Evlenmiş

"""""Zaman herşeyin ilacı peki ya fazlası intihar olmaz mı .""" Açık konuşmak gerekirse acın hafifler aklına herzaman gelmez ama ayda yılda bir gelir ama ondada canın acır.Baskasını seversin seni mutlu edecek insanlar elbette çıkar ama o her zaman baska olmustur. Ama öyle kolay kolay gelmez artık aklına genede sosyal medyadan şurdan burdan takip edersin dayanamazsın bazen cok özlersin bazen tiksinir nefret edersin. Yani geçer ama o gecene kadar sen kendinden gecmişsin dir. Yani ben bunları yazdım teselli etmek istemedim cünkü faydası olmayacak biliyorum. Bunları nerden mi biliyorum kendimden.. Gerçekler acıdır lafını tekrarlıyorum.inşallah bunu yenmeyi başardığında güzel haberlerini alırız...

O adamın şuan bir rüyada olduğunu düşünüyorum, gerçeklikten uzakta,
konularınızı takip ediyorum, herşey o kadar hızlı ve üst üste geldi ki o adam da ne olduğunu anlamadı bence...
Bir gün gelecek ve bu rüya bitecek, işte o zaman kafasına dank edecek ve ne yaptım ben diyecek, inşallah o zaman siz onu tamamen unutmuş, mutlu mesut hayatınıza devam ediyor olursunuz, yaşadıklarınız çok zor herkes kolay kaldıramaz, insan sevgilisini bile unutamıyor, siz çok güçlüsünüz bana göre, Allah bu çektiklerinizin mükafatını tez zamanda versin inşallah...

Onların mutsuzluğunu düşünmek dilemek dua etmekte bir yöntem ama kendi mutluluğunu düşünmek dilemek ve dua etmek daha faydalı bir yöntem bence

Ben kendimi senin yerine koyuyorum da hazmetmek cok zor gercekten.hayat sana cok ii seyler yasatsin istiyorum ki bu yasadiklarinin esamesi bile okunmasin.amin

Ya ne yaşadınız bilmiyorum ama ben sinirden geberip bidaha onu asla anmazdım bile en garanti mutluluk yeni ilişkilere yelken ve tabiki alışverişşşş

Nefret hayatı kolaylaştırmıyor gerçekten. Benimkide evlendi çocuk bile yaptı ama mutsuz olsun demek istemiyorum, sanki kötü şeyler söylersem kötülükleri kendi hayatıma çekecekmişim gibi geliyor.

Kendimi de avutamıyorum mutsuzdur, sürünüyodur falan diye. Bal gibi de mutludur, benim verdiğim savaşı o kazandı, ailesinden uzağa taşındı, çocuk doğurttu ve iyi bir baba ve eş oldu çok eminim bundan. Karşısındaki kadın benim kadar cazgır da değil muhtemelen. Ne diyelim hayat, adam başkasına iyi bir eş olabilirdi ama bana olmadı. Bir başkası da bana çok daha iyi geliyor şimdi...

Umarım hepsini unutturacak biri girer hayatınıza ve onlardan çok çok daha fazla mutlu olursunuz..

San kafamda canlanan hikayeyi anlatayim. Yillar gecicek cocuklari buyuyecek elbetteki babasinin ikinci evliligi oldugunu ogrenecek ne zaman bisandigini ogrenecek bir yil bile gecmedenevlendigini de hatta dogum tarihini hesapladiginda bu surecleri hep kendisi cozecek ve aslinda annesinin babasi baskasiyla evliyken bu islerin oldugunu ogrenecek. saygisi kalmayacak aklinda hep soru isareti olacak. bilmem belki zamaninda fazla film izledim ama senin hikayen de film gibi bu olduysa bu da olabilir.
ya hadi bunlarin hicbiri olmasin ama hem bu dunyada hem de obur dunya da bu kadin ve adam aldatan kisi. mazlumun ahi kalmayacagi gibi bazi seyleri ask ve Sevgi de kapatmayacaktir. ki ben bu yasadiklarinin ask ve sevgiyle alakasi olmadigini dusunuyorum...
zor kendimi senin yerine koyamiyorum bile ama artik sen de aska ve sevgiye kanat cirpmalisin

Ayy zordur ama sende bariz takıntılıyım bitmiş birşey için neden üzülüyorsun çok şükür kurtuldum.de

Umarım şu canını yakanlardan bir an önce kurtulursun.İçinin yangını bi sönse.Ağla, bağır ,çağır, buraya gel yaz içinde kalmasın.

Yalnız resimlere yazılanlara baktıkça daha kötü oluyorsun.Engelle gerekirse o sitelerden üyeliğini sil.

Unutmadın hala onun için üzülüyosun.Inşallah karşına iyi biri çıkıp tekrar aşık olduğunda onlar mutlumu mutsuzmu umrunda bile olmayacak.

Yaşadıklarınız hiç kolay değil. Evleneceklerini zaten biliyordunuz ama bunu görünce takmamak zaten olmazdı. Ağlayın bağırın çağırın. Zehir başka türlü akmıyor çünkü. Bu da geçecek. Sadece zamana ihtiyacınız var. Onlar mutlu olur mu olmaz mı Allah bilir önemli olan sizin mutluluğunuz zaten. Ne olursa olsun eski eşinizin içinden size yaptıkları çıkmayacaktır bundan eminim. Sosyal medya hesaplarınızı kapatın bakmayın. O hesapları silince üstünüzden bir yük kalkacak. Umarım tüm güzellikler sizi bulur ilerde bu yaşadıklarınızı gülerek anımsarsınız.

Ya çocuğunuz olsaydı da sürekli gorusmek zorunda kalsaydiniz? Şükredin binlerce kez. Yatin kalkın şükredin böyle karaktersiz bir insandan çocuğunuz olmadığına. Ya @Kahve-Kokulu-Kadin ne yapsın? Hala yüz göz olmak durumunda, çekip gidemiyor.

Sana şunu hatırlatayım Mügecim.şuan mutlu görünüyorlar ve öyle hissediyorlar büyük ihtimalle çünkü herşey yeni başladı. Ama emin ol bir süre sonra o ka..k kadın seni kıskanmaya başlayacak..hep soracak eşine ikiniz neler yaptınız?onunla da buraya gittinmi?evde tv izlerken ona da sarilmismiydin vs...hep kafasında olacaksın. Bir zaman sonra senin x te sıkılmaya başlayacak..eminim.unutma ilk sen vardın. O adam ilk önce sana aitti.ilk kez seninle evlendi.
O kadın senin artiginla idare edecek hep.ohhh..

Merhaba müge boşanmasam süründürseydim gibi bir pişmanlık varmı aklınızda merak ediyorum?çünkü çok hızlı kararla boşandınız biliyorum konularınızı genelde okuyorum. Bazen bu tür insanları süründürmek daha iyi diye düşünüyorum çünkü siz acı çekerken onlar hayatını yaşıyor, bilemiyorum belkide yanlış düşünüyorum.. Allah yardımcın olsun umarım unutur, mutlu olursun

Ben şurda okurken koca bir ahhh çektim
kesinlikle hiç kolay değil ,çok klişe olcak ama zaman....
sen bile anlamayacaksın nasıl unuttuğunu şu an her şey çok taze

Konularını hep okuyorum. Oyle ictensin ki bize de hissettiklerini yasattin burda :) diyecek pek bi teselli cumlem yok. Zor duygularla savasiyorsun. Hissettigin hersey cok normal. Ve bu histen seni ancak zaman kurtacak. Kim ne derse desin belki anlik rahatlarsin suan ama henuz yaralarin kapanmasi icin cok erken. E bir de surekli kasiniyor yaran. Ama zamanla gececek iste. Karsina cok guzel insanlar ciksin. Mutluluk pesini birakmasin. :) onlarin da ne hali varsa gorsun. Oyle mutlu ol ki onlara karsi notrlesebil. Mutsuzlugunu duyunca sevineme yada mutlulugu totonda olmasın. :) dua et bol bol.

Ha bi de her konuda rahatsızlık veriyorum minvalinde seyler yazma yahu. Kim rahatsiz olcak. Zaten bdv ye gelen dertlesmeye geliyor. Rahatsiz olan okumasin. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…