- 11 Haziran 2012
- 480
- 318
- 83
- Konu Sahibi milakajunino
-
İş arkadaşı olabilir, tanıdık biri olabilir. Neden hemen bu geldi aklına?
abinin karakteri bozuk ve ortadaysa insanın aklına iyi bir ihtimal gelmez heralde..mal onların iyi biliyordur şimdi,abisinide yengesinide..ama hep yengesini anlatmış az da abiyi anlataydı iyidi..İş arkadaşı olabilir, tanıdık biri olabilir. Neden hemen bu geldi aklına?
abinin karakteri bozuk ve ortadaysa insanın aklına iyi bir ihtimal gelmez heralde..mal onların iyi biliyordur şimdi,abisinide yengesinide..ama hep yengesini anlatmış az da abiyi anlataydı iyidi..
Daha önce böyle vukuatları oldu mu hiç?Abime o konularda çok öfkeliyim zaten.Çok isteyerek evlendi ilk günlerde çok ilgi gösterdi eşine ki şimdide öylede bilmiyorum İnşallah herşeyi yanlış anlamışımdır.çünkü kaldıramıyorum bu kadar şeyi eşlerini aldatan 3 erkeğe şahit oldum midemi bulandırıyor.günlerce yüzüm düşmüş geziyorum sanki ben aldatııyormuşum gibi
o kadar yani off offff Allah size sabır versin o zaman ne diyeyim..sözü geçen bir aile büyüğünüze danışın abinizle konuşmasını sağlayın o zaman.abime söylecek sözüm yok
Bozukmuymuş peki karakteri? Hiç bahsetmemiş bundan.abinin karakteri bozuk ve ortadaysa insanın aklına iyi bir ihtimal gelmez heralde..mal onların iyi biliyordur şimdi,abisinide yengesinide..ama hep yengesini anlatmış az da abiyi anlataydı iyidi..
ee diyor ya imkanı var burda yapmazsa gider başka yerde yapar ,evine gelmez ,anneme de gitmez diye başına buyruk bir serseri tanımı yapıyor daha ne yapsın...fazlası var mı diye düşündüm abime sözüm yok diyor o derece..Bozukmuymuş peki karakteri? Hiç bahsetmemiş bundan.
İş bu noktadaysa bence sözü geçen bir aile büyüğüyle konuşup yengeyi kurtarmak lazım bu iğrenç adamdan.o kadar yani off offff Allah size sabır versin o zaman ne diyeyim..sözü geçen bir aile büyüğünüze danışın abinizle konuşmasını sağlayın o zaman.
aynen bunu söyledim az önce.İş bu noktadaysa bence sözü geçen bir aile büyüğüyle konuşup yengeyi kurtarmak lazım bu iğrenç adamdan.
serseri değil işte ben de tanımlayamıyorum kariyerli prestijli tanınan sayılan biri parmakla gösterirler.ama eşi sevmiyor diye pek kimseyle görüşmüyor artık.öyle diyincede bana yengemi kötülemiş muamelesi yapıyorsunuzee diyor ya imkanı var burda yapmazsa gider başka yerde yapar ,evine gelmez ,anneme de gitmez diye başına buyruk bir serseri tanımı yapıyor daha ne yapsın...fazlası var mı diye düşündüm abime sözüm yok diyor o derece..
Saygın biri olması onun nefsinin esiri olmayacağını göstermez. Hatta o tarz bazı insanların koltuğunu daha çok kullandıkları bile olabiliyor.serseri değil işte ben de tanımlayamıyorum kariyerli prestijli tanınan sayılan biri parmakla gösterirler.ama eşi sevmiyor diye pek kimseyle görüşmüyor artık.öyle diyincede bana yengemi kötülemiş muamelesi yapıyorsunuz
Saygın biri olması onun nefsinin esiri olmayacağını göstermez. Hatta o tarz bazı insanların koltuğunu daha çok kullandıkları bile olabiliyor.
Biz bir şey demiyoruz ki abine “abime diyecek lafım yok” diyerek hayal gücümüzü sen yönlendiriyorsun.
Abinin aldatma olayını bilemem de,kimse limseyi zorla anasından ailesinden uzaklaştırmaz.Abinin de uzaklaşacağı varmış.Karısına çok değer veriyor,sözünden çıkmıyor olsa,aldatmaz zaten.Baksan daha 2 yıllık evlilikte bile aldatmış.Annen baban çeksin kenara konuşsun.canım gelinimiz annemi pek sevmez annemler ev aldı onlara ee yakın olsun diye abimi ikna etti evi uzaklaştırmaya çalıştı abim 3-4 ayda bir geliyor artık annemleri görmeye.aileden uzaklaştırdı abim kendi evine de gitmez oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?