumsuzluklarına dayanamadım ve severek ayrılmak zorunda kaldım, ama öyle bir ah ettimki kalbimin en deriniyle. Kopamadı benden, ulaşacağı tüm kapıları kapadım.

Aradan bir kaç yıl geçtikten sonra da, saçma sapan bir evlilik yaptım ve boşandım bir kaç ay önce.

Asıl konu; bu ex sevgili benim yakın arkadaşlarımdan biriyle karşılaşmış bir kaç sene önce, demiş ki; gofretin ahını aldım, ne işim gücüm rast gitti nede doğru düzgün bir ilişki kurabildim. Günah çıkarmış ve ben ondan bu cümleleri beklemezdin, en gamsız erkek bile yediği haltların farkında aslında.

Kimsenin ahı kimsede kalmıyor bu dünyada inanıyorum herkes yaptıklarının cezasını çekiyor.

Kendini neden farklı düşüncelere itiyorsunki.
Seni aldatmış bir karaktersizle evlenen düşünsün bunları.
Şimdi cicim ayları.
Seni onla aldattı onuda bir başkasıyla. Çünkü adamın beynine işlendi. Aldatınca diğeri bitiyor öteki başlıyor.
Heyecan veriyor kendisine ama şimdilik.

Bence saçmalıyorsunuz , adamın evliykende umrunda bile olmamışki , hiç üzülmeyin hayatınıza devam edin , yeni insanlar tanıyın , hayatınıza çok önemli biri girecek belkide. Ve onunla evleneceksiniz bir bebeğiniz olacak belkide.

Bazı insanların kaderi yok Müge ben de ben de mutuszum hayatta ben bakmıyorum nerde ne yapmış boşver sen de bakma

Senin en çok canini yakan evlenmelerinden ziyade bebeklerinin olmasi.
Bosver müge o adamdan iyi baba olmaz karaktersizin önde gideni
Sende yeniden evlenir bıcır bıcır cocuklarin olur insallah.

Bak Müge bak
Bak dedikçe durmayacaksın

Valla bende seni gözardı edeyim diyordum
Merak ederim

Böyle bir yatsam aradan yıllar geçmiş olsa, her şey eskimiş olsa öyle uyansam :) Ne iyi olurdu..
Sonra tüm gençliğin güzelliğin gitmiş olsa bir kalksan şeker tansiyon full göbek önde popo arkada
Sonra söv dur kendine baktım da onlara yattım boşa yıllarım geçti diye ne desem boş yapıcaksın yine

Tatlım kıyamaamm.Sanki ben yazmışım.Hele" bebekleri olacak benim hayalini kurdugum." İkimize değil ikisine benzeyecekler."Hadi biribirine alışıp severlerse gerçekten..."Benim adam edemediğimi o adam ederse ki etti biraz....Daha da ehlileştirirse heran yanında olmanın etkisiyle . Ah ah dibine kadar acısını çekmiştim bunun.Son aşkımda çektim hem de ...Sevdipimi doyamadan ellere vermek kusur kalmıştı o da oldu...Geçti o derin mi derin acı...Hafif hafif sızlar bazen o kadar...Bu da geçecek...

Bu insanları takip etmeyi bıraktığınızda kurtulacaksınız yüklerinizden. Sadakatsiz, merhametsiz her insan bir diğerinin sırtında yüktür. Yapmayın bunu kendinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…