evli abimin arabasından bir kız indi :(

Bizim soyledklerimize hep bi mazertn var ama aradki fark sen tarafli bakiyosn yorm yapan arkadslar tarafsz bakiyo. Oysa sen abin hakli dememizi bekliyosn ama abin hakli dgl..

bir de yengemin hareketlerinden dolayı abim nerdeyse hiçbirimizle konuşmuyor çok mesafeliyiz bayramdan bayrama aynı ilçede ne kadar zor

abin ısterse herkesle küs olsun yengen dünyanın en kötü kadını olsun yigenlerin varmıdır bilmiyorum eger sen bunu gördünse abin gerçekten aldatıyorsa yengen bunu duyarsa o yuva bozulur.senin gibi belki bi başkasıda başka bir yerde görür olaylar büyüyebilir.yabancı değil ki susayım diyesin abin konuşmalı ve sormalısın o kadın kimdi diye ne yapıcak abin seni öldürecek mi? sen onun yaptığı eger yaptıysa tabiki yanlışı düzeltmeye çalışıyorsun bir anlamda yuvasını kurtarmaya çalışıyorsun ne varki bunda.bence daha çok susma...

canım hareketleri derken her geldiğinde diyor annen beni sevmiyor.geldiğindede aksine hareket ediyor annemler tatile gidince diyor ben de geleyim.bizi tatile davet ediyor ama gelirse bizimle sürekli sorun çıkıor.gittim kızımı kucağına almadı.o böyle baktı şu şöyle dedi.o hareketler.hakediyor manasında söylemedim

Bizim soyledklerimize hep bi mazertn var ama aradki fark sen tarafli bakiyosn yorm yapan arkadslar tarafsz bakiyo. Oysa sen abin hakli dememizi bekliyosn ama abin hakli dgl..

hayır canım hangi şekilde söylersem yengem yara almaz.ya o da biliyor da susuyorsa ben ne apıcam.bizim bölgelerde boşanmaya pek iyi bakılmıyor

Birilerinden zaten duymusssun , yakinda yengende duyar ..
Senin yerinde olsam abime sorardim, uyarirdim...

Daha kötü durumlar da var .Birini tanıyorum .Annesinden ve babasından ayrı ayrı birer kardeşi daha var .Yani bir ablası ve bir abisi .(önceki evliliklerden )abisi ve ablası evleniyor ve abisinin ablasını aldattığını öğreniyor .Söylese abisine yazık söylemese ablasına . Çok üzülmüştüm durumuna .Bence abinize sorun arabandan bir bayan inmişti iş arkadaşın mı deyin o da ayyuka çıkmasın diye kendine çeki düzen verir .

Yengen size karsi kotu davranmis,siz burda nekadar kotulediniz yengenizi....abinizin yaptigi ne..kadin yapinca o..pu oluyorsa erkekte o....durrrr.....aynen boyle cnmmm...
Aile icinde her kez birbirini sevmek zorunda degil.burda az once okuduk ,biri diyor ki abimden nefret ediyorummm...calismiyor anneme yuk oluyor diye...eeee yengenizde size karsi kizgin olabilir ...kirgin olabilir..ama abinizin bu yaptigini yengenizin hatalariyla denklestirmeyin...

Ya konu yengenin ailene olan tavri degilki konu yengenin aldatilmaai bence annemle kötü falan bunları bosver sen . Sende kadinsin evlisin kendini yengenin yerine koymalisin.

kimseye bişi deme zaten git abinin yüzüne söyle ya ayağını denk alsın yada sonuclarına katlanırsın de

ama sen konuyu abin üzerine açıp birden yengenin karakterine size karşı tutumlarına doğru keskin bir geçiş yaparsan ne dememizi beklersin ki hem sizin oralar nereler boşanmaya iyi bakılmıyor bu bizim hepimizin oralarda da hoş karşılanan bir durum değil ki hem aldatılan birinin boşanmaya kötü bakılıyor diye evli kalması ne kadar doğru..belki yengen kendine değer verecek onu kadın gibi hissettirecek sevilecek saygı duyacak daha iyi birini bulacak neden buna engel olasın ki değil mi...

çok samimi söylüyorum, yengemle aram kötüyse, abimi de böyle bir halt yerken görsem ağzımı açıp tek kelime etmezdim.. yarın abin af diler, yengen affeder (bir kk tecrübesi), sen de ara bozucu görümce olarak damgalanırsın, yüzyıl geçse aklayamazsın kendini.. bırak ne halt yerse yesinler..

ben başka bişey düşünmüştüm eşim yanımdayken öyle birşey yapmayı doğru bulmadım sonrada pişman oldun abimi durdurup o kim personelinmi falan deseydim.
inkar eder evet personelim der secenek bırakmıycaksın ona söylerken ki bi yere yarasın arkadaşım dı falandı filan dı der yalan mı yok

canım öyle bırakılmaz da abimin durumu çok iyi burda yapmasa başka yerde yapar başkasıyla .belki iyi ders verbilceğim bir daha yapamayacağı birşey söylemeliyim ama ne bilmiyorum.daha 25 yaşındayım 3 yıl boyunca bu sıkıntı yüzünden günlerce ağladım.abime de yengeme de üzülmüyorum yeğenlerime üzülüyorum

İş arkadaşı olabilir, tanıdık biri olabilir. Neden hemen bu geldi aklına?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…