Evlenmiş

hayatları çok daha iyi olacak emin ol.. böyle gidersen sende 1 yılda 10 yıl falan yaşlanacaksın.. ne kazanacaksın? ne geçecek eline? kim dedi ki bu dünyada adalet olduğunu? yok öyle bir dünya, bu dünyada adalet olsa benim kalp kırıklarım çığ olurdu birilerinin tepesinde.. yok valla, hiiiç öyle bir dünya yok.. ya önüne bakar, yeni ortamlara girer, birileriyle tanışırsın.. ya da bütün gün nette bebek kime benziyor, bugün öğlen ne yedi diye izlersin.. yazık yahu, 1 kere geldiğin dünyayı bie manyak için harcama valla kaybettiğin yıllarına şu andan daha fazla yanacaksın..

cekmekte özgürsün acını cok dogal birsey sonucta insanız kolay degil 5 yıl hayat arkadası ki kendisine zulmeden eslere sahip kafınlar esleri ölünce yerlerini arıyor. ama bitecek her unutulan gibi unutturan zaman devreye girecek istesende anıların azalacak zihninde ve acı oda azalacak bosuna diyeceksin bosuna üzülmüsüm . herseyde bir hayır vardır derim ben bugun basına gelen olumsuzluk yarın baska bir güzellige kavusmanın sebebi olabilir.

O adamdan çocuksuz olarak kurtulduğuna dua et bence.
Zamanla geçecek elbette, arkadaşlar gereken herşeyi yazmış zaten.
Sen çok mutlu olacaksın içimden bir his öyle diyor.
Önünde çok güzel bir hayat var, acını yaşa dibine kadar ama en az zararla, kendine eziyet etmeden.
Allah yolunu açık etsin.

ş***ıntılık hikayeleri mi çok güzelmiş? üç gün sonra boşansınlar da görsünler günlerini. hiç masum, günahsız bebek falan diyemiyorum ya ben sevmediklerimin bebeklerine, çocuklarına. armut dibine düşer.

sen mutlu olacaksın, onlar mutsuz.

Evlilik için çok uğraştım demiştin bir konunda, Allah evlenme demiş zorlamışsın. Şans yine yüzüne gülmüş o adamdan çocuğun olmamış. En sonunda kurtulmuş güzel günlere kapını açmışsın ki sen hala o şerefsiz için yok baba olcak, yok evlenmiş vs üzülüyorsun. İyi bir baba öncelikle çocuğunun annesine iyi davranandır. Bencil olmayan, ailesine bağlı olandır. E bu adam iyi eş değil, iyi baba değil.. Senin derdin ne de Allah seni sana ragmen o adamdan kurtarmışken hala en kötüsünü istiyorsun? Bir sen misin aldatılan? Terkedilen? İnsanlar hamileyken eşini şehit veriyor, depremde eşini çocuğunu aynı anda kaybediyor da yinede yaşamaya devam ediyor. Kötü bir adam kendine layık kadınla gitti işte, sana iyi adam gelecek. Allah kalbine göre verecektir mutlaka, bak eski eşine ona göre vermiş. Ama yeter gör artık Rabbim seni ne kadar koruyor. Bencil bir eş, 2çocuk, aldatılan kadın olabilirdin, git kurban kes yeter. Ona bakmayı kes, yürüyüşe çık, insanlara selam ver, kuşlara yem at, arkadaşınla buluş kız gecesi yap vs ama hayatına başla artık

Kiskanma cümleleri çok itici gelir dinlerken bana..
Ama sizin kiskanmaniz bile tatlı geldi bana..
Çok ictensiniz çok tatlı :)

Belki çooook mutlu olacaklar.. benim tanıdığım iğrenç insanlar var çok mutlular mesela..

Ama siz gerçekten mutlu olacaksınız bence içime öyle doğuyor :) bu günler geçecek.. Çünkü siz de mutlu olabilme potansiyeli var..

Benim içim acıdı okurken. Allah inşallah size öyle mutluluklar verir ki bunlara Güler geçersiniz.

ağlayasım geldi,gözlerim doldu.bir gün bende görürüm bu tabloyu ya da o benden önce beni görür bilinmez.acaba düşünür müyüz birlikte olduğumuz günleri? yoksa ikimizin de umrunda olmaz mı ? tamamen unutabilir miyiz birbirimizi? ahh kafamda deli sorular.severek ayrılmak ne kötü.keşke nefret edebilseydim,yüzünü şeytan görsün oh kurtuldum diyebilseydim.hayat ne acı ne zor.yapacak bir şey yok malesef yola devam....

Zaman, sadece birazcık zaman...
Geçici bu öfke bu hırs bu intikam.
Acılarımız tarih kadar eski,
Nefes alıp vermek misali olağan...

Hayat doğumla ölüm arasına sıkışmış, çarçabuk geçip gidiyor. Dilerim yakın zamanda çok mutlu olursunuz ve arkanıza bakmak aklınıza bile gelmez.

mügişim canım lütfen takip etme onları. sosyal medyada herkes mutlu zaten. daha ağlarken resmini paylaşan birini görmedim. onlar mutlu ya da değil boşver. burada önemli olan sensin. bak o iki karaktersiz yüzünden sağlığından olacaksın. iş bakıyordun ne oldu. ben senin yerinde olsam yurtdışında iş arardım. yeni insanlar yeni ortam özgürlüğün dedikodunun olmadığı bi yere. diplomanla yurtdışında calisabilecegin yer ara mügiş

Mügehatun..
Evet belki çok mutlu olacaklar, belki ayrılmayacaklar geçinip gidecekler.
Ama senin günahına girmenin bedelini elbet ödeyecekler. Ahın tutmayacak mı sanıyorsun?
Sanma sakın.. Onlar o günaha girdi bir kere, çıkar acısı.. Ama burda ama ötelerde.. Sen hiç endişe etme.

Üzülmen de çok normal, acını yaşa ve sonra hayatına bak.
Gerçekten tertemiz şekilde sen de mutlu olacaksın, buna inanıyorum.

Annem aynı şeyleri yaşadı 20 yıllık evli üç çocuklu haliyle.. Evlendiklerinde zaten bir kızları vardı ve kadın hamileydi..

Rahat ol mutsuz edipte mutlu olabilen yok bu hayatta !!

Ah müge aaaaahhhh....
Sabır sabır sabır.....
Affet onları içinde.Rahatlıcaksın.....

müge seni tanımıyorum. ilk defa bu konunu okudum ve diğerlerini sonra okudum. sonunu bildiğin bir filmi izlemek gibi oldu benim için ama o bile şok ediciydi.

bu süreçlerden geçmen kadar doğal bir şey yok. ben hoşlandığım çocuğu bile her gün stalkluyorum da bir de evlensem filan neler yapardım.

ama şunu demek isterim. burdaki bazı insanların tarzı gibi "ettiklerini çekecekler, rahat ol" demek değil benimkisi.
Mügecim, onların başına hiç bir şey de gelmeyebilir, çocukları olabilir, sağlıklı doğabilir vs vs. son derece sıradan bir hayatları olabilir trajediden uzakta.

Asıl önemli olan senin öyle bir durumda bile güçlenerek ayağa kalkman Müge. senin değil o hayat. o hayat, artık senin dışındaki milyonlarca hayattan sadece 1 tanesi. lütfen o nedenle acını çek. sonra toparlan. ağlarken bunları bilerek ağla. onlar için yolunda gidebilir her şey ama senin için de gitmeli, gidecek... felaket bekleyip bunu görmeyerek kendini daha da harap etmenden korkuyorum. bunu yapma kendine.

Böyle kırık bi kalbin üstüne kurululmus bi evlilikte mutlu olacaklarını sanmıyorum.

Hani daha once bu kiza yüze vermemisti sonra noldu sevgilisi oldu muhtemelen cinsellik ten dolayi, yasak ve gizli olan bu durum cazip geldi ona

Zaman herseye care olduğu gibi sanada care olucak ve zamanla gececek

Kalk bi çay koy kendine ve bana...

Biliyormusun müge bu cicim ayları geçtiğinde eski kV ni gör sen bak ne Cümbüşler olacak...
karşılıklı bi Çayda ozaman içeriz

Alma mazlumun ahini çıkar aheste aheste. ...

Sana yapılan diğer kadına da yapılacak.
Allah kalp kiranın kalbini düzgün bırakmaz :)
Bu dünyada kime ne yasattiysan, yaşamadan ölmezmissin derler, inanırım.

Bu yüzden bırak yaşasın ve görsünler.
Sen içini ferah tut.

Diğer konuda üzerine gelmiştim ama kötü niyetle değildi. Yazayım da içimde kalmasın.

Selametle mugehatun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…