- 14 Nisan 2014
- 3.182
- 3.068
- 448
- Konu Sahibi milakajunino
-
elbette savunmuyorum hatta bunlardan sonra abimle mesafe koydum arama.ama eskiden abimle yengem tartışınca hemen evler yanyana diye abim gelirdi annemlere .yengem bunu sindiremedi evi uzak olsun istiyordu bi kaç yılda abim gelip diyordu soğudum .evden taşınıca bile annesinin evinde dargındı.şimdi darılınca iş yerinde kalıyor sanırım.yengem kendisi yaptı.annesine gelse abim daha mı kötüydü
her ne olursa olsun abinin 2 çocuğu varken karısını aldatmasına yengem kendisi yaptı diyemezsin. sen kvne gitmek istemiyorsun, sürekli onlarla yanyana olmak istemiyorsun diye kocanın seni aldatması mı lazım? empati yap biraz. nasıl bi görümcesin yahu? şaşıyorum , sen de bir kadınsın. böylesi bir aşağılanmaya yengem kendisi yaptı diyemezsin. ay çok sinirlendim!
En ufak kavgada kırgınlıkta ev terk edilmez. Ne demek yengem yaptı annesinde kalsaydıçok kızdım böyle düşünmenize üstelik siz de evlisiniz. Kadıncağız belli ki annesinden uzak olursak her sıkıştığında kaçamaz diye düşünmüş, çare aramış. Yalnız abiniz hala olgunlaşamamış bir karaktersiz kusura bakmayın durum bu kadar açık.
Yorumları okumadım. İçim cız etti ya. Yengene çok üzüldüm.evet kızlar başlıkta yazdığım gibi.abimin eşini aldattığını tahmin ediyordum ama gözümle görmemiştim sadce birilerinden duymuştum.aşkla herkesi karşısına alarak evlenen abim (6 yıllık evliler) eşini aldatıyor.gecen akşam eşimle yürüyüşe çıkmıştık karşıdan karşıya geçerken bi baktım bi arabadan kız indi üstünü saçını düzelltti başka yöne doğru gitti.araba dikkatimi çekti abiminkine benzettim bide baktım abim .eşim farketmesin diye hemen geçelim dedim yürüdüm hızla.abim bizi farketmiş olacak ki bir kaç dakika geçmedi bekledi heralde.sonra bi hızla bastı gaza geçti.kimseye söyleyemiorum
yok canım öyle biri değilim yengem beni çok sever evime gelmek ister sürekli.ama anneme hissettikleri beni de soğuttu.kendi tahminleri abime söylüyordu.bence annen beni sevmiyor.kızım olduğu için değer vermiyor olabilirler.hep ihtimaller üzerine hareket ediyordu öbür abimin dğüününde sorun çıkardı ablamın benim sürekli problemliydi babamın yanında sofrayı terkedip gidiyordu.abim de bu huylarından nefret ediyordu
ufaktan ufağa yengem aslında aldatılmayı hakediyora doğru yol alıyorsun konu sahibi..tamam abin konduramıyorsundur yakıştıramıyorsundur,gözünde düşmesini istemiyorsunudur ama karşında aldatılan bir kadın var ve sen evlisin..bu durumu meşrulaştırmadan bir dur demeniz gerkiyor..arkadaşında dediği gibi içinde kalıp sana dert olacağına ortaya at sorumlu olan herkese dert olsun bu durum..bir de yengemin hareketlerinden dolayı abim nerdeyse hiçbirimizle konuşmuyor çok mesafeliyiz bayramdan bayrama aynı ilçede ne kadar zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?