Kızarmıyım hiç, kızıcak olsam size sorarmıyım.. Burda benden tecrubeli, yaşca kucuk veya buyuk bir suru insandan fikirler alıyorum.. Burda oldugum sure icindede cok cok faydanız dokundu her birinizin..
Benimde endişem bu, evet şu an herşey yolunda, herşey toz pembe.. Ama evlendikten sonra herşeyin değişebiliceğini artık herkes biliyor, duyuyoruz görüyoruz, endişeye kapılıyorum.. 2 kez evlilikten döndüm, 3.kez aynısı başıma gelsin istemiyorum.. O kadar yıprandım ki artık düşünmek bile beni yormaya başladı.. Ne olur ne biter nasıl olur nasıl yaparız.. Artık beynim allak bullak oldu.. Tam oldu işte bu dediğim anda herşey tersine döndü çünkü, daha önceki ilişkilerimde böyle muhteşem giderken 1 günde herşey mahvoldu.. Yani hala çok kararsızım, evet seviyorum şu an birbirimize uyumluyuz sorun yaşamıyoruz ama evlenmek çok çok başka birşey, boşanmak oyle kolayda degilki ha deyince evliliği bitiresin.. Evet kendini geliştirmiş, az çok bilgisi olan birisi.. Ama dediğiniz gibi belkide şu an ben böyle görmek istiyorum ve kendime bile itiraf etmek istemiyorum.. Bu ihtimaller banada çok yakın geliyor, örnekler heryerde.. 1 değil en az 1000lerce örnek var gerek burada gerek dışarıda.. Sonumuz ne olacak bakalım, hayırlı değilse elbet kopar bir noktada..