Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O evde birşey mi var acaba ? çok merak ettim
boşanmak isteyenleri o eve yönlendirip para kazanabilirsiniz :)Ya çok kasvetli. 1. kat ve basık bir ev. Güle oynaya giren boşanarak çıkıyordu =))
Sakaryadan istanbula geldik bende taşınmayı istiyorum sorun bende mi böyle birşey var mı merak ettim aslında
Ay yok artık gece gece okuyorum ben bunları naletli ev midir nedirOlmaz olur mu.. 4 ay önce bu evime taşındım. Geldiğimden beri sabah 8 de ayaktayım. Uykumu alıyorum. Enerjik oluyorum. Sürekli temizlik yapmak geliyor içimden. İnşallah satın alırız bu evi.
Bizim memlekette bi evimiz var. Evde kim otursa boşandı. Tam 5 çift boşandı o evde. Dayım ve ablam da dahil. Bi kiracımız delirmek üzereydi. Kadın sürekli anneme gelip çok daralıyorum bunalıyorum demeye başladı. Sonra bi gecede apar topar taşındı. Tesadüftür muhakkak ama beni tedirgin eder o ev. Gidip yaşamam mesela orda.
Captain hersey atomlardan olusur. Atomlarin da enerjisi var. Cansiz diye dusunme. Ona kalirsa dusuncenin de enerjisi olmamasi lazim ama kotu dusuncelerin negatif enerjisi var.Hiç inanmam öyle şeylere. Cansız varlığın ne enerjisi olacak. Siz ne yansitirsaniz odur bence.
Bence siz istemeyerek geldiginiz icin o negatiflikten cikamamissiniz makinalarda sallantiya gelememis olabilirler.Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden