evlenmiyor ben de vazgeçemiyorum :( yorumlarınıza ihtiyacım var...

Evlilkten kaciyorsa sende ondan kac.

bilmiyorum ki. Böyle bir şey olacağını zannetmiyorum ama Bİz onunla aynı oda da bile kaldık ama mesafeli bir şekilde ... Yani öyle olsa hissederdim öyle değil mi
Canım 7-8 senedir tanışıyorsunuz, aşk yaşıyorsunuz, cinsel birlikteliğiniz vardır diye düşündüm. Yoksa nereden bileceksiniz? 33 yaşında adam bakir değildir herhalde. Tanımadan bilmeden konuşmuş olmak istemem ama mantıken 33 yaşında bekar bir erkek, ya cinsel sorunları vardır ya da başka birileri ile cinsel ilişki yaşıyordur derim. Bu gerçekten garip. Eğer 7-8 senedir sizinle cinsellik yaşamak istemediyse bir problem vardır ya da cinsel ihtiyaçlarını başka şekilde karşılıyor...
Başka bir yorum yapacaktım da bu cinsellik meselesini duyunca olunca vazgeçtim. Yani bu bir sorun bence..

Yani babası yürüyemiyorsa babası gelmesin annesi ile gelsin, o da olmuyorsa bir aile büyüğü ile birlikte gelsin istesinler. Böyle bahane olmaz. Annesi babası bundan sonra gençleşmeyeceklerine göre hiç mi gelip istemeyecek? Siz ayrılmakla doğru yapmışsınız bu durumda. Ben başka bir sorun var diye düşünüyorum hala.

Arkadasim boyle birsey yasamisti. Cocuk en sonunda dokuldu iste kizin bir hareketi (ama cok basit birsey) onu korkutuyormus kafasinda halledememis bilmem ne.. cocugun hareketlerinde gayet iyidi hani sogukluk da yok kafada kurmus durmus hep onu da icinden atamadigi icin evlilige karar veremiyormus.
Yani sizin de farkinda olmadiginiz kafasina takilmis birsey olabilir mi?
Sizin yerinizde olsam bir sure hic konuyu acmam asiri iyi eglenceli davranirim. Sonra yemekte bulusur cok gulup eglendigim bir anda tatli bir dille suclamadan, evlenmekle ilgili fikrin nedir, bende istemedigin birsey var ve seni dusunduruyor mu? Kararina saygi duyarim ama neyin icinde oldugumu bilmek isterim. Eger hic aileler tanismasa nisan olmasa cocuk benle ciddi dusunmuyor der bu konusmayi da yapmaz durume gore bitirip giderdim ama sen benim icin degerlisin ve bu durum cok garip sorma sebebim anlamadigim bir durumun icinde olmak istememem gb bir konusma yapardim. Konu evlilik degilde bu konuda garip ve dengesiz hareketleri gb. İliskide net olmak ister herkes ve ben de. Her turlu kararina saygi duyuyorum ve ogrenmek istiyorum diye bitirir duyacaklarima gore hareket ederdim.
Suan boyle hissetmeniz normal ama ondan baskasini sevemem de eglenemem de bilmem ne bunu kafaniza asilamayin. Her zaman daha iyisi vardir, 70 yasinda degilsiniz. Bes bobukla kapida kalmadiniz ve daha 26 yasindasiniz evlenmem lazim falan yapmayin bunu kendinize. Konusmanizi yapin akisina birakin

Son düzenleme:
uzaklık gözümü korkutuyor, aliem seni istemeye nasıl gelecek o kadar yolu nasıl tepecekler, annem babam ölmüş gibi olsa ben tek gelsem istesem olmaz mı demesin mi!!!!
Dalga mi geciyor?
Bir erkek seviyor ve evlenmek istiyor ama uzak diye evlenemiyor senle ayni sehirde olmak pahasina gelemiyor ku:)
Kendinizi salak yerine koydurmayin. Zamaninda zaten nisanlanmistik yuzugu geri takayim saglik sebebiyle isteme olmasin tekrar nikah dugun zaten erkek tarafinin sehrinde olur bana okey de goruruz sorun uzaklik mi

Bana çok itici geldi bu yazı ben bile soğudum. Evlilik de evlilik evlilikte evlilik birazcik akışa biraksaniz

Bana çok itici geldi bu yazı ben bile soğudum. Evlilik de evlilik evlilikte evlilik birazcik akışa biraksaniz
7-8 senedir akışta zaten. Ben de eğer illa çocuk istemiyorlarsa evlilik şart değil diye düşünüyorum ama adamın bahaneleri bir garip, ailemiz uzakta, annem babam yürüyemiyor vs. "Ben evlilik istemiyorum, seninle böyle sonsuza dek takılalım" dese neyse. Bir de adam hiç cinselliğe yanaşmamış. Bu da bir garip.

Bazı insanlar evlilik insanı değildir,evlilik onlara göre kısıtlanmaktır.Adam bundan dolayı istemiyor olabilir, sonuçta insan kendini daha iyi tanır.Ayrıca evlenmeliyim evlenmeliyim diyerek evlenilmez,evlilik doğru kişi ile karşılaşınca kendiliğinden gelişir zaten.Ben sizi fazla aceleci buldum,bana kalırsa bu adamdan da uzaklaşın.Sizi oyalayıp vaktinizi çalar

Bacım 9 sene öncesinin konusuymuş en az üç çocuk yapmıştır dkdkdkf bende yeni sandım yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…