Evleri ayırdık ne yaptım ben

Sorunlar olmus kovmussun pisman olsa yaptiginin yanlisini anlasa zaten sana hak vererek o gelirdi.
Ozledim demissin bi taraftan
Bayram gezmesine goturelim cocugu birlikte de belki arkasından konusulur yakinlasilir.

artık meseleyi konuşmanın zamanı geldi deyip çağırıp konuşun. ne düşünüyosun ne planlıyorsun diye sorun. bu kadar basit. çocuğunuz var sonuçta. bir netlik kazandırmanız lazım. olmadı aklı başında bir büyüğünüz varsa çağırıp bir araya getirsin sizi. biraz da kulağını çeksin adamın. adamın kafası rahat tabi şimdi. kadın yok çocuk yok kafasına göre takılıyor. konuşmaz tabi.

daha çok gençsiniz neden bir aile büyüğü araya girmiyor anlamıyorum mesela bu iş böyle çözülebilir kimseninde gururu kırılmamış olur, o seni özledi mi acaba bunu da en iyi yine sen anlarsın
yani 40 yaşlarında olsanı aile büyüğünün araya girmesi çok saçma olurda, sanırım yirmili yaşlardasınız, yani bu çözüm için uygun yaşlar

Bence iki anne de çok fazla evliliğinizde müdahil olmuş.
Bazı erkekler ev pis olsun ama karından benden başkası dokunmasın evime der..
Nasıl kayınvalide yada kayınbaba sizin ev işlerinize yada maddi düzenimize karışınca kötü hissediyorsunuz o şekilde düşünün.

Eğer ki evliliğinizi devam ettirme kararı alırsanız her iki tarafla da mesafeli ama samimi durmayı öğrenerek hareket edin. Her ikinizde huzursuz olmayın.

Eger cok saygisiz ve kotu bir sekilde ayrilmadiysaniz ki oyle ayrilmis olsaniz bile belli ki birbirinizi seviyorsunuz
Bu barismanin tadi bambaska olur bence siz ufak bi adim atin
O zaten kosa kosa gelecektir yani insallah...

sen kovmussun senin adim atman gerek sakince yspici bi sekilde eve yemege davet et once eski gunlerdeki gibi bi oturun kendi evinizde ardindan konu ne olursa olsun haklida olsam kovmamam gerekti de ozur dile. sonrasi icin gerisi gelir

karşınıza alıp aynen böyle konuşun

aileleri karıştırmayın

çocuk yükünün çok olduğunu ve annelerden yardıma ihtiyacınız olduğunu söyleyin sadece

Senin annen benim annem derken olan evliliğinize olmuş.Boş yere boşanırsanız sonrasında çok pişman olursunuz.Sonuçta evden gönderen sizsiniz.Eğer istiyorsanız bir adım atın.Bunda gurur yapacak birşey yok.O sizin eşiniz.

Çocuk 20 aylık ne lohusalığı bu böyle?

Neyse anladığım kadarıyla eşiniz annenizden sizde kaynananızdan şikayetçisiniz. Her ne kadar savunsanızda iki anne de evliliğinize karışmış.
Öncelikle vayram vesilesiyle kovan siz olduğunuz için eşinizi arayın ve bu sorunu halledin sonra da her iki anneye eşit şekilde evinize karışmama konusunda sınır çizin.

hayırlısı neyse o olsun

Kovan sensin konuyu sen açmalısın. O ne desin ki cezam bittiyse eve gelebilirmiyim mi diyecek

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Sanki ben adım atarsam her şey daha kötü olacak gibi hissediyorum. Ben ona kardeşin ve annen benden özür dilesin dedim defalarca, ama o hiç bir şey olmamış gibi kendi gitti annesigilin yanına. Yorumlarınız çok önemli benim için.

Burada kovan sen olduğun için adamın ailesinin yanına dönmesi normal. Düzelsin istiyorsan oturup konuşun sende hatalarını kabullen. Anneler dahi olsalar aile içerisinde 3. Kişi konumundadır. Kavga etmek yerine çözüm yolu arayın.

Bir ablam var işyerinden. O karşılaşmış bir yerde konuşmuşlar eşimle. Ben bir şey yapmadım, diyormuş. Hiç iyi değildi dedi ablam. Gözleri filan dolmuş anlatırken. Ne olacak hiç bilmiyorum demiş

özür dilemezler de sen çağır konuş bence. görüşmek istemediğini, çok kırgın olduğunu söylersin. mesafe koyarsın onlara. seviyorsan elalemi sevindirme bu şekilde bence. alttan alır gibi konuşmazsın. durumu netleştirelim çocuk perişan oluyor bu şekilde falan diyebilirsin.

Karı koca arasında gurur olmaz. Sen yaptın ben yaptım yok o onu dedi bu bunu dedi..
Nereye kdr böyle devam edecek. Sanki gidenin yerine gelen dört dörtlükmü olacak.
Ömür geçip gidiyor arkadaşım boşver bunları. Geçmişi geçmişte bırak gelecek günlere odaklan. Niye en güzel günlerinizi annesi annem ablası dıdısıyla bitiriyosunki boşver.. kocanı ara buluşalım de. Güzelce giyin bende sende hatalısın onlarda ama ben bu meseleyi uzatmak istemiyorum birbirimize bi şans daha tanıyalım. Evladımız var diyin. Seni özledim evine dön. Bitti gitti.. haa dönmezse kendi bilir. Ama evine döndügünde hiç bişe olmamış gbi devam edin. Konular açılmasın eger açılırsa da agzımızın tadı kaçmasın boşver diyin. Yuvayı dişi kuş yapar. Allah yardımcınız olsun.

Herkesin kendi annesi kendine melek gelir.

Ben hakliyim sen haklisin muhabbetine girerseniz o isin icinden hic cikamazsiniz. Herkes digerlerinin fikrini kabul etse, saygi duysa ve orta noktada bulusmayi denese bunlara gerek kalmayacak.

Kv ne yaparsa yapsin sizin dusundugunuz, hissettiginiz ve davrandiginiz gibi esiniz bunu yapamaz. Kendince hakettiklerini dusundugu tavirlari sergilemistir zaten.

Sizin anneniz size gore sadece fedakarlik yapmistir ama ona gore degil, onun annesi ona gore sizin dusunduklerini haketmiyordur ama size gore degil.

Alin karsiniza konusun. Ne senin annenin lafi gecsin ne benim, ikisini de karistirmayalim. Herkes kendine gore hakli, tek dogru yok herkesin kendi dogrusu var. Belli ki kendi fikirlerimizi kendimize kabul ettiremeyecegiz bundan sonra birbirimizin fikrine saygi duyalim vs vs.

Ama bunu soylerken sird barismak icin soylemeyin tabii. Uygulamaya da gecin. Ben de bilmem kac yasindan sonra tanidigim erkek icin anneme sergiledigi tavri sergileyemem ne yaparsa yapsin. Bunu ondan beklemeyin, evlenince adamlarin sahipleri olmuyorsunuz.

Eşin pişman olup aynı hareketlere devam ettikten sonra barışmanın da bir anlamı yok ki. Aynı kavgalar devam eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…