Ne güzel işte kurtulmuşsunuz. Aracı ile tanışmıştır uzaktaki nişanlandığı. Sinirli, kıskanç ve kadının çalışmasına izin vermeyen bir tipse inşallah kız evlenmeden anlar ne mal olduğunu da hayatını mahvetmezArkadaşlar daha önce sinirli kıskanç, işimi bırakmam gerekiyor diye anlattığım nişanlım, bizden 2 hafta sonra yeniden nişanlanmış, kız başka bir şehirde, bu kadar zamanda olması imkansız yaşayan var mı bu nasıl bir şey ya ?
Arkadaşlar daha önce sinirli kıskanç, işimi bırakmam gerekiyor diye anlattığım nişanlım, bizden 2 hafta sonra yeniden nişanlanmış, kız başka bir şehirde, bu kadar zamanda olması imkansız yaşayan var mı bu nasıl bir şey ya ?
Garip olan ise kız kapalı ve öğretmen, hiç istemem diyordu.Ne güzel işte kurtulmuşsunuz. Aracı ile tanışmıştır uzaktaki nişanlandığı. Sinirli, kıskanç ve kadının çalışmasına izin vermeyen bir tipse inşallah kız evlenmeden anlar ne mal olduğunu da hayatını mahvetmez
Ben yasadim. Hemde benle sevgiliyken nisanlandi. Benim haberim bile yok ve bulusma konusmalari yapiyoruz dusun. Yani kimse 2 haftada nisanlanamaz seninleyken onunla da olmustur. Imkansiz gbi gelecektir basta. Ben de inanamadim inkar ettim ancak gercek ortadaydi. Resmen ikili iliski kurmustuArkadaşlar daha önce sinirli kıskanç, işimi bırakmam gerekiyor diye anlattığım nişanlım, bizden 2 hafta sonra yeniden nişanlanmış, kız başka bir şehirde, bu kadar zamanda olması imkansız yaşayan var mı bu nasıl bir şey ya ?
Ailesiyle bağımız koptuğunda muhtemelen beraber buldular son 2 hafta...Ben yasadim. Hemde benle sevgiliyken nisanlandi. Benim haberim bile yok ve bulusma konusmalari yapiyoruz dusun. Yani kimse 2 haftada nisanlanamaz seninleyken onunla da olmustur. Imkansiz gbi gelecektir basta. Ben de inanamadim inkar ettim ancak gercek ortadaydi. Resmen ikili iliski kurmustu
O zaman memur maaşına tav olduGarip olan ise kız kapalı ve öğretmen, hiç istemem diyordu.
Ay bilmiyorum ama çok farklı bir duyguymuş, kendimi hiç böyle düşük hissetmemiştim.O zaman memur maaşına tav oldu
Nişan bozulduğuna göre en iyisi boşvermek aslında ama hemen silemiyor tabii insanAy bilmiyorum ama çok farklı bir duyguymuş, kendimi hiç böyle düşük hissetmemiştim.
Nişanlın ne iş yapıyordu ki , hemen öğretmen kızı ikna etmişGarip olan ise kız kapalı ve öğretmen, hiç istemem diyordu.
AstsubayNişanlın ne iş yapıyordu ki , hemen öğretmen kızı ikna etmiş
Boşver, daha iyisini bul sende.Daha yakışıklı, daha anlayışlı, daha dürüst .Dua et sürekli Allah iyi insanlar çıkarsın karşınaAstsubay
hic istemem diyenlerden korkacaksin, cok gecmis olsun, yasadik bu seni rahatlatir mi bilmiyorum ama biz de yasadik :)Garip olan ise kız kapalı ve öğretmen, hiç istemem diyordu.
Rabbim Hz Havva ile Adem'in muhabbetinden versin diyorum ne diyim.. sağlıksız ama yürütüyorlarSanırım bazlılarında böyle bir düşünce var. Biraz sözlerini geçirebilecek birisi gibi görürlerse karşıdakini hemen evleniyorlar. Benim de 10 yıllık sevgilim ayrıldıktan 5 ay sonra başka biriyle evlendi ve sizinki gibi asla ona hitap etmeyeceğini düşündüğüm birisi ile evlenmiş. Herhalde onlar için tek amaç evlenmek kişi önemli değil ama bir ilişkinin bitişi hazmedilmeden başlanan ilişki bence çok sağlıksız olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?