evli abimin arabasından bir kız indi :(

milakajunino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2012
480
318
83
evet kızlar başlıkta yazdığım gibi.abimin eşini aldattığını tahmin ediyordum ama gözümle görmemiştim sadce birilerinden duymuştum.aşkla herkesi karşısına alarak evlenen abim (6 yıllık evliler) eşini aldatıyor.gecen akşam eşimle yürüyüşe çıkmıştık karşıdan karşıya geçerken bi baktım bi arabadan kız indi üstünü saçını düzelltti başka yöne doğru gitti.araba dikkatimi çekti abiminkine benzettim bide baktım abim .eşim farketmesin diye hemen geçelim dedim yürüdüm hızla.abim bizi farketmiş olacak ki bir kaç dakika geçmedi bekledi heralde.sonra bi hızla bastı gaza geçti.kimseye söyleyemiorum

birilerinden duyduysan kesin doğrudur

ama arabasından inen bayan iş arkadaşı yada normal bir arkadaşı olabilir

gördüğünüz şey ispatı değil yani aldattığının

Zor bu durum. Bunu yapan abiniz degilde enisteniz olsaydi ne tepki verirdiniz? Bence cevap yine sizde. Kimseye soyleyemezseniz annenize babaniza soyleyin derim..

Kimseye duyurmadan ona da bu şekilde söyle , abini güzelce uyar yoksa bu işin sonu hüsran de... O kızı da bulur ailesine söylerim her nasıl kandırdıysan de , tehdit et yawştan yawaştan. Yazık gelininize ya nefret ediyorum şu gözü doymaz erkeklerden

bilipte susan dilsiz şeytandır gibi bir ayet yankılanıyor beynimde...

Zor bu durum. Bunu yapan abiniz degilde enisteniz olsaydi ne tepki verirdiniz? Bence cevap yine sizde. Kimseye soyleyemezseniz annenize babaniza soyleyin derim..

canım gelinimiz annemi pek sevmez annemler ev aldı onlara ee yakın olsun diye abimi ikna etti evi uzaklaştırmaya çalıştı abim 3-4 ayda bir geliyor artık annemleri görmeye.aileden uzaklaştırdı abim kendi evine de gitmez oldu

sıradan bir arkadaşı olmasın ..
abinle konuş derim ..
uyar en azından ..

sizin kulağınıza geleni gelininizde evde hissediyordur..
önce abiniz ile akabinde büyükleriniz ile konuşmalı..
belki o kızda evli olduğunu bilmiyor..

Anladim ama ne olursa olsun anneniz ve babaniz abinizle konusursa bu durumu sert bi dille abiniz ceki duzen verir . Ya bekara kari bosamak kolay benim abim ablam vs. Olmadigindan ben olsam soylerdim gibime geliyor

elbette savunmuyorum hatta bunlardan sonra abimle mesafe koydum arama.ama eskiden abimle yengem tartışınca hemen evler yanyana diye abim gelirdi annemlere .yengem bunu sindiremedi evi uzak olsun istiyordu bi kaç yılda abim gelip diyordu soğudum .evden taşınıca bile annesinin evinde dargındı.şimdi darılınca iş yerinde kalıyor sanırım.yengem kendisi yaptı.annesine gelse abim daha mı kötüydü

Arabadan inen bayan iş arkadaşı yada başka bir tanıdığı olamaz mı belki aynı yerde çalışıyorlar belki yolda karşılaştı ve gitmek istediği yere bıraktı,hem abinizde sizi görmüş eğer kaçamak yapmış olsa niye beklesin sizi gördüğü gibi gaza basıp kaçması gerekir,demekki sizi fark edince sizi yanıma gelir diye düşündü.

eğer yengen ben olsaydım bu durumu bilmek isterdim.
abine söylersin belki ayrılır sevgilisinden ama bu eşiini aldattıı gerçeğini değiştirmez. kimse aptal yerine konmayı haketmez. gerçekler acııdır geline söylenmesi lazım..
ki bu abinin ilk vukuatıda değilmiş zaten..

Belki gelininiz bunun farkındadır ve çocuklardan dolayı asla boşanmayı kabul etmez ,
bu işin içinde veya dışında kalsanızda karışık bir durum en en doğru ve isabetli karar büyüklerin haberdar olması

hayır canım pozisyonumuz onun bizim geçmemizi beklemesini gerektiriyordu hemen geçse onu görücektik

Belki gelininiz bunun farkındadır ve çocuklardan dolayı asla boşanmayı kabul etmez ,
bu işin içinde veya dışında kalsanızda karışık bir durum en en doğru ve isabetli karar büyüklerin haberdar olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…