Evlenmiş

Yıllarım ondan çocuk hayal etmekle geçti, ne bileyim. Haklısın.

Benim de üç senem " aman hamile kalmamam lazım" diye geçti, o evlilikte bir bebek olamazdı çünkü. Ama adam dakka bir gol bir zırt diye doğurttu yeni karıyı. Boşveeeeeeer geçecek neler geçmiyor.

Birsey merak ediyorum. Boşanmis dahi olsak bizim yeniden evlenmemiz onların canını yakar mi acaba ?

Yıllarım ondan çocuk hayal etmekle geçti, ne bileyim. Haklısın.
Dusunsene cocuga nasihat verecek ama kendi zaten berbat bir karaktere sahip. Gecmisinde kirmis dokmus bir hayati, bir insanin hayatiyla oynamis ki evet bence evli olup aldatmak tam olarak bu demek. Insanlarda geri donusu olmayan hasar birakiyor guven duygusunu parcaliyor. Soylemesi kolay yasamasi zor haklisin. Ben yasasam senden daha cok uzulurum belki. Su an bu sozler sana merhem de olmuyor ama acin kabuk baglayinca bu dediklerimi dusunecek ve hayatina alacagin biri olacaksa gulusune, dokunusuna, comertlgine degil karakternin saglamligina, gecmiste kime ne yaptigina bakacaksin. Evliyken cocuk yapmis adam bundan daha buyuk karaktersizlik cekip seni vurmasi olurdu bence. Cocugun annesi hele.. yani bir insan nasil yakistirabilir bunu kendine ve nasil bunla ovunebilir anlamiyorum. Benim yuzumden bir aile yikilsa kahrimdan vicdan azabndan olurum, mutlu son demem diyemem. Yazik valla ya o da insan ben de insanim.

Üzülme müge,
sen her daim stalkladığına ve düğünler genelde haftasonu olduğuna göre, ya bugün ya da dün evlenmişler.

Sen niye üzülüyorsun, kız hamileymiş.
Gerdek gecesinde adam akıllı seks yapamayacak bile nihahahahahahhahahahaha

Müge bu erkek milletine güven olmaz ki zaten.
Şaka bir yana ne olmasını bekliyorsun kuzum? Hayat devam ediyor. Kimbilir kaç eski sevgilimiz de bizi stalklıyor düşünsene.. Ha karı ha koca ha sevgili.
Abdülhak hamit tarhana bak, ölen karısına makber'i yazıp 40ı çıkar çıkmaz evlenmiş. Bizimkilerde o kapasite bile yokken beklentin boşa değil mi?

Elimde 46 yasında sarışın mavi gözlü biri var, maddi durumu iyi. yapayım mı sana yalnız bonus olarak bana cici anne oluyosun

Ben herşeyin mükemmel gideceğine inanmıyorum. Mesela piyango biletinden para çıkıyor başlarda tatlı geliyor ama haram ve zamanla çar çur oluyor ya hani aynı öyle olacak sen hiç merak etme bigün burda paylaşcaksın bak görürsün, bu arada karşına gerçekten adam gibi adam biri çıkcak ve onun perişan olması umrunda bile olmıycak Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin. İnşaAllah bi an önce toparlanır musmutlu olursun canım

Bitirmeye çalışın artık içinizde. Yoksa sizi mutlu edecek gerçek adamı göremezsiniz

Birsey merak ediyorum. Boşanmis dahi olsak bizim yeniden evlenmemiz onların canını yakar mi acaba ?

Sanırım evlilikten evliliğe değişir. Biz kedi köpek gibi didişen bir çifttik, üniversite aşkıydık öyle de kalmalıydık ama bilirsiniz uzun ilişkilerin yüzde 90' nı evlilik olmak zorunda gibi hissediliyor. Benim ex bana köpek gibi muamele ettiği için evlenmem ya da ölmemin onda bir etkisi olacağını sanmıyorum. Onunkinin de bana olmadı zaten boşanır boşanmaz evlendi sanırım mügüşün durumları vardı kızda da, bebiş yani günah almıyım tabii.

Ama saygı çerçevesinde boşanırsın, bir selamın kalır falan belki burulursun aa evlenmiş mi diyerek. Diyorum ya evlilikten evliliğe değişir.

Sen zaten her şeyin farkındasın o yüzden daha önce yazdıklarımı yazmıcam.
Müge ne olursa olsun yaşadıkların çok ağır, kimse geçiştiremez öyle.
Seni aldattı, aldattığıyla gitti evlendi pislik.
Mutlu olur ya da olamaz konu o değil, konu bu adamın adiliği.. Ben hala mutlu olacaklarına inanmıyorum o ayrı.
Sen acını yaşa zaten sonuna kadar ama gün gelecek hissetmemeye başlıcaksın eminim. Bu süre içerisinde boş kalma işte oyalan bişeylerle..
Ben insanları gerçekten anlayamıyorum sabaha kadar düşünsem o pisliğin yaptıklarına verecek anlamlı bi cevap bulamam.. Nankör ve kıymet bilmezin teki işte.. Uzak durulması gereken bi insan.. Çok kötü biri.. Bu adam o pislik kadınla evlenip çocukları olsa ne olur, ikisininde içi pis.. Vicdan varsa şuan yoksa da bigün öyle bi çıkar ki, sızım sızım sızlanırlar inşallah.
Senin vicdanın rahat dimi tatlım, çektiğin sadece aldatılmışlığın acısı. O yüzden sabır ve dua ile atlatamayacağın şey yok emin ol.
Allah sabır versin sana. Bugünlerde geçicek sabır, sabır..

Muge biliyorum cok zor yasadiklarin.aldatilan sen suan aglayan yine sen haksizlik..
Bilmiyoruz belki son gulen iyi gulecek.kimsenin aglayarak kaybettigini bir baskasi gulerek kazanamaz kazanmamali.fotolara takilma herkes mutlu sosyal medyada.
Sabah kalk suslen cik disariya alisveris yap kuafore git bir kendine gel.zamanla gececek hepsi seni kocaman opuyorum

Kız rahat 23 24 duruyor Yetenek sizsiniz den çıkmış 16 yaşında olduğunu öğrenince azıcık araştırdımda ;-)

Sesi çok güzel kendi de ama o nasıl klip memeleri gözükecek neredeyse. Konuya turp sıkıyorum ama çocuk istismarı yapılıyor alenen o kızın üzerinden.

Allah hayırlı kapılar acsin bundan sonraki gunlerinizde.

Cok sevdik bu hikayeyi mi hahahah o... kiz resmen nispet yapmis bizde anlamadik:) mugecim balim bosver ne hali varsa gorsun bakma kendine sart kos bakmicam de bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…