- 20 Nisan 2014
- 3.940
- 6.062
- 448
- Konu Sahibi milakajunino
-
bilipte susan dilsiz şeytandır gibi bir ayet yankılanıyor beynimde...
Ben bunu yaşadım. Önce anneme babama söyledim sonra abimin karşısına geçip ondan hesap sordum.
Yengeme söylemeye kiyamadim ama abimi tehdit ettim Yengeme söylerim tekrarlanır diye. Hoş Yengemin kulağına gitti olay, öğrendi çünkü o ucuz kadın Yengemin işyerini bulup gidip kendisi anlatti[/YengemeYengeme söylemeye kiyamadim ama abimi tehdit ettim Yengeme söylerim tekrarlanır diye. Hoş Yengemin kulağına gitti olay, öğrendi çünkü o ucuz kadın Yengemin işyerini bulup gidip kendisi anlatti[/Yengeme
Sonuç ne oldu boşanma gerçekleşti mi?
Konuyla alakasız olacak ama demeden gecemedim o söz ayet yahut hadis değildir bazi önemli zat larin risalelerinde geçen bir sözdürbilipte susan dilsiz şeytandır gibi bir ayet yankılanıyor beynimde...
Sonuç yengem boşanmak istedi. 3 aylık evliydiler. Nikah kiyilmisti düğün daha yapilmamisti.
Ayıptır söylemesi annem abimi dövdü o gün, benim anlattığım gün yani. O kizda kapımiza geldi oglunuzun benle ilişkisi var , karısını sevmiyor düğünü yapmayın diye annem onuda dövdü. Neyse zar zor yengemi ikna ettik ama abim kızdan kurtaramiyor. abimle yengemi takip edip taciz ediyordu. Kizda lise son sınıf öğrencisi bu arada. En sonunda bi gün yine abimle Yengemin yolunu kesmiş Yengeme hakaret etmiş , cirkinsin aynaya bak, kocan seni sevmiyor, dugunden sonra kacacaz falan .abimin yaninda oluyor bunlar. abimde dayanamadi onu beyzbol sopasiyla dövdü . Arabada taşıyor sürekli beyzbol sopayı. Sonra bitti
Thé End
Not : bi daha yapmadı abim
Yönetmen sonunu bağlayamamış bence filmin.
Sokak ortasında beyzbol sopasıyla liseli kız döven abiye evlilik emanet edilmez.
oğlunu zamanında dövmeyen sonrasında başkasının kızını dövülmesine sebep oluyor o zaman, kızı da iyi etti diyor, hll spr dvm.Bence iyi etti.
oğlunu zamanında dövmeyen sonrasında başkasının kızını dövülmesine sebep oluyor o zaman, kızı da iyi etti diyor, hll spr dvm.
iyi madem kesin konuşmamam tam yerinde olmuşBu söz ne ayettir ne de hadistir. Bu söz bir kelam-i kibardir. Ibn-i Kayyimin el cevabu'l vafi eserinde geçer. Ed Dekkakinin bazi sozlerinde geçer.
Bu sadece insanlar arasinda haksizlik karsisinda kullanilan bir sozdur canim.
Söylemek istedim sadece... ( Allahin sözü olmayan şeyleri O'nun sozuymus gibi gostermek çok günahtır. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?