Evlensem mi diye sorduğum nişanlım, yeniden nisanlanmış.

wplure

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2020
322
259
18
Arkadaşlar daha önce sinirli kıskanç, işimi bırakmam gerekiyor diye anlattığım nişanlım, bizden 2 hafta sonra yeniden nişanlanmış, kız başka bir şehirde, bu kadar zamanda olması imkansız yaşayan var mı bu nasıl bir şey ya ?

(Başlığa bakınca gülünç olduğunun farkındayım)

Ne güzel işte kurtulmuşsunuz. Aracı ile tanışmıştır uzaktaki nişanlandığı. Sinirli, kıskanç ve kadının çalışmasına izin vermeyen bir tipse inşallah kız evlenmeden anlar ne mal olduğunu da hayatını mahvetmez

Garip olan ise kız kapalı ve öğretmen, hiç istemem diyordu.

Ben yasadim. Hemde benle sevgiliyken nisanlandi. Benim haberim bile yok ve bulusma konusmalari yapiyoruz dusun. Yani kimse 2 haftada nisanlanamaz seninleyken onunla da olmustur. Imkansiz gbi gelecektir basta. Ben de inanamadim inkar ettim ancak gercek ortadaydi. Resmen ikili iliski kurmustu

Ailesiyle bağımız koptuğunda muhtemelen beraber buldular son 2 hafta...

3 kere görüştüğünüz biriyle evlenme kararı almıştınız zaten. Şaşırtıcı bir son değil. Kurtulmussunuz hayırlı olsun.

Haklısınız bir şey farketmez.

Sanırım bazlılarında böyle bir düşünce var. Biraz sözlerini geçirebilecek birisi gibi görürlerse karşıdakini hemen evleniyorlar. Benim de 10 yıllık sevgilim ayrıldıktan 5 ay sonra başka biriyle evlendi ve sizinki gibi asla ona hitap etmeyeceğini düşündüğüm birisi ile evlenmiş. Herhalde onlar için tek amaç evlenmek kişi önemli değil ama bir ilişkinin bitişi hazmedilmeden başlanan ilişki bence çok sağlıksız olur.

Rabbim Hz Havva ile Adem'in muhabbetinden versin diyorum ne diyim.. sağlıksız ama yürütüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…