• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlerin enerjisi var mıdır?

Bence var. O evde önceden kalan insanların enerjisi geçiyor bence. Kimi ev eski püskü bile olsa çok seviliyor kimisi de gıcır gıcır da olsa sanki içinde huzur olmuyor. Eşyanın da evin de enerjisi olduğuna inanırım.

Evlendikten sonraki ilk evimiz inanılmaz güzeldi. Dergiden fırlamış gibiydi. Muhit, bina, insanlar herşey muhteşemdi ama asla huzur bulmadık. Taşınırken ev sahibi genç kadın derin bir huzursuzluk hissettiniz mi hiç dedi hatta. Arkadaşlar falan kalamadı, kalan gece uyuyamadım dedi bir çok sıkıntı. Sonraki evde hep korktum ben. Korkacak hiç bir şey yoktu, süper güvenlikliydi site ama ben hep kapıdan biri gelecek gibiydim. Şimdiki evimize ilk girdim böyle bir içim açıldı sanki. Diğer iki evden çok daha küçük, duvarlar şampanya rengi ki normalde hiç sevmem ama sanki kapı sonuna kadar açık olsa huzurla uyurum gibi. Son 20 yıldır yaşadığım en rahat ev o yüzden kesinlikle inanıyorum ben.

Ben kesinlikle inanıyorum. Bazen kendi evimde de hissediyorum o kötü enerjiyi. Biz alıştık tabi ama bomba gibi gelen misafir uyuklayarak çıkıyor bizim evden.
Bana da sevdiğim bazı insanların evine gitmek eziyet haline geliyor, üstüme geliyor sanki duvarlar, eşyalar, insanlar bile.

Tabikide vardır hatta fizik ile uğraşan bir çok insan hükümetlerin bile enerjisi vardır diye tezleri vardır. Herşeyin enerjisi olduğuna bende inanıyorum

Evlerin , esyalarin , herseyin enerjisi vardir
Huzursuz iseniz taşının
Ev bakarken de kendinizi ferah hissettiginiz eve karar verin
Eger hemen tasinma ihtimaliniz yok isr evinizde adacayi tutsusu yakin , evin koselerine cesitli kristaller koyun , bol bol havalandirin , enerji temizligi olur boylece

Olmaz olur mu evin enerjisi var, odanın enerjisi var, binanın bile enerjisi var bence.. o binada oturan sevmediğimiz komşuların bize verdiği negatif enerji herşeyi etkiliyor. Ben de komşumdan nefret ettim eşimle aramız bozulacak ne laftan sözden anlıyor, kapıyı açmasam yine basıyor ve şuan üne bastı

Sakaryadan istanbula geldik bende taşınmayı istiyorum sorun bende mi böyle birşey var mı merak ettim aslında

Sakaryalıyım, oradaki hangi akrabama gitsek huzurlu oluyorum, yer yadırgamıyorum. Merkezi de köyü de öyle. Şehirle alakalı olabilir.

Olmaz olur mu.. 4 ay önce bu evime taşındım. Geldiğimden beri sabah 8 de ayaktayım. Uykumu alıyorum. Enerjik oluyorum. Sürekli temizlik yapmak geliyor içimden. İnşallah satın alırız bu evi.
Bizim memlekette bi evimiz var. Evde kim otursa boşandı. Tam 5 çift boşandı o evde. Dayım ve ablam da dahil. Bi kiracımız delirmek üzereydi. Kadın sürekli anneme gelip çok daralıyorum bunalıyorum demeye başladı. Sonra bi gecede apar topar taşındı. Tesadüftür muhakkak ama beni tedirgin eder o ev. Gidip yaşamam mesela orda.
Ay yok artık gece gece okuyorum ben bunları naletli ev midir nedir

Bence var,yeni taşındım,tasindigim evi nette gördüğümde "ben bu eve tasinirsam çok mutlu olucam "dedim öylede oldu,şuan oturduğum evden daha güzel yapilisini buldum ama içim isinmadi enerjisine inanıyorum

Benim canım kutu evim🎈

Herseyin enerjisi var
Hiç inanmam öyle şeylere. Cansız varlığın ne enerjisi olacak. Siz ne yansitirsaniz odur bence.
Captain hersey atomlardan olusur. Atomlarin da enerjisi var. Cansiz diye dusunme. Ona kalirsa dusuncenin de enerjisi olmamasi lazim ama kotu dusuncelerin negatif enerjisi var.

Evet vardır. Mesela taşınırken boya badana yapılmadı ise önceki yaşayanların kötü enerjisini çekiyoruz.
Duvarları falan sıkça silmek gerek.

Benimde bi evimde vardi ilk evlendimzde almistik eve tasindk ve 3 aylik evliyiz evde devamli kavga gurultu eksik olmuyo eve o kadr para giriyor bereketo yok bende bi halsizlik isteksizlik apartmandaki komsular kimseyle anlasamadim esimde oyle evi aldigimz kisi ( o evin sahipleri ogullari otursun die almislar ogullari trafik kazasinda olince satiyolar) biz aldik 3 sene kaldim evde sonra onu satip yeni bi eve tasindim o mahalleden uzakta suanxa bu evde mutluyuz kavgamiz yok esim evle hic ilgilenmezdi smdi gidip kendisi perde aldi baska koltuklRi aldi artik kendisi komsulari seviyo ortami seviyi ve oda mutlu

Selam kknın güzel kadınları size danışmak istediğim bir derdim var. Bu evime taşınalı iki bucuk sene oldu hiç ısınamadım hiç sevemedim eski evime aşıktım o kadar mutlu huzurluydum ki... başlarda o evi özlediğim için alışamadığımı düşündüm ama iki bucuk senede asla sevemedim bu evi bu şehri burda yaşamak istemiyorum. Tayin istediğimiz buraya geldiğimiz günden beri pişmanım büyük şehire alışamadım sevemedim. Annemler ve eşimin yakınlarıda burda yaşıyor onlara gittiğimde gayet huzurluyum aslında ama kendi evimde içim daralıyor iş yapmak süslemek bile gelmiyor içimden. Birde buraya taşınalı televizyonumuz, bulaşık makinemiz ve daha bir sürü eşyamız bozuldu kırıldı keyfini süremedik üstelik yenilerdi. Sürekli banyonun biryerleri bozuluyor. Komşularımdan zaten çok rahatsızım o konu bambaşka. . En son annem bu ev size hiç iyi gelmedi taşının dedi. Biraz araştırdım evlerin enerjisiyle alakalı durumlar yaşayn olmuş. Böyle birşey yaşayan var mı? Biraz uzun oldu kusura bakmayın. Okuyanlara teşekkürler şimdiden
Bence siz istemeyerek geldiginiz icin o negatiflikten cikamamissiniz makinalarda sallantiya gelememis olabilirler.

Evin enerjisi vardır. Sizden önce oturan insanların enerjileri vs. Bu arabada da geçerli sürekli kaza yapılmıș bir araba aldığınızda sorunlar çıkar vs. Theta Healing araştırın derim. Alan temizliği vs yapılıyor. Baya içindeyim güvenebilirsiniz

Kesinlikle inaniyorum.Kirada oturdugum bir ev vardi.Evi cok seviyordum.hala severim ruyama girer.evsahibinin hainligi yuzunden acele acele ile bir ev almak zorunda kaldim hic icime sinmeden.Sonra o evden iki sene sonra sukur tekrar tasinip yurtdisaina geldik.Neyse o ev yuzunden sonra bir takim sorunlar yasadim. 4 sene agladim.Hayatim altust oldu..Ama yurtdisinda gectigim kira evim Allahtan bana ilac oldu..3 odaydi.Ma inanilmaz guzel bir enerjiis vardi.cok gunes aliyordu.Gunesin cok etkili olduguna inaniyorum..Hatta satin aldigim su anki evim de gunes aliyor.Buna cok dikkat ettim...

Evlerin enerjisi var bencede. Neden var niye var çözememekle birlikte. Çok taşınan biri olarak ben farkındayım bunun. Bazı evler insana iyi gelirken bazı evler var ki boğuyor insanı.

Farklı bir şekilde evde yaşayanların enerjisini de hissederim ben. Mesela bir misafirliğe gittiğimde aile mutlu mu mutsuz mu anlayabiliyorum o eve girince.

Back
X