- 17 Ağustos 2011
- 25.401
- 160.816
- 798
Sen de...Ya kız ve 18 yaşında neden yani bize geldiğinde yada ortak ortamlarda da kaçamak bakışlarını yakaladım kaç lere
18 yaşındaki kuzene bakarken yakalıyorsun, v yaka giyen eltinin goguslerine bakarken yakalıyorsun, kızının ateşi için gittiğiniz hastanede koridordaki kadının goguslerine bakarken yakaliyorsun, iş arkadasini ınstagram'dan devamlı arattigini yakaliyorsun, eski sevgilisini ınstagram'dan devamlı arattigini yakaliyorsun, kuzenini ınstagram'dan devamlı arattigini yakaliyorsun, iş arkadaslari hesireler V yaka giyiyor diye 'ben yarım saatte 3 meme gördüm eşim 24 saatlik nobetlerde ne yapıyordur' diye kendini yiyorsun...
Yani adamın ne oldugu belli, nasıl bir insanla evli olduğunu biliyorsun.
Kavga dovusle düzelmediğini ve asla düzelmeyecegini de biliyorsun.
Asla boşanmayı da düşünmüyorsun.
O zaman neden ısrarla hafiyelik yapıp bulduğun şeyleri adama soyleyip kavga ediyorsun,adamla daha çok yüz göz oluyorsun???
Daha önce milyon kavgada olduğu gibi kavga dövüş , bağırış cagiris, hır gür birbirinize girecek, sonra da konu hiç açılmamış gibi kendi hayatınıza bakacaksınız. Bari hepten susun , karıştırmayın da yüz göz olmayın, boşuna stres olmasın evinizde