- Konu Sahibi kardelen-1978
-
Çocuk 20 aylık ne lohusalığı bu böyle?Onun annesi yapar senin annen yapmasa da söz olur bi böyledir zaten.
Anne problemi aile problemi bir cok yuvanın dağılmasına sebep oluyor malesef.
Lohusasın bu donemde sinrlerinin yipranmis olmasi cok normal seni alttan alması gerekti bence
Ama nerde öyle erkek.
Ben aramanı tavsiye etmem ama ozledim demissin.
O zaman ara bayrami birlikte geçirelim de.
Yazık bebeginiz herseyi suan algılıyor. Madem bosanma konusu gecmiyor o zaman bebek icin bir evde olunabilir en azından
hayırlısı neyse o olsun3 yıllık evliyim. 20 aylık kızım var. Kocamla bir türlü huzur bulamadık. Genel olarak kayınvalideden kaynaklı oldu. Kocam onları hak ettikleri şeyleri söyleyemedi, ben de bunu sindiremedim. Ona kalsa da benim annem huzur bozdu. Oysa benim annem bizim çocuğumuza baktı, benim yetişemeduiğim yerlerde evinin temizliğini yemeğini yaptı. Annesi ise huzur bozup yazlığa gitti. 3 ay önce çok şiddetli kavga ettik. Ben de evden kovdum. Eşyalarını aldı gitti. Çocuğu bazen haftada bir bazen 2 gün arayla alıp 1-2 saat gezdirip getiriyor. Daha hiç ne olacak bu halimiz diye konuşmadık. O da konu açmıyor ben de. Sadece çocukla ilgili konuşmamış gerekiyorsa onu konuşuyoruz kısaca. Ama artık ben dayanamıyorum. Hem onu çok özledim hem de çocukla tek başıma uğraşmak beni çok zorluyor. Diğer taraftan gurur yapıp konuşmak da istemiyorum. İki ucu b... Değnek anlayacağınız ve çıkmazdayım. Teşekkür ederim okuduğunuz için lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardım edin.
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Sanki ben adım atarsam her şey daha kötü olacak gibi hissediyorum. Ben ona kardeşin ve annen benden özür dilesin dedim defalarca, ama o hiç bir şey olmamış gibi kendi gitti annesigilin yanına. Yorumlarınız çok önemli benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?