- 10 Temmuz 2015
- 55
- 45
- 38
- 46
- Konu Sahibi kardelen-1978
-
Evden siz kovduğunuz için ilk adımı siz atın. Olacaksa barışırsınız. Olmayacaksada olmadığını görür ona göre bir karar alırsınız. Gururu bir kenara bırakın derim.3 yıllık evliyim. 20 aylık kızım var. Kocamla bir türlü huzur bulamadık. Genel olarak kayınvalideden kaynaklı oldu. Kocam onları hak ettikleri şeyleri söyleyemedi, ben de bunu sindiremedim. Ona kalsa da benim annem huzur bozdu. Oysa benim annem bizim çocuğumuza baktı, benim yetişemeduiğim yerlerde evinin temizliğini yemeğini yaptı. Annesi ise huzur bozup yazlığa gitti. 3 ay önce çok şiddetli kavga ettik. Ben de evden kovdum. Eşyalarını aldı gitti. Çocuğu bazen haftada bir bazen 2 gün arayla alıp 1-2 saat gezdirip getiriyor. Daha hiç ne olacak bu halimiz diye konuşmadık. O da konu açmıyor ben de. Sadece çocukla ilgili konuşmamış gerekiyorsa onu konuşuyoruz kısaca. Ama artık ben dayanamıyorum. Hem onu çok özledim hem de çocukla tek başıma uğraşmak beni çok zorluyor. Diğer taraftan gurur yapıp konuşmak da istemiyorum. İki ucu b... Değnek anlayacağınız ve çıkmazdayım. Teşekkür ederim okuduğunuz için lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardım edin.
3 yıllık evliyim. 20 aylık kızım var. Kocamla bir türlü huzur bulamadık. Genel olarak kayınvalideden kaynaklı oldu. Kocam onları hak ettikleri şeyleri söyleyemedi, ben de bunu sindiremedim. Ona kalsa da benim annem huzur bozdu. Oysa benim annem bizim çocuğumuza baktı, benim yetişemeduiğim yerlerde evinin temizliğini yemeğini yaptı. Annesi ise huzur bozup yazlığa gitti. 3 ay önce çok şiddetli kavga ettik. Ben de evden kovdum. Eşyalarını aldı gitti. Çocuğu bazen haftada bir bazen 2 gün arayla alıp 1-2 saat gezdirip getiriyor. Daha hiç ne olacak bu halimiz diye konuşmadık. O da konu açmıyor ben de. Sadece çocukla ilgili konuşmamış gerekiyorsa onu konuşuyoruz kısaca. Ama artık ben dayanamıyorum. Hem onu çok özledim hem de çocukla tek başıma uğraşmak beni çok zorluyor. Diğer taraftan gurur yapıp konuşmak da istemiyorum. İki ucu b... Değnek anlayacağınız ve çıkmazdayım. Teşekkür ederim okuduğunuz için lütfen ne yapmam gerektiği konusunda bana yardım edin.
Adam 3 aydir kiminle birlikte oluyor sizle olmuyorsa? Bana keyfi yerinde gibi geldi.
Büyük büyük atıyorsunuz derken neyi kastettiniz anlamadım. Evet annesi ve kardeşi benden özür dilerse herşey güllük gülüstanlık olmayacak ama belirli sınırlar içinde görüşme devam edecek. Ben aileleri hayattan tamamen çıkarabileceği izi düşünmüyorum, nasıl yapalım mesela herkes kendi ailesi ile mi görüşşün ya çocuk ne olacak. Mesela bayramlarda çocuk kimle gidecek. Ben zaten cıvık cıvık ilişkiler istemiyorum ama hiç görüşmeden de olmaz. Ve benim onun ailesi ile görüşebilmem için benden özür işlemeleri gerekiyor. Çünkü gerçekten ağza alınmayacak hakaretler edildi. Benim annem ona hakaret etmedi, etseydi ben annemle özür dile derdim. Benim görüşlerim böyle ama sizin de görüşlerini çok değerli, teşekkürlerBuyuk buyuk atiyorsunuz sonunu hic dusunmeden.. annesi ve kardesi senden ozur dilemeyecek, dilemedigi gibi geri dondugunde bu istegini kat kat burnundan getirecekler.. hayir yani ne gurur arkadas bir ozurle hop diye tamir oluyor.. o da kalkip senin annen de benden ozur dilesin hayatimin icinde surekli dese annenizden ozur dilemesini mi isteyeceksiniz? Kac kisilik olmus evliliginiz cok kotu.. konusacaksaniz bundan sonra kendi ailenizi de onun ailesini de hayatinizdan uzak tutun.. gerekirse bakici tutun annenizi cagirmayin..
Büyük büyük atıyorsunuz derken neyi kastettiniz anlamadım. Evet annesi ve kardeşi benden özür dilerse herşey güllük gülüstanlık olmayacak ama belirli sınırlar içinde görüşme devam edecek. Ben aileleri hayattan tamamen çıkarabileceği izi düşünmüyorum, nasıl yapalım mesela herkes kendi ailesi ile mi görüşşün ya çocuk ne olacak. Mesela bayramlarda çocuk kimle gidecek. Ben zaten cıvık cıvık ilişkiler istemiyorum ama hiç görüşmeden de olmaz. Ve benim onun ailesi ile görüşebilmem için benden özür işlemeleri gerekiyor. Çünkü gerçekten ağza alınmayacak hakaretler edildi. Benim annem ona hakaret etmedi, etseydi ben annemle özür dile derdim. Benim görüşlerim böyle ama sizin de görüşlerini çok değerli, teşekkürler
Haklı olabilirsiniz, evet hakaretlere ben de cevap verebilirim yada o sıcaklıkla arayıp nasıl böyle yazdıklarını eleştirebilirdim. Ama o zaman ben de cevap verirsem her şey daha kötü olur diye düşünmüştüm. O sinirle ağzımdan kötü laflar çıkar sonuçta her zaman yüz yüze bakacağız diye düşünmüştüm. Ama eminim öyle yapsaydım da eşim niye bana bırakmasın diyecekti. Annenin evimin işini yapması dediğim çalışıyorum evime gelip çocuğa bakıyor, mesela çocuk uyurken yemek koyar ya da toparlanacak bir yer varsa onu yapar. Özür dilemezlerse ne yapacağım bilmiyorumPeki ozur dilemiyorlar ne yapacaksin? Eninde sonunda doneceksin cunku 3 ay sonra tek basina cocuk buyutmek iyice zorlamaya baslayacak seni.. ayrica mesafe koymak zinhar gorusmemek degil ki.. haftasonlari gidin, aralarda yemege- caya gidin ama anneniz evinizin isini yapmasin.. acikcasi kvalideme asigim ama gelip evimin isini yapsa sinirlenirim.. ozur dilemelerini istemek buyuk atmak dedigim, nihayetinde adam su an cok rahat.. sizin en buyuk hataniz esinizin sizi korumasini beklemek.. iki el bir bas icin, onlar size hakaret ettilerse sizde altinda kalmayin.. ama araya araci koymayin derim 12 senelik evli bir kadin olarak.. nacizane onerim :)
Dilemeyecekler.Adam karısına hakaret edilmesini engelleyecek güçte değil siz getirsin özür diletsin diyorsunuz.Haklı olabilirsiniz, evet hakaretlere ben de cevap verebilirim yada o sıcaklıkla arayıp nasıl böyle yazdıklarını eleştirebilirdim. Ama o zaman ben de cevap verirsem her şey daha kötü olur diye düşünmüştüm. O sinirle ağzımdan kötü laflar çıkar sonuçta her zaman yüz yüze bakacağız diye düşünmüştüm. Ama eminim öyle yapsaydım da eşim niye bana bırakmasın diyecekti. Annenin evimin işini yapması dediğim çalışıyorum evime gelip çocuğa bakıyor, mesela çocuk uyurken yemek koyar ya da toparlanacak bir yer varsa onu yapar. Özür dilemezlerse ne yapacağım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?