Bence yok olmaz ya benim sevgilim de öyle dedi işte bi sevgilisiyle 2 sene aynı evde yaşamış, bi süre sonra artık o isterse zoraki yapıyosun üzülmesin diye falan demişti, benle aynı durum olmaz inşallah falan dedim ama şöyle de bi şey var ben uzun süre böyle bişey yapmayacağım için bekledikçe heyecan artar ve zamanla da azalmaz sanırım, azalsa da bitmez :44:
2 seneden sonra bitmezse hiç bitmez bence
her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.
geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi
ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm
onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya
her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.
geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi
ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm
onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya
Allah aşkına bırakın şu o onu diyor,bu bunu diyor,evliliğin bilmem kaç ayı/yılı şöyle geçer,şu biter,bu böyle olur.Evlilik teoriler üzerine kurulu değildir.Herkesin düşünce yapısı,evlilikten beklediği,istekleri,yaşam biçimi,çevresi,evliliğin ve hayatın getirdikleri,çalışma şartları,sosyal yaşamı.......herşey herkeste farklıdır.Bunun da evlilie ve özel hayata yansıması farklıdır.Kimse hayattaki hiçbirşeye ilk gün ki gibi heveslenmez.Sen şimdi çok sevdiğin bir elbiseyi ilk alıp giydiğinde çok sevnirsin ama zamanla o hevesin geçer.Yeni bir eşya alırsın hevesin bir süre sonra geçer.İlk tanışmada yaşadığın heyecan sonradan geçer.İlk işe girdiğindeki çekingenliğin ve kaygıların zamanla geçer.Evlilikte böyledir.Bu sevginin azalması değil,alışkanlıkların artmasıdır.Beraber yaşamak farklı birşey,evli olup beraber yaşamak çok farklı birşey.her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?