evli abimin arabasından bir kız indi :(

Allah kimseye yasatmasin, ama birseyleri bazen bilmemek daha iyi galiba…bence abinize soyleyin…birilerinin bildigini bilmesi belki azicik yuzunu kizartir.

Ben bunu yaşadım. Önce anneme babama söyledim sonra abimin karşısına geçip ondan hesap sordum.
Yengeme söylemeye kiyamadim ama abimi tehdit ettim Yengeme söylerim tekrarlanırsa diye. Hoş Yengemin kulağına gitti olay, öğrendi çünkü o ucuz kadın Yengemin işyerini bulup gidip kendisi anlatti

Son düzenleme:
Sonuç ne oldu boşanma gerçekleşti mi?

Sonuç ne oldu boşanma gerçekleşti mi?

Sonuç yengem boşanmak istedi. 3 aylık evliydiler. Nikah kiyilmisti düğün daha yapilmamisti.
Ayıptır söylemesi annem abimi dövdü o gün, benim anlattığım gün yani. O kizda kapımiza geldi oglunuzun benle ilişkisi var , karısını sevmiyor düğünü yapmayın diye annem onuda dövdü. Neyse zar zor yengemi ikna ettik ama abim kızdan kurtaramiyor. abimle yengemi takip edip taciz ediyordu. Kizda lise son sınıf öğrencisi bu arada. En sonunda bi gün yine abimle Yengemin yolunu kesmiş Yengeme hakaret etmiş , cirkinsin aynaya bak, kocan seni sevmiyor, dugunden sonra kacacaz falan .abimin yaninda oluyor bunlar. abimde dayanamadi onu beyzbol sopasiyla dövdü . Arabada taşıyor sürekli beyzbol sopayı. Sonra bitti
Thé End

Not : bi daha yapmadı abim

Yönetmen sonunu bağlayamamış bence filmin.
Sokak ortasında beyzbol sopasıyla liseli kız döven abiye evlilik emanet edilmez.

Aşağı tükürsen sakal,yukarı tükürsen bıyık yengen size bu kadar tavırlıysa söylesen de inanmayabilir.

iyi madem kesin konuşmamam tam yerinde olmuş teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…