- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.577
- 598
Yıllarım ondan çocuk hayal etmekle geçti, ne bileyim. Haklısın.
Mügoş naber ? Her şer' de bir hayır olduğuna inanır mısın ?Kocan ile sonunuz yokmuş, hayatında beraber ilerleyeceğin adam "O" değilmiş. Mesele diğer kızın hamile olması ya da evlenmeleri değil inan....
Biliyorsun bu aralar çok fazla vaktim var, 1-2 ay önce merak ettim ex kocama baktım Facebook' tan. Ne gördüm biliyor musun ? Karısı kapak fotoğraflarını hani nişanda göz göze bakarak fotoğraf çektirirsin hah işte o yapmış. Bak ben boşanalı 10 sene olacak. ON diyorum bak ! Ama o kadına aşkla bakışı gönlümü burktu be Müge. Evliyim, çok mükemmel bir adamla hem de. Ama beni üç sene zindana atıp sağlığımı, gençliğimi elimden çalan o adamın o aşk dolu bakışı zoruma gitti. Emaan dedim sonra yazılan buymuş. Şu an senin bu hislerin hayde hayde normal yani yaran çok sıcak daha kabuk bağlamadı. Ama her şer' de var bir hayır o adam kaderin değildi senin. Ben gerçek aşkı 32 yaşımda tattım sen neden kendin için bu kadar ümitsizsin ki ? Bırak, o adamı ve karısını artık hayalet gibi taşıma. İnan sanki 10 kiloluk iki damacanadan kurtulmuş gibi olacaksın. Evlensin mutlu da olsun bırak. O adam bencil ve karaktersizin önde gideniydi sen ondan kurtuldun unutma.
Öperim.
Cevapsız çınlamaSabahtan beri dinliyorum bende. Şarkıcının adı da Aleyna Tilki.
Dusunsene cocuga nasihat verecek ama kendi zaten berbat bir karaktere sahip. Gecmisinde kirmis dokmus bir hayati, bir insanin hayatiyla oynamis ki evet bence evli olup aldatmak tam olarak bu demek. Insanlarda geri donusu olmayan hasar birakiyor guven duygusunu parcaliyor. Soylemesi kolay yasamasi zor haklisin. Ben yasasam senden daha cok uzulurum belki. Su an bu sozler sana merhem de olmuyor ama acin kabuk baglayinca bu dediklerimi dusunecek ve hayatina alacagin biri olacaksa gulusune, dokunusuna, comertlgine degil karakternin saglamligina, gecmiste kime ne yaptigina bakacaksin. Evliyken cocuk yapmis adam bundan daha buyuk karaktersizlik cekip seni vurmasi olurdu bence. Cocugun annesi hele.. yani bir insan nasil yakistirabilir bunu kendine ve nasil bunla ovunebilir anlamiyorum. Benim yuzumden bir aile yikilsa kahrimdan vicdan azabndan olurum, mutlu son demem diyemem. Yazik valla ya o da insan ben de insanim.Yıllarım ondan çocuk hayal etmekle geçti, ne bileyim. Haklısın.
Hah buydu işte :) çok sevdim bende
Değil miKıpır kıpır bir şarkı Söyleyen hatun da 16 yaşındaymış sanırım
Birsey merak ediyorum. Boşanmis dahi olsak bizim yeniden evlenmemiz onların canını yakar mi acaba ?
Kız rahat 23 24 duruyorAnam o zaman ben 12 falanim
Kız rahat 23 24 duruyorYetenek sizsiniz den çıkmış 16 yaşında olduğunu öğrenince azıcık araştırdımda ;-)
Cok sevdik bu hikayeyi mi hahahah o... kiz resmen nispet yapmis bizde anlamadik:) mugecim balim bosver ne hali varsa gorsun bakma kendine sart kos bakmicam de bakmaİçimi dökmeye geldim yine.
Evlenmiş işte. Nikahları olmuş, yine gülmüş fotoğrafta. Sanki ilk defa evleniyor gibi... Bizim nikahımızda heyecandan titriyordu, evet derken kızarmıştı, utanmıştı. Şimdi rahat ve gülücükler saçmış.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.
Canım acımazmış gibi geliyor ama her defasında canım yanıyor ya. Çok garip. Umrumda olmazmış gibi geliyor ama elimde mendil ekran karşısında sümüklerimi çekerken buluyorum kendimi.
Biliyorum geçiçek evet takmamalıyım, evet benim ahımı aldılar mutlu olmayabilirler, evet birbirlerini boynuzlayabilirler.. Evet hayatıma bakmalıyım, evet stalklamamalıyım, evet küfür etmemeliyim, evet kötülükleri için dileklerde dualarda bulunmamalıyım.. Evet hepsine evet.
Bana zaman lazım, zamanla unutucam. Biliyorum evet hepsini biliyorum.
Ama çok mutlu olabilirlerde , bebeğine çok iyi bir baba olacak en azından biliyorum bunu, ya ona benzerse çocuğu?Benim hayal ettiğim bebek, o ikisinin olursa? Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse.. ve benim inadıma daha da mutlu olup beraber yaşlanırlarsa.. Ki bunlar olabilir..
Hiç aklına geldim mi acaba bu süreçlerde? Dedi mi acaba, mügeyle şöyle yapmıştık böyle yaşamıştık? Beni hiç özledimi beni aradı mı hiç? O kadar mı unuttu ya. Bu kadar basit nasıl yaşıyor herkes. Nasılda oldu bitti gitti oluyor.. Yapamıyorum ya. Bir gün iyi bir gün diplerde. Benimde öyle olmam lazım.
Söylenecek bir söz yok. Tek bir teselli cümlesi ya da bunları değiştirecek hiç bir şey. Bunu da hazmedip uyuyup uyanıcam, kalkıp çay koyucam. Hayat devam edecek. Acaba balayına nereye gidecekler? :)
Off herkesin içini şişirdim gene. Kimse yorum yazmasa da olur ya.. Kötü yorum da yazmayın nolur..
Beni gözardı edin. Yakında bende kendimi gözardı etcem zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?