• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli ablalarıma soruyorummmm

Bence yok olmaz ya benim sevgilim de öyle dedi işte bi sevgilisiyle 2 sene aynı evde yaşamış, bi süre sonra artık o isterse zoraki yapıyosun üzülmesin diye falan demişti, benle aynı durum olmaz inşallah falan dedim ama şöyle de bi şey var ben uzun süre böyle bişey yapmayacağım için bekledikçe heyecan artar ve zamanla da azalmaz sanırım, azalsa da bitmez :44:
2 seneden sonra bitmezse hiç bitmez bence

aaa ben bu kısmı atlamışım... eski sevgilisiyle karı koca hayatı yaşayıp 2 yıl sonra sıkılmışsa senle evlendikten sonra da sıkılıp yeni arayışlara girebilir.. galiba karakter olarak maymun iştahlı biri :51: dikkat etmen lazım bu konuda.. ama inşallah öyle olmaz her şey çok güzel olur :21:

Son düzenleme:
Her gece sarilip uyumak:16:
Düşünmesi bile güzel.
Zaman geçtikçe tabii ki değişir .
İlk gün ki gibi olmaz .
Ama ask varsa sogunmaz :12:

Iyi bir cinsellik evliliğin yuzde 80'idir hem kadin hem erkek için. Ama canını sıkma günlük stresle çiftler bazen cinsellikten uzaklasabilse de benim tanıdığım en az 4 çift var en az 10 senedir evli ve sahane bir cinsel hayatları olan. Tamamen ten uyumuna bağlı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evlilikte cinselliğin etkin bir rol oynadığı su götürmez gerçek..

:23::23::23:

Bunları düşünmen için bence çok erken.:34:

her zamanki gibi kafama takıcak bişey buldum :26:
hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.

geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi :53:

ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm :50:

onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya :50:

her evlilik aynı değildir ve sevgiliyken olduğu gibi olmaz..
akşam eve yorgun argın gelir iki tarafta çalışıyosa..
yemek temizlik çamaşır şu bu hayatın gerçekleri bunlar..
bazen ilişki için insanın hali bile kalmıyor...
ama sevgi saygı çok önemli..
alttan almak empati kurmak..
erkek arkadaşın birlikte yaşamış ama evlenmemiş daha önce ikisi farklı şeyler...
insan tabiki öpmek ister sarılıp uyumak ister bunlarda cinselliğe giren kavramlar...

hep çevremden duyardım. evlilikte 1 sene 2 sene çok güzel geçiyor hem duygusal hem cinsel anlamda. ama sonra ev arkadaşı gibi oluyorsun falan diye. saçma gelirdi işte yani, annemle babam ayrı annem de hep öyle derdi ama ben başarısız evlilikler öyledir falan diye düşünürdüm.

geçen gün erkek arkadaşımla konuşuyorduk. o da 2 sene eski kız arkadaşıyla aynı evde yaşamış. bu konular açıldı. cidden 1.5-2 sene sonra o ilk zamanlar gibi olmuyo, evlenince de zaten 5 sene sonra falan ayda bi kere falan seks yapmak ister çiftler, o istek kalmıyo falan dedi :53:

ve ben bu durumdan cidden korkuyorum, cidden tüm evliliklerde böyle mi olur yaa. yani cinselliğe düşkün olduğumdan falan değil ama düşünüyorum da sevdiğin aşık olduğun insanla kız arkadaşınla uyur gibi uyumak. birbirine sarılma ihtiyacı bile hissetmez mi yani bi süre sonra çiftler. her fırsatta yine öpüşmek istemez mi? çok kötü ya öyleyse. düşünüyorum mesela sevgilim evlendikten sonra bi zaman geçse ve beni istemese gerçekten çok üzülürdüm :50:

onu mutlu etmek ve onla mutlu olabilmek isterdim. gerçekten evlendikten bi süre sonra böyle mi oluyor? öyleyse evlenme hevesimden vazgeçicem ya :50:

Bence bu kişisel ve asla yaşamadan bilemeyeceğin bir şey.
Bazı insanlar vardır ki evlenmeden önce çok pasiftir, evlendikten sonra çok renkli olabiliyor cinsel hayatları.
Bazıları da tam tersi istekleri nedense birden sönüyor.
Bu biraz ten uyumuna bağlı.
Ancak bana kalırsa en önemli neden hayat çok yoğun ve bu da yoruyor insanı.
Dolayısıyla cinsel hayatı etkilememesi mümkün değil.
Ama senin düşündüğün kadar trajik değil.
Bir de neden şimdiden düşünüyorsun ki olmayan şeyleri?

Kişinin elinde bence, tabii ki tek taraflı değil ama bir kadın isterse ilişkisinin/evliliğinin sıkıcı, monoton hale gelmesine engel olabilir diye düşünüyorum.

Allah aşkına bırakın şu o onu diyor,bu bunu diyor,evliliğin bilmem kaç ayı/yılı şöyle geçer,şu biter,bu böyle olur.Evlilik teoriler üzerine kurulu değildir.Herkesin düşünce yapısı,evlilikten beklediği,istekleri,yaşam biçimi,çevresi,evliliğin ve hayatın getirdikleri,çalışma şartları,sosyal yaşamı.......herşey herkeste farklıdır.Bunun da evlilie ve özel hayata yansıması farklıdır.Kimse hayattaki hiçbirşeye ilk gün ki gibi heveslenmez.Sen şimdi çok sevdiğin bir elbiseyi ilk alıp giydiğinde çok sevnirsin ama zamanla o hevesin geçer.Yeni bir eşya alırsın hevesin bir süre sonra geçer.İlk tanışmada yaşadığın heyecan sonradan geçer.İlk işe girdiğindeki çekingenliğin ve kaygıların zamanla geçer.Evlilikte böyledir.Bu sevginin azalması değil,alışkanlıkların artmasıdır.Beraber yaşamak farklı birşey,evli olup beraber yaşamak çok farklı birşey.

Bi de lu etrafınızdakiler hani diyor ya,evliliklerin hepsi böyle böyle.Sanırsın ki büütüüüün dünyadaki evlileri tanıyorlar ona göre yorumluyorlar.Herkes kendi çevresi kadarını bilir.

Son düzenleme:
9 senelik evliyim ve her sene daha abartili sekilde ilerliyor.
Ilk evlendigimizden daha cok seviyorum.
Tv izlerken, cay icerken, alisveris yaparken hep el eleyiz.
Yataga asla ayri gitmeyiz. Hic bir seyin eksildigi yok.
Durup dururken abartili iltifatlar vardir aramizda.
Cinsellik konusunda azda olsa sogukluk olsun isterdim sahsen:)) birak ayda 2-3 u kose bucak kacmasam olucak rakam gunde 2-3...

Kendini dilden dile duydugun evlilik sekline odaklama. Her evlilik farkli olur bence.

cnm benim ya bende evlenmeden önce bu tarz şeyleri duyunca üzülürdüm ama inan bir kaç ay sonra zaten bir şeyler monotona giriyor ister istemez bu böyle zaten 4 duvar arasında mırç mırç yürümez hiç bir şey eşler kendilerine ait hayatlarda istiyorlar bence doğanın kanunu bu aşkı sevgisi doruklarda olan kişiler de her gece yatağa girince sevişmiyorlar yok böyle bir şey ama eşine sarılırsın onun kokusuyla uyursun öpersin onu bunlarda evliliği canlı tutar. eşimle çoğu geceler kardeş gibi tabiri vardır ya öyle uyur kalırız bu demek değil ki birbirimizden soğuduk birbirimizi sevmiyoruz ama bizde insanız çalışıyoruz yoruluyoruz kimimizin uykusu önce gelir kimimizin uykusu sonra gelir oturmak ister tv seyretmek ister ben aynı anda yatağa girilmeli düşüncesine de karşıyım ha sadece cinsellik olayında yatağa birlikte giriyorsak o da ters ama dediğim gibi bizler tek bireyleriz evlenmek demek hayatlarımızı uyumamıza yatmamıza kalkmamıza müdahele anlamına gelmez evlenince bunu öğreneceksin. sürekli istekli ve ya sürekli isteksiz bir adamla hayat zordur ama yeri gelecek cinselliği istemediğin zamanlar olacak işte ozaman senin istediğin zamanı bekleyecek eşi bulman dileğiyle çünkü erkekler her an her zaman hazırdır ve bir kadın için eşim istiyor mecburen yapacağım mantığıyla yatağa girmek çok zordur...

ben evli değilim ama 3 senelik bir ilişkim var o yüzden cinsellik konusunda yorum yapamayacağım fakat inan ki telefonda konuşmalarımız , buluşma heyecanımız ilk günkü gibi..bakıyorum sıradanlaşmaya başlıyor bir gün dahi olsa hemen el atıyorum..seni çok özledim mesajı bile olayı bitirebiliyor:27:
yani demem o ki erkekler de kadınlarda ilgi ister, biraz da senin elinde ilişkini canlı tutmak..o öyle düşünse bile sen nasıl olmasını istiyorsan öyle davranırsın her şey mükemmel olur..şimdiden böyle düşünüp kendini geri çekersen olmaz:19:
ama her gece beraber sarılarak uyumak tek hayalimm..tövbe başka bir şey istemem:52:

Son düzenleme:
Tatlım kişiden kişiye değişir bu tarz şeyler. Bak yorumlarda bile görebilirsin herkes farklı şeyler söylüyor. Ama nasıl olacak duygular ilişkimiz azalmasın diye düşünüyorsan bu senin elinde :34: Ben nişanlımla epeydir birlikteyim benden uzaklaşmasına hiç izin vermedim. O heyecanı korumak senin elinde. Şaşırt onu. Sen heyecan aradıkça onun da karşılık verdiğini göreceksin. Monotonluktan uzak olun. Hı ama tabi herzaman olur mu bu olmaz. Senin keyfin olmaz eşinin keyfi olmaz öyle zamanlarda da bol bol sarılın. Hatta o zamanların dışında da bol bol sarılın. Sarıldıkça sevginin saygının arttığını da görüceksin. Bizim açımızdan öyle oldu yani. Ben nişanlıma sarılmayı çok seviyorum. O da aynı şekilde cevap veriyor. Sarıldıkça bütünlüğü farkediyorsun. Ne kadar güzel birşey yaşadığını farkediyorsun tekrar tekrar. Aitliği hissediyorsun. Tabi bunları da dozunda yapmak gerek. Fazla vıcık vıcık olursa da sıkar.

Back
X