her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.
geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi
ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm
onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya
haftada 1 e çok şükür bence, adam ayda 1 kere belki isteriz falan diyo saçmalıkCanım ay da birkere abartı olmuş fakat senelere gecti mi eşler arasında cinswllik duruluyor.mesele evliliğin ilk 4 ayı hemen hemen iki günde bir iken, daha sonra ki aylar hafta da bir e düşüyor.Bende ve cevremdski tüm herkeste aynen böyke olmuştu :) ama ev arkadaşı gibi de degiliz yani.
haftada 1 e çok şükür bence, adam ayda 1 kere belki isteriz falan diyo saçmalık
duygusal anlamda bi uzaklaşma olmadıktan sonra sorun yok da ben ondan korkuyorum :18:
mesela 5 sene evli geçirmişim eşim bu gece beni istemedi diyelim. ama başka bi kadın olsa onu ister mi? ben gece gece kafayı kırdım galiba
Ben çok başka konuya temas etmek istiyorum.
Sevgiliniz var mı?
Konuştuğunuz erkek arkadaşınızın peki?
Açıkçası ben hiçbir erkekle öyle sex tarzı muhabbetlere girmedim sevgilim dahil.
Normal erkek arkadaşlarımla da öyle..
Eğer o çocuğun sevgilisi ben olsaydım ve sizle böyle şeyler konuştuğunu yakalasaydım;
Ortada ikinizden de eser kalmaz yani
Bence yaptığınız yanlış; lütfen yanlış anlamayın beni..
Eminim sevgiliniz varsa bir başka erkekle bu tarz bir muhabbet içerisine girmenizi istemez
Konu sahibi zaten erkek arkadaşım derken sevgilisinden bahsetmiş. Yoksa bu kadar kişi biz mi öyle anladık
Deme ya, umarım sevgilisidir
Eğer öyleyse boşu boşuna kıza onca laf ettim iyi mi:26:
Birine çok aşığım, aman şöyle böyle vs gibi ya da o durumun beğenilmenin, evlenecek farklı heyecanlar tadacak olmanın gibi saçma sapan heveslerle evlilik yoluna girer kendini kandırırsan öyle olur tabi şaşırtıcı değil..Evlenen kızların çoğu da öyle maalesef.. Ondan sonra monoton bir hayat monoton bir evlilik, aldatmalar.. Karşındaki insana olan sevgi ve güvenine bakmalısın önce.. Heyecandan çok huzur hissetmelisin bence yanında..her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.
geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi
ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm
onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya
En büyük korkum da aldatılmak valla çıldırırım Allah korusunBaşka kadınlarla birlikte oluyorsa karısına da ay da birkere uğrama gereği duyar evetkaplumbağa mı bu adamda ay da birkere anca yaparız diyor
Maşallah canım inşallah hep böyle devam ederhakkaten kuzum gece gece takacak şey mi bulamadın
ben 8 aydır evliyim bir azalma yok yani
daha uzun yıllardır evli olanlara da soramıyorum ne sıklıkta sevişiyorsunuz diye
ama annemle babamınki berbattı bence yani öyle aşk böcekliklerini hatırlamıyorum hiç
İnşallah bize de öyle olmaz diyelim
bence ilk 1 senesi çok daha zor geçiyor
Evet sevgilim var, bu konuyu onunla konuştum, siz bu tarz muhabbetlere girmemiş olabilirsiniz tabi ki sizin tercihiniz ama ben konuşurum sevgilimle yani o açıdan rahat biriyimBen çok başka konuya temas etmek istiyorum.
Sevgiliniz var mı?
Konuştuğunuz erkek arkadaşınızın peki?
Açıkçası ben hiçbir erkekle öyle sex tarzı muhabbetlere girmedim sevgilim dahil.
Normal erkek arkadaşlarımla da öyle..
Eğer o çocuğun sevgilisi ben olsaydım ve sizle böyle şeyler konuştuğunu yakalasaydım;
Ortada ikinizden de eser kalmaz yani
Bence yaptığınız yanlış; lütfen yanlış anlamayın beni..
Eminim sevgiliniz varsa bir başka erkekle bu tarz bir muhabbet içerisine girmenizi istemez
Cinsellik sanirim biraz da ihtiyac ve doyum hissine bagli erkeklerde.kadinlarda ise tamamiyle psikoloji ile alakali.biz esimle ilk zamanlar mart kedileri gibiydik.simdi arada bir.ama bu sevgimizi bir gram etkilemedi.cunku sevgi arzudan,istekten, hazdan cok daha ote bir seydir.ha sikilma donemleri oluyor.ama biraz sabirla herseyi asiyorsun.tabi o sikilma sadece bana ozelde olabilir cunku yapim oyle.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu sahibi zaten erkek arkadaşım derken sevgilisinden bahsetmiş. Yoksa bu kadar kişi biz mi öyle anladık
Deme ya, umarım sevgilisidir
Eğer öyleyse boşu boşuna kıza onca laf ettim iyi mi:26:
Bana cevap olarak "sevgilim odun olduğu için onla evlenirsem rüyamda görürüm galiba" yazdı ben konuda dediği erkek arkadaşını direk sevgilisi olarak algıladım yani yoksa belirtirdi
Olur öyle yanlış anlamalar
Evlilikte her yıl farklı oluyor.bende evlenmeden önce aynı senin gibi düşünüyodum ama şimdi daha farklı düşünü yorum.sarılıp yatmamak(sürekli olmadığı sürece tabi) çok garip gelmiyor. Şöyle düşün flörtün ilk zamanki halleriyle sonraki halleri gibi.birbirine alışıyosun.tamam ilk iki yıl çok güzel ama bi o kadar da zor birbirine alışma evresi çünkü her ne kadar önceden sevgili olsanız da.bana sorsan tamam ilk yıllar herşey çok farklıydı ama şimdi bence daha güzel birbirine daha çok baglanıyosun kanki gibi değil iki farklı bedende tek ruh gibi.
Evet aynen böyle oluyo
Ayda bir çok abartı da ayda 3 falan diyelim :)
Üzülmüyosun çünkü sen de aramıyosun artık
Devamlı birlikte olduğun insanın bi çekiciliği kalmıyo bence
O heyecan bitiyo
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Birine çok aşığım, aman şöyle böyle vs gibi ya da o durumun beğenilmenin, evlenecek farklı heyecanlar tadacak olmanın gibi saçma sapan heveslerle evlilik yoluna girer kendini kandırırsan öyle olur tabi şaşırtıcı değil..Evlenen kızların çoğu da öyle maalesef.. Ondan sonra monoton bir hayat monoton bir evlilik, aldatmalar.. Karşındaki insana olan sevgi ve güvenine bakmalısın önce.. Heyecandan çok huzur hissetmelisin bence yanında..
Oh beee vallahi yüreğime su serpildiiiyorumları okudum da şok oldum
durun kızlar ne oluyorsunuz,evlenince aşk,tutku niye azalsın.yazdıklarınıza bakınca 25 senelik evlilikte bizim birbirimizin yüzüne bile bakmamamız gerekiyor galiba:44:
Oh beee vallahi yüreğime su serpildiii
Yok olmaz dimi Egem yok olmasın
Sevgilimin adı Ege ondan nickini EGEMMM diye yazasım geldi
Bence yok olmaz ya benim sevgilim de öyle dedi işte bi sevgilisiyle 2 sene aynı evde yaşamış, bi süre sonra artık o isterse zoraki yapıyosun üzülmesin diye falan demişti, benle aynı durum olmaz inşallah falan dedim ama şöyle de bi şey var ben uzun süre böyle bişey yapmayacağım için bekledikçe heyecan artar ve zamanla da azalmaz sanırım, azalsa da bitmez :44:açıkçası bunca sene bizim tutkumuz yok olmadı ama burada azalır yazanları görünce bana tuhaf geldi.
istediğin gibi EGEMMM yazabilirsin canım
Bu çok güzel işte, o bağlılık, şefkat, sevgi eksilmedikten sonra geriye kalan hiçbir şeyin önemi yok. Sanki bi eşya gibi düşününce mesela aldığın bir kıyafeti ilk zamanlar özenle asarsın ütülersin çok beğenirsin ama bi süre sonra ona alışırsın o eski güzelliği olmaz gözünde.. Bu durum gibi olması beni korkutuyor hep.
Bi eşyaya benzetme yemek yemek gibi düşün sürekli farklı tatlar var.yemeğin bitse bile yine acikiyosun bi sure sonra.doğru insani bulduktan sonra evlilik çok güzel birşey hem
esinle kanka olmaktan korkma bu sandigin gibi kotu birşey değil aksine sana cikarsiz koşulsuz bagli birinin olması çok güzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?