- 20 Aralık 2014
- 3.010
- 9.325
- 158
Müge gibi hiçbir sağlık sorunu bulunmayan kadina yıllarca çocuk veremeyen adamın birkaç seferde, diyelim ki birkaç ayda şak diye bir kadını hamile bırakması ne derece olası ki? Bence gerizekalı adam hak ettiğini buldu.Bu benim de aklıma geldi de o kadar entrika filmlerde olur ancak klişesini duymamak için demedim
İnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorularMüge gibi hiçbir sağlık sorunu bulunmayan kadina yıllarca çocuk veremeyen adamın birkaç seferde, diyelim ki birkaç ayda şak diye bir kadını hamile bırakması ne derece olası ki? Bence gerizekalı adam hak ettiğini buldu.
Evli bir adamla yatan kadın aynı anda pek çok adamla birlikte olabilir bence, her şey beklenir. Bu kadın da olayların gidişatı bakımından tam bir çakala benziyor. İşi gücü iyi diye, ilgili ve saf diye çocuğu buna yıkıp evlenip aklınca iyi yere kapak attı bence.İnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorular
Hatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşüİnşallah öyledir de ama adamın çocuğu olmasa demez mi bu çocuk benim değil diye ? Kafamda deli sorular
İnanır mısın ? Bende bunu düşündüm ama mugişim yapmaz kiHatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşügelsin genetik testler gitsin kavgalar oohh
Hatta ben mugenin yerinde olsam bu fikri adamın aklına sokardım bi şekilde iletişime geçerek, şüphe tohumlarını ektikten sonra seyreylerdim cümbüşügelsin genetik testler gitsin kavgalar oohh
Evet öyleyimdircakal seniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?