- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
Abinle konuşup onu uyarmalısın. Belki sana kızar belki "yok öyle bir şey" falan der, ama yine de sen onu uyar. "Her yerden böyle şeyler duyuyorum, o gece de gördüm. İnşallah yalandır, ben inanamadım ama..."de. Olur da aklı başına gelir düzelir, en azından ilerde "beni uyaran olmadı, akıl veren olmadı, derdimi dinleyen olmadı" gibi mazeretleri olmaz. Bence şimdilik başka kimseye söylemeyin, devam ederse de önce ailenize söyleyin.
Abini tam anlamadık, sen anlatamadın aslında. İstikrarsız abi yorumların bizi o yönde düşünmeye itti. Sen de “abim öyle değil böyle” ama nasıl? Sen mi anlatamıyorsun, biz mi anlamıyoruz?İLGİNİZ VE FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞKA AÇILARDAN DA GÖRMEMİ SAĞLADINIZ DİYEMİYECEĞİM.ÇÜNKÜ YAZDIKLARIMIN ABİMİ SAVUNUR BİR TARAFI YOK.HİÇBİR ZAMAN DA OLMADI.ABİM ÇOK İYİ BİRİ AMA DEĞİM GİBİ BÖYLE BİR DURUMDAN ŞÜPHELENDİM
canım gelinimiz annemi pek sevmez annemler ev aldı onlara ee yakın olsun diye abimi ikna etti evi uzaklaştırmaya çalıştı abim 3-4 ayda bir geliyor artık annemleri görmeye.aileden uzaklaştırdı abim kendi evine de gitmez oldu
elbette savunmuyorum hatta bunlardan sonra abimle mesafe koydum arama.ama eskiden abimle yengem tartışınca hemen evler yanyana diye abim gelirdi annemlere .yengem bunu sindiremedi evi uzak olsun istiyordu bi kaç yılda abim gelip diyordu soğudum .evden taşınıca bile annesinin evinde dargındı.şimdi darılınca iş yerinde kalıyor sanırım.yengem kendisi yaptı.annesine gelse abim daha mı kötüydü
serseri değil işte ben de tanımlayamıyorum kariyerli prestijli tanınan sayılan biri parmakla gösterirler.ama eşi sevmiyor diye pek kimseyle görüşmüyor artık.öyle diyincede bana yengemi kötülemiş muamelesi yapıyorsunuz
İLGİNİZ VE FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞKA AÇILARDAN DA GÖRMEMİ SAĞLADINIZ DİYEMİYECEĞİM.ÇÜNKÜ YAZDIKLARIMIN ABİMİ SAVUNUR BİR TARAFI YOK.HİÇBİR ZAMAN DA OLMADI.ABİM ÇOK İYİ BİRİ AMA DEĞİM GİBİ BÖYLE BİR DURUMDAN ŞÜPHELENDİM
evet kızlar başlıkta yazdığım gibi.abimin eşini aldattığını tahmin ediyordum ama gözümle görmemiştim sadce birilerinden duymuştum.aşkla herkesi karşısına alarak evlenen abim (6 yıllık evliler) eşini aldatıyor.gecen akşam eşimle yürüyüşe çıkmıştık karşıdan karşıya geçerken bi baktım bi arabadan kız indi üstünü saçını düzelltti başka yöne doğru gitti.araba dikkatimi çekti abiminkine benzettim bide baktım abim .eşim farketmesin diye hemen geçelim dedim yürüdüm hızla.abim bizi farketmiş olacak ki bir kaç dakika geçmedi bekledi heralde.sonra bi hızla bastı gaza geçti.kimseye söyleyemiorum
Abini uyarırsan hiçbir şey değişmez,sadece işini daha gizli saklı yapmaya başlar.Bence bir süre gözün abinin üzerinde olsun kanıt toplamay çalış sonra yengene söyle,o kararını versin.Burada tek önemli nokta yengene söylemen,çünkü etraftakiler de konuşuyormuş,görümcesi olarak sen de öğrendin,kadıncağızın belki de hiçbir şeyden haberi yok.Aranız iyi değilse bile kendinden fikir yürüterek yengene söylemelisin,kocan seni aldatıyor olsa bilmek istemezmiydin?
canım annem anlayışlı ama çok üzülüyor sabahlara kadar uyumuyor zaten .bi de bunu söylesem elinden ne gelir kiAnnen konuşmasını bilen anlayışlı bir kadınsa ona söyle, ben olsam anneme anlatırdım. Ne tavır gösterirdi bilmem ama tepkisi nötür olduğunu görürsem, abime seni bi kadınla gördüm bi sevgilin olduğunu da etrafdan duyuyorum dikkat et derdim.
tek başıma onları öyle görmeyi isterdim.ikisini birden rezil edcektim deİŞTE KADINLAR HEP BÖLE SUSMAK,SUSTURULMAK ZORUNDA KALIYO KONUŞSAN ABinle yengenin arsını bozan olucaksın,konuşmasan kadınlık gururun agır basacak ama ben sölerdim sanırım.abini tehdit et.
SUSMA SUSTUKÇA,SIRA SANA GELECEK....
canım onun baya bi personeli var ve ben tanımıyorum bana onlardan biri derse napcam söylemekle kalcam ben çözüm üretmek istiyorum ortalığı yaygaraya verip yengemi de zor duruma düşürememAnnen konuşmasını bilen anlayışlı bir kadınsa ona söyle, ben olsam anneme anlatırdım. Ne tavır gösterirdi bilmem ama tepkisi nötür olduğunu görürsem, abime seni bi kadınla gördüm bi sevgilin olduğunu da etrafdan duyuyorum dikkat et derdim.
bilipte susan dilsiz şeytandır gibi bir ayet yankılanıyor beynimde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?