Evli ablalarıma soruyorummmm

Tam aksıne benım fıkrımce evlılıgın ılk yılı cok daha zordır
ınan zaman gectıkce hersey daha guzel oluyor yıllar oldu evlenelı gece esım ısten gelınce heyecanlanırım ıcımı bır huzur kaplar tabıkı sevgılyken gıbı hop hop atan bır kalp olmaz sureklı klp dayanmaz
ama anlattıklarını hıc bırısını yapasamdım cok sukurkı

Canım ay da birkere abartı olmuş fakat senelere gecti mi eşler arasında cinswllik duruluyor.mesele evliliğin ilk 4 ayı hemen hemen iki günde bir iken, daha sonra ki aylar hafta da bir e düşüyor.Bende ve cevremdski tüm herkeste aynen böyke olmuştu :) ama ev arkadaşı gibi de degiliz yani.

haftada 1 e çok şükür bence, adam ayda 1 kere belki isteriz falan diyo saçmalık

hakkaten kuzum gece gece takacak şey mi bulamadın

ben 8 aydır evliyim bir azalma yok yani

daha uzun yıllardır evli olanlara da soramıyorum ne sıklıkta sevişiyorsunuz diye

ama annemle babamınki berbattı bence yani öyle aşk böcekliklerini hatırlamıyorum hiç

İnşallah bize de öyle olmaz diyelim

bence ilk 1 senesi çok daha zor geçiyor

Ben çok başka konuya temas etmek istiyorum.
Sevgiliniz var mı?
Konuştuğunuz erkek arkadaşınızın peki?
Açıkçası ben hiçbir erkekle öyle sex tarzı muhabbetlere girmedim sevgilim dahil.
Normal erkek arkadaşlarımla da öyle..
Eğer o çocuğun sevgilisi ben olsaydım ve sizle böyle şeyler konuştuğunu yakalasaydım;
Ortada ikinizden de eser kalmaz yani
Bence yaptığınız yanlış; lütfen yanlış anlamayın beni..
Eminim sevgiliniz varsa bir başka erkekle bu tarz bir muhabbet içerisine girmenizi istemez

Cinsellik sanirim biraz da ihtiyac ve doyum hissine bagli erkeklerde.kadinlarda ise tamamiyle psikoloji ile alakali.biz esimle ilk zamanlar mart kedileri gibiydik.simdi arada bir.ama bu sevgimizi bir gram etkilemedi.cunku sevgi arzudan,istekten, hazdan cok daha ote bir seydir.ha sikilma donemleri oluyor.ama biraz sabirla herseyi asiyorsun.tabi o sikilma sadece bana ozelde olabilir cunku yapim oyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Konu sahibi zaten erkek arkadaşım derken sevgilisinden bahsetmiş. Yoksa bu kadar kişi biz mi öyle anladık

Deme ya, umarım sevgilisidir
Eğer öyleyse boşu boşuna kıza onca laf ettim iyi mi:26:

Bana cevap olarak "sevgilim odun olduğu için onla evlenirsem rüyamda görürüm galiba" yazdı ben konuda dediği erkek arkadaşını direk sevgilisi olarak algıladım yani yoksa belirtirdi

Olur öyle yanlış anlamalar

Evlilikte her yıl farklı oluyor.bende evlenmeden önce aynı senin gibi düşünüyodum ama şimdi daha farklı düşünü yorum.sarılıp yatmamak(sürekli olmadığı sürece tabi) çok garip gelmiyor. Şöyle düşün flörtün ilk zamanki halleriyle sonraki halleri gibi.birbirine alışıyosun.tamam ilk iki yıl çok güzel ama bi o kadar da zor birbirine alışma evresi çünkü her ne kadar önceden sevgili olsanız da.bana sorsan tamam ilk yıllar herşey çok farklıydı ama şimdi bence daha güzel birbirine daha çok baglanıyosun kanki gibi değil iki farklı bedende tek ruh gibi.

Evet aynen böyle oluyo
Ayda bir çok abartı da ayda 3 falan diyelim :)
Üzülmüyosun çünkü sen de aramıyosun artık
Devamlı birlikte olduğun insanın bi çekiciliği kalmıyo bence
O heyecan bitiyo

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birine çok aşığım, aman şöyle böyle vs gibi ya da o durumun beğenilmenin, evlenecek farklı heyecanlar tadacak olmanın gibi saçma sapan heveslerle evlilik yoluna girer kendini kandırırsan öyle olur tabi şaşırtıcı değil..Evlenen kızların çoğu da öyle maalesef.. Ondan sonra monoton bir hayat monoton bir evlilik, aldatmalar.. Karşındaki insana olan sevgi ve güvenine bakmalısın önce.. Heyecandan çok huzur hissetmelisin bence yanında..

yorumları okudum da şok oldum

durun kızlar ne oluyorsunuz,evlenince aşk,tutku niye azalsın.yazdıklarınıza bakınca 25 senelik evlilikte bizim birbirimizin yüzüne bile bakmamamız gerekiyor galiba:44:

Başka kadınlarla birlikte oluyorsa karısına da ay da birkere uğrama gereği duyar evet kaplumbağa mı bu adamda ay da birkere anca yaparız diyor
En büyük korkum da aldatılmak valla çıldırırım Allah korusun

Maşallah canım inşallah hep böyle devam eder
İşte benim de annemle babam ayrılar ve cidden berbatmış yani onları falan duydukça kafama taktım

Evet sevgilim var, bu konuyu onunla konuştum, siz bu tarz muhabbetlere girmemiş olabilirsiniz tabi ki sizin tercihiniz ama ben konuşurum sevgilimle yani o açıdan rahat biriyim
Böyle şeylere fazla takılmam tabu olarak görüyorum, ne olur ki konuşsam yani. Ben böyleyim :)
Sevgilim dışında biriyle konuşsam sevgilim beni yamulturdu zaten ve ortada evlenecek bir ben kalmazdı

Beni korkutan bu işte, bu durum sevgiyi etkilemiyorsa yine film izlerken otururken sevgiyle birbirimize bakıyorsak eve geldiğinde beni öpüyorsa sarılıyorsa cinselliğin azalması önemli değil. Ama bu konuyu açmadan önce bi konu okumuştum cinselliğin bitmesinden dolayı çok soğuduklarından falan bahsediyordu bir üye ve o yüzden üzüldüm

Konu sahibi zaten erkek arkadaşım derken sevgilisinden bahsetmiş. Yoksa bu kadar kişi biz mi öyle anladık

Yok yok öyle anlamadınız cidden sevgilim

Deme ya, umarım sevgilisidir
Eğer öyleyse boşu boşuna kıza onca laf ettim iyi mi:26:

Olur böyle yanlış anlamalar cidden önemli değil
Evet sevgilim de odunun önde gideni Allah yontsun onu ben yoruldum artık

Bu çok güzel işte, o bağlılık, şefkat, sevgi eksilmedikten sonra geriye kalan hiçbir şeyin önemi yok. Sanki bi eşya gibi düşününce mesela aldığın bir kıyafeti ilk zamanlar özenle asarsın ütülersin çok beğenirsin ama bi süre sonra ona alışırsın o eski güzelliği olmaz gözünde.. Bu durum gibi olması beni korkutuyor hep..

Ya ben yaşamadım bilmiyorum ama sanırım sevdiğim insanın çekiciliği benim gözümde hiç bitmezdi
Onun gözünde biticek ama sonuçta bi erkek yani ve bu cidden can yakıcı bişey ya nasıl alışmışsınız bu duruma

Sevgi güven huzur olmadan zaten evlenilmez biriyle ama heyecan da olmalı bence, heyecanın olmasını sağlayan şey aşk değil mi çünkü

yorumları okudum da şok oldum

durun kızlar ne oluyorsunuz,evlenince aşk,tutku niye azalsın.yazdıklarınıza bakınca 25 senelik evlilikte bizim birbirimizin yüzüne bile bakmamamız gerekiyor galiba:44:
Oh beee vallahi yüreğime su serpildiii
Yok olmaz dimi Egem yok olmasın
Sevgilimin adı Ege ondan nickini EGEMMM diye yazasım geldi

Oh beee vallahi yüreğime su serpildiii
Yok olmaz dimi Egem yok olmasın
Sevgilimin adı Ege ondan nickini EGEMMM diye yazasım geldi

açıkçası bunca sene bizim tutkumuz yok olmadı ama burada azalır yazanları görünce bana tuhaf geldi.

istediğin gibi EGEMMM yazabilirsin canım

açıkçası bunca sene bizim tutkumuz yok olmadı ama burada azalır yazanları görünce bana tuhaf geldi.

istediğin gibi EGEMMM yazabilirsin canım
Bence yok olmaz ya benim sevgilim de öyle dedi işte bi sevgilisiyle 2 sene aynı evde yaşamış, bi süre sonra artık o isterse zoraki yapıyosun üzülmesin diye falan demişti, benle aynı durum olmaz inşallah falan dedim ama şöyle de bi şey var ben uzun süre böyle bişey yapmayacağım için bekledikçe heyecan artar ve zamanla da azalmaz sanırım, azalsa da bitmez :44:
2 seneden sonra bitmezse hiç bitmez bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…