Evlenmiş

Çünkü başkasının eşi olan adamla o yattı kalktı. Sevmese napcak.
İkinci kadın sendromu "bini dihi cik siviyi" beni sevmediği için beni boşadı onu aldı..
Çünkü bu adamın penisi altındandı, hepimiz başına üşüştük.
Hay allahım ya..

Üfff be müge ben adamın ikizini doğurmuştum:))))oğlumu yani.....şimdi adamın yüzünü unuttum ,oğlum başkasından sankitabi bu arada ikinci herifin oğlunu doğurdum anam o da ikiz gibi....Benim genlerle sorunum var!geçecek ,unutacaksın aklına bile gelmeyeceksadece senin de dediğin gibi zaman!

Müge şu ...zi takip etmeyi bırak artık ya bu hikayeyi çok sevmişlermiş mutlu sonlara evetmiş yuttun mu sen bu laflar müge tabiki de mutluluk pozları verecekler o kal..k ne diyecek sanıyorsun bakın ben bu adamı ayarttım evli mevli demedim altına yattım bide çocuk peydahladım mı diyecekti ? Yani açmıyım ağzımı diyorum ama yeter kendine yaptığın işkence bide şunu övüp durma allasen o ...siz adam gibi adam olsa senin övgülerine değecek biri olsa bugün burada bu konuları açmazdın hareket et küfret ama övme israfı

Eşimin bir arkadaşı var adı x olsun, eşimle ilk çıkmaya başladığımızda bu ilk eşiyle evliydi.
Yaklaşık bikaç ay sonra evliliklerinde sıkıntılar başladı, x'in ilk eşi olan kız dert yanıyor aldatıldığından şüpheleniyor ki bikaç hafta içinde de gerçekten öyle olduğu çıkıyor ortaya hatta kızcağız bunları basıyor.
Eşim Şok'larda x bu kıza aşıktı ölürdü onun için Nasıl bu hale geldiler diye eşim x'e soruyor niye diye neymiş efendim kızın saçları dökülüyormuş da toplamıyormuş
Kızı da görme dünya güzeli, sakin sessiz bi kızcağız bunları ilk Yanyana gördüğümde bu kadar güzel kızın ne işi var bu Ada'mla demiştim ayıp belki ama yakıştıramamıştım işte
Neyse öyle böyle boşandılar kızcağız ortadan kayboldu, bu x eski eşini aldattığı kadınla evlendi ve daha 6 ay bitmeden evliliklerinde kadın bunu bi Ada'mla aldattı hatta x bunu Ada'mla yatakta yakaladı
Demem o ki mugehatun canımmm Allah'ın adaletine güven ne derler bilirsin yarına bırakır da yanına bırakmaz

Yarına kalsa daaa yanına kalmaaaaz
acım döner gelir karması vaaar
Konumuz ayrılık fark ettiysen artıık
Seni de terk eden birisi var dırırırırırıır

Bunu dinle hep beraber söylicez o ikisine bunu

Adam pezevenk kadın orospunun önde gideni. Evet her şey bu kadar çok basit. Benim hikayemi bir ara sana özelden anlatayım. O da ayrı bir ibretlik.

Böyle güzel hikayeler de var yani

Allah cezalarını versin be
Ulan hakkaten ne büyük şerefsizlik ya kimse çıkıp da bitmiş gitmiş seni artık ilgilendirmez bık bık yapmasın. Aldatmanın her türlüsü pislik ama bu herifin yaptığı katıksız şerefsizlik ya

Müge allasen sen de konu açıyorum falan diye eziklenip durma az uz şeyler mi bu olanlar iyi bile dayanıyorsun. Paylaş ki rahatlayasın. Bak ben de boşandım kolay değildi ama şunlar benim başıma gelse bu kadar serin kalamayabilirdim.

Mügecimm nictir et ya.
Yahu sen onu affetsen boşanır mıydı? Hayır.
Sen tüm kapıları kapatınca metresde hamile kalınca mecbur kabullendi.
Ben 32 diş gezdiklerini hiç sanmıyorum.
İki birlikte oldum başıma kaldı diye düşünüyordur.
İnsanlar aşık olur evlenir sonra çocuk düşünürler, bunlar çocuk için evleniyorlar.
O toz pembe pozların arkasında lağım çukuru var sadece rol kesiyorlar.
Gün gelecek ulan senin için gül gibi karımla boşandım diye kavga edecek o kadınla.
Sen içini ferah tut balım güzel kalbin güzel şeyleri hakediyor, çer çöpü değil.

Aman Muge bos ver ya
Birak sunlari , kendi hayatina bak
Naparlarsa yapsinlar , ilgilenme
Kendine zarar ya
Baska islerle ilgilen , tatile cik , yeni arkadaslar edin
Her bitis yeni bir baslangic

Geriye bakarak ileriye yürüyemezsiniz.
Zaman en iyi ilaçtır ama zamana siz de yardımcı olun.
Aklınıza geldikçe atmaya bakın ve onunla ilgili her şeyi hayatınızdan çıkarın.
Umarım bundan sonraki hayatınız gönlünüzce olur. Her şeyin hayırlısı.

mugehatun böyle dandik bir evlilik temelleri olduğu için bu şatafat ve aklama çabasına ait gülücükler var zaten. Sonuçta "Biz aldatan şerefsizleriz ve tencere kapak olduk, evleniyoruz" yazamazlar Normal çiftler gibi görünmeye çalışıyorlar. Düşünsene; birisi onlara "Nasıl, ne zaman tanıştınız?" diye sorduklarında hiçbir zaman içleri rahat, doğru cevap veremeyecekler. Masum ve güzel bir aşk hikayeleri, evlilikleri olamayacak. İhanet ve aldatmanın meyvesi bir çocukları olacak. O çocuk büyüdüğünde sormayacak mı anne babasının tanışma ayrıntılarını? Bence bu berbat bir evlilik ve aile hayatı. Ayrıca ben hâlâ çocuğun senin ex'ten olmadığını ve onun da o kadın tarafından aldatıldığını düşünüyorum. Bu da "mükemmel" evliliklerine ayrı bir renk katar

Şuan çok mutlu görünebilirler/olabilirler ama bu sonsuza kadar devam etmeyecek. Evlendiklerine de göre hayat bundan sonra başlıyor onlar için, er yada geç sana çektirdiklerini çekecekler.
Bu kadar hızlı evlenmelerinin nedeni çocuğun olması. Yani ortada öyle ahım şahım bir aşk hikayesi yok, sadece zorla elde edilmiş çalıntı bir hayat var.
Şuan milleti kandırsalar bile içlerinde gün geçtikçe kuşku büyüyecek, bir kere aldatan neden tekrar aldatmasın ki? Evli adamın koynuna girebilen neden başka evli/bekar adamların tekrar koynuna giremesin?
Evet belki kadın zamanında hırs yaptı ondan bukadar aşağılık duruma düştü peki ya adam? Evliliği, aldatması sonucu bitmiş bir adamı kabul etmek aptallık. Adamda ben sadakatsizim çağrısı bangır bangır. Adamın mayası belli, bu evlilikte tutmaz.
Rahat ol sen, acı çekme sıranı savacaksın.

Müge samimi söylüyorum, senin acını görmek berbat hissettiriyor, tanımasam bile. Cidden üzülüyorum, parça parça hep acı akıyor konularından.
Sanki mutsuz olan bir roman kahramanıma umduğum gibi senin de ilerki bölümlerde mutlu olacağını umuyorum sadece. Lütfen o bölümler çok gecikmesin olur mu?

Bu benim de aklıma geldi de o kadar entrika filmlerde olur ancak klişesini duymamak için demedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…