Yani daha reşit değil. O açıdan hiç bakmadım ama haklısın aslında.Sesi çok güzel kendi de ama o nasıl klip memeleri gözükecek neredeyse. Konuya turp sıkıyorum ama çocuk istismarı yapılıyor alenen o kızın üzerinden.
Cok sevmis hikayeyi ha. E kendi kocasini boynuzlasin hikaye kladigi yerden devam etsin sonucta hikayenin ana temasi bu. İvrenç.
Mügoş naber ? Her şer' de bir hayır olduğuna inanır mısın ?Kocan ile sonunuz yokmuş, hayatında beraber ilerleyeceğin adam "O" değilmiş. Mesele diğer kızın hamile olması ya da evlenmeleri değil inan....
Biliyorsun bu aralar çok fazla vaktim var, 1-2 ay önce merak ettim ex kocama baktım Facebook' tan. Ne gördüm biliyor musun ? Karısı kapak fotoğraflarını hani nişanda göz göze bakarak fotoğraf çektirirsin hah işte o yapmış. Bak ben boşanalı 10 sene olacak. ON diyorum bak ! Ama o kadına aşkla bakışı gönlümü burktu be Müge. Evliyim, çok mükemmel bir adamla hem de. Ama beni üç sene zindana atıp sağlığımı, gençliğimi elimden çalan o adamın o aşk dolu bakışı zoruma gitti. Emaan dedim sonra yazılan buymuş. Şu an senin bu hislerin hayde hayde normal yani yaran çok sıcak daha kabuk bağlamadı. Ama her şer' de var bir hayır o adam kaderin değildi senin. Ben gerçek aşkı 32 yaşımda tattım sen neden kendin için bu kadar ümitsizsin ki ? Bırak, o adamı ve karısını artık hayalet gibi taşıma. İnan sanki 10 kiloluk iki damacanadan kurtulmuş gibi olacaksın. Evlensin mutlu da olsun bırak. O adam bencil ve karaktersizin önde gideniydi sen ondan kurtuldun unutma.
Öperim.
İnanıyorum inanmam mı kuzum , sapıtmıyorsam öyle düşüncelerden :)
Haklısın.. Diyorsun ya biz kedi köpek gibiydik. Keşke bizde öyle olsaydık. Bizim öyle bir durumumuz yoktu. Eve gelmiyordu evet üzüyordu ama çok nazik kibardı. Ben derdimi anlatınca üzülünce o da dinleyip üzülüyordu - yada gibi yapıyordu. Düzelicem filan diyip bir şeyler yapıyordu düzelmesede. Gökten indi sanki o kız. Yani bazen gerçekten yaşadıklarımı algılayamıyorum. Sanki kabusmuş ben yatagımda uyanacakmışım yanımda o olacakmış gibi geliyor. Azıcık anlasaydım bu o kadar kötü durumda oldugumuzu.. O zaman böyle olmazdım bende galiba.
Üzülme müge,
sen her daim stalkladığına ve düğünler genelde haftasonu olduğuna göre, ya bugün ya da dün evlenmişler.
Sen niye üzülüyorsun, kız hamileymiş.
Gerdek gecesinde adam akıllı seks yapamayacak bile nihahahahahahhahahahaha
Müge bu erkek milletine güven olmaz ki zaten.
Şaka bir yana ne olmasını bekliyorsun kuzum? Hayat devam ediyor. Kimbilir kaç eski sevgilimiz de bizi stalklıyor düşünsene.. Ha karı ha koca ha sevgili.
Abdülhak hamit tarhana bak, ölen karısına makber'i yazıp 40ı çıkar çıkmaz evlenmiş. Bizimkilerde o kapasite bile yokken beklentin boşa değil mi?
Elimde 46 yasında sarışın mavi gözlü biri var, maddi durumu iyi. yapayım mı sanayalnız bonus olarak bana cici anne oluyosun
İstersen at bana özeldenOnlar o naneyi her türlü yerler. Keşke gösterebilseydim şunların fotolarını. "Her türlü yiyişiriz" tipliler ikisi de.
Hele o k.ltağın yazdıkları... Çok sevdik bu hikayeyi, mutlu sonlara evet..
Tam bir .... değilde ne? Çok romantiksiniz, geberin.
Ya çok severlerse, ya birbirlerini aldatmazlarsa.? Ya bebeğin gaz sancıları, ağlamaları onları daha çok birleştirirse..
Ada'm bir iki yiyişti diye kadın başına kaldıOnlar o naneyi her türlü yerler. Keşke gösterebilseydim şunların fotolarını. "Her türlü yiyişiriz" tipliler ikisi de.
Müge öyle bi anlatmışsın ki kitap gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?