Evli,40 yaşında , çocuksuz

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama sakın ama sakın umudunu kaybetme.. hayat hepimiz için türlü türlü mucizelerle dolu... sen inan, sadece dua et.. gerisi yüce rabbime bırak.. o senin için en iyi olanı önüne serecektir zaten.. hem bi kadın anne olabilmek için illaki doğurmak zorunda değil... yetimhaneler bizim gibi aşkla çocuk isteyenleri dört gözle bekleyen meleklerle dolu.. evet bizim kanımızdan olmayabilirler ama bizim canımızdan olmamaları için hiç bir neden yok.. büyük allahım bebeğime sağ salim kavuşmama izin verse bile ben ona bir kardeş evlat edinmeyi düşünüyorum açıkçası.. sen şimdi sana söylemesi kolay diyorsundur mutlaka... ama inan ben bunu evlendiğim ilk günden beri söylüyorum..
Allah bu mubarek günün hürmetine bütün ANNE olmak isteyenlerin duaları işitsin, tez zamanda dileklerini yerine getirsin inşallah..

Arkadaşlar merhaba tam 40 yaşımdayım.Çocuğum da yok çok çok istiyorum ama kavuşamadım. Başka çocuklara bakarken içim eriyor diğer taraftan annelerinin yerinde olmak istediğimi ona/onlara sahip olmak istediğimi düşünmeden edemiyorum. Kıskançlık değil bu imrenme diyelim.
hani EVLİ,MUTLU,ÇOCUKLU diyorya şarkı bu rivayeti evli,çocuksuz ve 40 yaşında ümitleri tükenmekte olan biri olarak sarfediyorum. olumsuz bakmamak lazım yola devam etmek lazım ..vs vs. gibi sözler söylenebilir .dün tüp denememde negatifi gördüm. bu ruh haliyle nasıl iyi olabilirimki... zaman daraldı. önümde çok vakit yok normal yolla dene yok,tüple dene yok nedir o zaman çare ,çare de yok sanırım...gene ümit diye yola devam etsekte içimde inancımı yitirmek üzereyim. doktorlar negatifi görünce "en önemli etken yaş" diyip içinden çıkabiliyor durumun ya ben nasıl çıkmalıyım? "anne olamadım napalım yaşım ileri " diyip nasıl çıkabilirimki? içim kan ağlarken bağrıma basamadığım bir evlat hasretiyle yanıp tutuşurken,dudaklarını ellerini öpemediğim bir evladım yokken nasıl nasıl derim " 40 yaşındayım anne olma hakkım yok " diye...
elbette yola devam elbette elbette ama ya yorgunluk ya ruh halimizin verdiği bitkinlik. herkesin çok minik şeylere bile kahkaha attığı bir ortamda kocaman şeylere bile gülümseyememe işte en acı olan da bu sanırım. gülme gülümseme yeteneğimi farkında olmadan kaybediyorum. evet güçlü duruyor ve görünüyorum. ancak mimiklerim daha fazla direnemiyor ruhum ben istemesemde beni 40 yaşından ötelere taşıyor...
herkesin mi çocuğu olur " hayır " elbette herkesin çocuğu olmuyor ancak neden kendimi bu sınıfa yerleştirmekte zorlanıyorum dersiniz? olumsuzu kendime yakıştıramadığım için mi? bir eğitimci edasıyla günlük sıvazladığım sırtlardan birinin neden benim değili bana hatırlatacak onlarca çocukla beraber olmamdan mı ? bunu çözemedim ama çok yorgunum çokkkk....

canım ablam..bu tüp bebek olayının yaşla alaksı olduğuna inanmıyorum..bana doktor yaşın genç kesin tutacak demişti..ama ne oldu biliyomusun kan testi sonucu 0..1,2,3 bile değil..kocaman bir sıfır..ama hastanede 40-45 yaşın üzerinde bir sürü kadın vardı..ve olumlu sonuç alanda belkide en çok onlardı...umudumumuzu yitirmemek lazım ablacım.inşallah Rabbim şu mğbaek ayların yüzü suyu hürmetine hiç birimizin kucağını boş bırakmayacak....bu arada sizin sorun neydi ablacım...

canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. ama sakın ama sakın umudunu kaybetme.. hayat hepimiz için türlü türlü mucizelerle dolu... sen inan, sadece dua et.. gerisi yüce rabbime bırak.. o senin için en iyi olanı önüne serecektir zaten.. hem bi kadın anne olabilmek için illaki doğurmak zorunda değil... yetimhaneler bizim gibi aşkla çocuk isteyenleri dört gözle bekleyen meleklerle dolu.. evet bizim kanımızdan olmayabilirler ama bizim canımızdan olmamaları için hiç bir neden yok.. büyük allahım bebeğime sağ salim kavuşmama izin verse bile ben ona bir kardeş evlat edinmeyi düşünüyorum açıkçası.. sen şimdi sana söylemesi kolay diyorsundur mutlaka... ama inan ben bunu evlendiğim ilk günden beri söylüyorum..
Allah bu mubarek günün hürmetine bütün ANNE olmak isteyenlerin duaları işitsin, tez zamanda dileklerini yerine getirsin inşallah..

aminn canım benimm...aminnnn....

sevgili bee09;yazdıklarına tüm kalbimle katılıyorum.belki de dile getiremeyenlere tercüman olmuşsun.ben 18 yıllık evliyim.aşılama tüp hepsi beraber 8 tedavi geçti başımdan.maddi manevi tüm zorluklarıyla.Beyazı'n neler hissettiklerini an be an çok iyi anlıyorum.tam sonuna gelirsin.nefesini tutarsın.ama birşey olur..yine tüm kapılar kapanır yüzüne,boğazın düğümlenir.insan içindesindir ağlayamazsın.tutmak zorundasındır kendini kimi kez.
ya tedavin ertelenir.ya dnegatiftir.ya da hiç başlayamazsın bile.o anda yok olmak istersin.sadece yok olmak.görünmez olmak.hiçkimseyi görmemek,çalan telefona bakmamak,kapıyı açmamak.hiçbirşey hiçbirşey yapmak istemezsin.çünkü o an kelimelerin tüm tesellilerin yetersiz olduğu bir andır.o şimdi dökülmeli,içindekileri akıtmalı.zaman onun için üzülme zamanı.ama geçicek.bizlerde de geçtiği gibi.o da güçlü olacak yeniden..ayağa kalkıcak...

bee09;ben de son kez bir deneme yapmak istedim.bunda da karşıma başka sorunlar çıktı en az 6 ay deneyemiyeceğim.kaldı ki denersem ola ki hamile kalırsamçok risklerim var.kör olma,beyin felci geçirme kendim engelli kalma yada olası bebeğimin de gelişim göstermemesi gibi.bunlar aklıma şu an gelenler.

vazgeçmek kolay değil tabiii ...bir kadının sevdiğine ortak yavrularını sunmasından vazgeçmesi.ama hayat işte.....artık ben de bir kız evlat edinmeyi düşünüyorum.birkaç aydan beri düşünüyorum.araştırıyorum.nette olsun başvuranlarla olsun...daha dün okuduğum bir yazıda diyordu ki.çocuk esirgemeyi gezenler yazmış.oraya giden herkese anne baba diye sesleniyorlarmış.her gördükleri bayana anne diye sesleniyorlarmış..kahroldum.içimiz sevgi ile doluyken neden bunu paylaşmayalım.? neden içimizde kalsın.artık bir değer üretmeliyim diye düşünüyorum.

SEVGİLİ BEYAZ

inan bunları acitasyon yapmak için yazmadım.tüm samimiyetimle özetledim.çok hassas konular bunlar.insan ne diyeceğini bilemiyor.incecik yer... kimseyi zerre kadar kırmak istemem.ama burası net ortamı.bazen gönülden yazıyorsun ama duyguyu geçiremediğin yanlış anlaşıldığın da olabiliyor. öfkeni nasıl dışa vurabiliyorsan onu yap.üzül ağla kız bağır çağır .istiyorsan bir şeyler de kır.iyi gelir.ama bitsin..ve inan ki bitecek..senin kaçıncı denemendi unutmuş olabilirim,çok arkadaşla yazışıyoruz.çok hikayeler var KK da.40 tan sonra da çok hamile kalanlar var.

ben şimdi o kadar istememe rağmen sağlığım sözkonusu olduğu için yeniden denermiyim bilmem.5 ay sonra belli olacak riskli tedaviye başlayabilecekmiyim yoksa asla deneyemezmiyim...
yalnız kalmak istemiyorum sevgimi paylaşmak istiyorum.bir kız çocuğuna sahip çıkmak istiyorum.cesaretim kuvvetlendiğinde görüşmeye gideceğim.

en yakın zamanda toparlanman dileğiyle..

Beyazcım sakın umudunu yitirme.Rabbim yazdıysa zamanı gelince mutlaka olacaktır.Bende 39 yaşındayım ve 12 senelik evliyim.Aşılamalarla birlikte 7 denememiz oldu.Ama umudumu hiç yitirmedim olacağına inanıyorum.İnşallah hepimizin kucakları sağlıklı bebeklerle dolar.

rabbım yardımcın ols ınşşşşşşşş ınş guel gunler gelecek ınşşşşşşş............bol duaaaaaaa yurekten dua........rabbım kısa zamanda nasıp ets

beyaz beni kahrettin yaa bu nasıl sayfa başlığı arkadaşım.
artık takılmıyacanmı bizim sayfaya msjının aldım eğer mjım gelirse bilmiyorum.
sana tel no mu verebilirim istersen.
seni çok öpüyorum. lütfen kendini yıpratma .. umudunu da kaybetme

aminn cnm insaallah Allah dualarımızıı kabul etsin

beyaz cım bnmde gecen ay boş yumurtayla sonuçlanan tedavim oldu ..bnmde yaşım 40..seni çok iyi anlıyorum......yılmak yok...beyaz fsh kaçtı senin ve kaç yumurta oluşmuştu....kısa protokolmu uygulanmıştı.....

canim ya uzulme..insallah en kisa zamanda Allah sana da bir evlat verecek..buna yurekten inan..sakin pes etme..uzulmee..

beyaz cım bnmde gecen ay boş yumurtayla sonuçlanan tedavim oldu ..bnmde yaşım 40..seni çok iyi anlıyorum......yılmak yok...beyaz fsh kaçtı senin ve kaç yumurta oluşmuştu....kısa protokolmu uygulanmıştı.....

fsh 12 benim. ama sol overdeki kistten pek yumurtam olmuyor 2 bilemedin 3 yumurta. benim yumurtalarım az da olsa kaliteli. 10 hücreli 2 embriyo yerleştirildi ama tutmadı. :(((

Allah'ım herşeye kadir sensin.Neolur şu kadir gecesinin hürmetine bana ve tüm bebek isteyen kullarına yardım et.Hepimizin yüzünü güldür.Amin.

Allah'ım herşeye kadir sensin.Neolur şu kadir gecesinin hürmetine bana ve tüm bebek isteyen kullarına yardım et.Hepimizin yüzünü güldür.Amin.

Allahim su kadir gecesinin hurmetine edilen dualari acilan ellerimizi bos cevirmesin.
Canim kardeslerim bu yolda sabir azim boll boll dua edelim inseallahhhhh Rabbim yar ve yardimcimiz olsun AMINNNNNNN

merhaba canım. umarım her şey yoluna girer isteğin gerçekleşir. nerde yaptırdın daha önceki transferleri?

Arkadaşlar merhaba tam 40 yaşımdayım.Çocuğum da yok çok çok istiyorum ama kavuşamadım. Başka çocuklara bakarken içim eriyor diğer taraftan annelerinin yerinde olmak istediğimi ona/onlara sahip olmak istediğimi düşünmeden edemiyorum. Kıskançlık değil bu imrenme diyelim.
hani EVLİ,MUTLU,ÇOCUKLU diyorya şarkı bu rivayeti evli,çocuksuz ve 40 yaşında ümitleri tükenmekte olan biri olarak sarfediyorum. olumsuz bakmamak lazım yola devam etmek lazım ..vs vs. gibi sözler söylenebilir .dün tüp denememde negatifi gördüm. bu ruh haliyle nasıl iyi olabilirimki... zaman daraldı. önümde çok vakit yok normal yolla dene yok,tüple dene yok nedir o zaman çare ,çare de yok sanırım...gene ümit diye yola devam etsekte içimde inancımı yitirmek üzereyim. doktorlar negatifi görünce "en önemli etken yaş" diyip içinden çıkabiliyor durumun ya ben nasıl çıkmalıyım? "anne olamadım napalım yaşım ileri " diyip nasıl çıkabilirimki? içim kan ağlarken bağrıma basamadığım bir evlat hasretiyle yanıp tutuşurken,dudaklarını ellerini öpemediğim bir evladım yokken nasıl nasıl derim " 40 yaşındayım anne olma hakkım yok " diye...
elbette yola devam elbette elbette ama ya yorgunluk ya ruh halimizin verdiği bitkinlik. herkesin çok minik şeylere bile kahkaha attığı bir ortamda kocaman şeylere bile gülümseyememe işte en acı olan da bu sanırım. gülme gülümseme yeteneğimi farkında olmadan kaybediyorum. evet güçlü duruyor ve görünüyorum. ancak mimiklerim daha fazla direnemiyor ruhum ben istemesemde beni 40 yaşından ötelere taşıyor...
herkesin mi çocuğu olur " hayır " elbette herkesin çocuğu olmuyor ancak neden kendimi bu sınıfa yerleştirmekte zorlanıyorum dersiniz? olumsuzu kendime yakıştıramadığım için mi? bir eğitimci edasıyla günlük sıvazladığım sırtlardan birinin neden benim değili bana hatırlatacak onlarca çocukla beraber olmamdan mı ? bunu çözemedim ama çok yorgunum çokkkk....

Merhabalar, okudukça kendimle konuşuyroum sandım, tercuman oldun duygularıma. ben 30 yaşımdayım sen 40 ama sonuç aynı.. yaşını dert etme, kısmetinde var sa oluyor. kısmetinde yoksa uğraş dur. Eğer sana da faydası olacaksa; ben kendimi "bu kadar inatla olmamasında mutlaka bi hayır,iyi yön vardır" diye teselli ediyorum ve buna gerçekten inanıyorum. Benim de artık umudum tükendi, rüyalarımda çift çizgili test kartuşları görmekten, bebek emzirmekten, çocuk kahkahası duymaktan bıktım. Ama deniycem yine yeni yeni den deniycem, 13. denemesinde bile bulan var. 12 defadan sonra bıkmıyorlar ve muratlarına eriyorlarsa bizde devam edebiliriz. iyi dileklerim seninle,sevgiyle kal

Back
X