her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.
geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi
ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm
onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya
Sevişmemek, birbirine sarılmamak anlamına gelmez ki tatlım.. Biz de her gece sevişmiyoruz tabi ki ama eşim bana her gece sarılarak uyur.. Zaten doğal akışın getirdiği gibi oluyor bazı şeyler, o zaman karşılıklı çiftleri de üzen bir durum olmuyor bazı şeylerin miktarının azalması falan.. Bence evlenmeden bunları takma kafana boşver :)
merve'ye katılıyorum , herşey cinsellik değilki ..
hem herkesin evliliği bambaşka,takma sen bosver..
ya canım ben de bundan korkuyorum işte heyecanın bitmesiii offCanim zaten send kabullenmis olursun istesede sen istemezsin.ben nişanlimla hep dipdibeyim.ozlem hasret cekmiyoruz iinan kanki gbiyiz gunluk 2.3 arama bitti gitti..goz goze bak et yok.bazen hayatimda sevdigim insanlardan biri gbi geliyo sacma ama oyle.1.5 yildir birlikteyiz..
Bunu ben de merak ediyorum açıkcası
Amaaa bazı şeylerin miktarının azalması sıkılmak, artık daha az sevmek vs. değil bence.
Benim derdim cinsellikten öte sarılarak uyumak. Eğer evlenince sarılmadan uyuycaksa yere itekler yanlışlıkla yapmış gibi uykuma devam ederim
duygusal anlamda bi uzaklaşma olmadıktan sonra sorun yok da ben ondan korkuyorum :18:
mesela 5 sene evli geçirmişim eşim bu gece beni istemedi diyelim. ama başka bi kadın olsa onu ister mi? ben gece gece kafayı kırdım galiba
ya canım ben de bundan korkuyorum işte heyecanın bitmesiii off
aynen ben de sarılmadan uyucaksak neden evlendik ya çok mu duygusalım acaba ama ben cidden sevgi dolu bi evlilik istiyorum ama sevgilim odun olduğu için onla evlenirsem rüyamda görürüm galiba :2:
haklısın ya çok abartıyorum cidden. evlenince anlarım ben de belki. inşallah ilerde de böyle sorunlar yaratmam kendimeEvlenmeden bunları düşünürsen, evlendikten sonra adamın canı her sevişmek istemediğinde dünyayı adama da kendine de dar edersin.. Böyle takıntılarınızı bir kenara bırakın.. Önce gerçekten seni hak eden, evlenilebilecek doğru düzgün bir adam olsun hayatında ondan sonra birşeyler yolunda gitmezse düşünürsün bunları.. Seninle sevişmek istemiyorsa başkasını ister mi ki acaba, nasıl bir düşünce tarzıdır ki :S Gerçi bunu sana şuan anlatamam ama, senin de istemediğin günler olacak.. O zaman başkasıyla yapmayı canın isteyecek değil ya ! Ancak sorunlu kişilikler böyle şeyler düşünebilir belki. Zaten öyle adamla da bırak evlilik yürütmeyi aynı yolda bile yürünmez yani.. O yüzden şimdiden abartma bunları. Buralarda da okuyorsundur, yerli yersiz sebeplerden yuvasındaki 2 damla huzuru kaçıran çok insan var, yol yakınken dön ve onlardan olma..
MaşallahBu ilişkiden ilişkiye değişir. Mesela bizim iki küsür yılı geçti hep dipdibeydik çok şükür hiç kanka moduna girmedik. Oyüzden kıyaslama derim ben. İlişkinizin monotonlaşmasına izin vermediğin sürece sanmıyorum ki sıkıcı bi'hal alsın:26:
bu seni üzmüyor mu kiii?evlilikte ilk 1sene dip dibe,
ikinci sene yüz yüze
3 sene döt döte;(
biz 3. donemdeyiz.
yataga girince döt döte
haklısın ya çok abartıyorum cidden. evlenince anlarım ben de belki. inşallah ilerde de böyle sorunlar yaratmam kendime
Maşallah
ilişkinin monotonlaşmaması için özel bişey de yapmıyosunuz ama dimi. yani kendi halinizdeyken monotonlaşmıyosa doğru kişidir zaten..
nerdeyse 5 yıllık evliyim.her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.
geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi
ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm
onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya
duygusal anlamda bi uzaklaşma olmadıktan sonra sorun yok da ben ondan korkuyorum :18:
mesela 5 sene evli geçirmişim eşim bu gece beni istemedi diyelim. ama başka bi kadın olsa onu ister mi? ben gece gece kafayı kırdım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?