evli abimin arabasından bir kız indi :(

İş arkadaşı olabilir, tanıdık biri olabilir. Neden hemen bu geldi aklına?

Abime o konularda çok öfkeliyim zaten.Çok isteyerek evlendi ilk günlerde çok ilgi gösterdi eşine ki şimdide öylede bilmiyorum İnşallah herşeyi yanlış anlamışımdır.çünkü kaldıramıyorum bu kadar şeyi eşlerini aldatan 3 erkeğe şahit oldum midemi bulandırıyor.günlerce yüzüm düşmüş geziyorum sanki ben aldatııyormuşum gibi

İş arkadaşı olabilir, tanıdık biri olabilir. Neden hemen bu geldi aklına?
abinin karakteri bozuk ve ortadaysa insanın aklına iyi bir ihtimal gelmez heralde..mal onların iyi biliyordur şimdi,abisinide yengesinide..ama hep yengesini anlatmış az da abiyi anlataydı iyidi..

Daha önce böyle vukuatları oldu mu hiç?

Ben olsaydım kesinlikle önce abimle konuşurdum ama asla suçlar ve tehditkar bir şekilde değil. Anlattıklarınıza bakılırsa hayatı yolunda gitmiyor. Hiç dertleşmiyor musunuz? Kardeşsiniz sonuçta. Geçen gün arabandan bir kız inerken gördüm, yengem dışında biriyle ilişkin mi var neden böyle yapıyorsun derdim. Abinizle aranız iyiyse size içini döker bence. Yani yolunda gitmeyen bir evliliğin var senin adına üzülüyorum ama bu yaptığın doğru değil tarzında konuşurdum. Yargılarsanız anlatmaz zaten.

abinin karakteri bozuk ve ortadaysa insanın aklına iyi bir ihtimal gelmez heralde..mal onların iyi biliyordur şimdi,abisinide yengesinide..ama hep yengesini anlatmış az da abiyi anlataydı iyidi..
Bozukmuymuş peki karakteri? Hiç bahsetmemiş bundan.

Bozukmuymuş peki karakteri? Hiç bahsetmemiş bundan.
ee diyor ya imkanı var burda yapmazsa gider başka yerde yapar ,evine gelmez ,anneme de gitmez diye başına buyruk bir serseri tanımı yapıyor daha ne yapsın...fazlası var mı diye düşündüm abime sözüm yok diyor o derece..

o kadar yani off offff Allah size sabır versin o zaman ne diyeyim..sözü geçen bir aile büyüğünüze danışın abinizle konuşmasını sağlayın o zaman.
İş bu noktadaysa bence sözü geçen bir aile büyüğüyle konuşup yengeyi kurtarmak lazım bu iğrenç adamdan.

Abinin aşkı bitmiş ama ortada çocuklar var liseli gibi başka kadınlarım peşinden koşması hiç hoş değil , ay zaten ne olursa deli gibi aşık olan evliliere oluyor sonuç hüsran

serseri değil işte ben de tanımlayamıyorum kariyerli prestijli tanınan sayılan biri parmakla gösterirler.ama eşi sevmiyor diye pek kimseyle görüşmüyor artık.öyle diyincede bana yengemi kötülemiş muamelesi yapıyorsunuz

Saygın biri olması onun nefsinin esiri olmayacağını göstermez. Hatta o tarz bazı insanların koltuğunu daha çok kullandıkları bile olabiliyor.

Biz bir şey demiyoruz ki abine “abime diyecek lafım yok” diyerek hayal gücümüzü sen yönlendiriyorsun.

haklısınız.

İLGİNİZ VE FİKİRLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.BAŞKA AÇILARDAN DA GÖRMEMİ SAĞLADINIZ DİYEMİYECEĞİM.ÇÜNKÜ YAZDIKLARIMIN ABİMİ SAVUNUR BİR TARAFI YOK.HİÇBİR ZAMAN DA OLMADI.ABİM ÇOK İYİ BİRİ AMA DEĞİM GİBİ BÖYLE BİR DURUMDAN ŞÜPHELENDİM

Gelin hanima yani yengenin durumuna uzuldum suan tehtid et onu soylerim herkese de annene soyleme ama soyledim de ne bilim iste korkut onu

Gelin hanima yani yengenin durumuna uzuldum suan tehtid et onu soylerim herkese de annene soyleme ama soyledim de ne bilim iste korkut onu

Abinle konuşup onu uyarmalısın. Belki sana kızar belki "yok öyle bir şey" falan der, ama yine de sen onu uyar. "Her yerden böyle şeyler duyuyorum, o gece de gördüm. İnşallah yalandır, ben inanamadım ama..."de. Olur da aklı başına gelir düzelir, en azından ilerde "beni uyaran olmadı, akıl veren olmadı, derdimi dinleyen olmadı" gibi mazeretleri olmaz. Bence şimdilik başka kimseye söylemeyin, devam ederse de önce ailenize söyleyin.

Abinin aldatma olayını bilemem de,kimse limseyi zorla anasından ailesinden uzaklaştırmaz.Abinin de uzaklaşacağı varmış.Karısına çok değer veriyor,sözünden çıkmıyor olsa,aldatmaz zaten.Baksan daha 2 yıllık evlilikte bile aldatmış.Annen baban çeksin kenara konuşsun.

bende olsam abime derim ...sen abimsin konduramam böyle şerefsizce bir damgayı sana yakıştıramam ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali bu tarz şeyler duyduğumda gurum o kadar kırılıyor ki sana sorma gereği duydum..abiciğim şerefine laf gelecek bir hareketin oldu mu ailene ve kendi yüzüne kara bir damga yapıştırmadın inşallah..diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…