Evli adam bunu neden yapar

eşlerinizin sosyal medya hesaplarını, telefonlarını vs sürekli inceleyecek kadar nasıl bi özgüvensizlik içindesiniz ben burayı anlamıyorum.. (sözüm genel olarak bu davranışlarda olan herkese) bi halt yiyecek adam 18 yaşındaki kuzeni ile değil herkesle yer.. bi onu değil herkesi arattırır..
kaldı ki böyle bi sapıkça düşüncesi de varsa kanıtlayınca ne olacak? boşayacak mısın.. hayır boşayacaksan kurcala ok ama değilse de nedir ne değildir diye kurcamalak direk mazoşistliktir bana göre..

Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani
bu kisimdan dolayi suphelendim. sizden once ona karsi duygulari olmus olabilir. bir sey yasanmis olabilir. kuzenim yani ne var ki ailedimbaska insanlara da bakiyorum dese normal karsilardim ben. suc ustu yakalanma psikolojisine girmis.

Bu erkeklerden her şey beklenir.Kacamak bakış nedir ya,evli kuzenden bekar kuzene.Büyük söylemeyeyim ama bu kocaya etmediğimi birakmazdim

Cokmu kıskancsınız acaba eklemıyor. Kuzen sonucta bakabılır yanı bende bakıyorum ısmıyle aratıp bı cok kısıyı ne paylasmıs dıye sık gırmedıgım ıcın goremıyorum herzaman. Nıye kuzenını eklemıyorsun dıye sorsaydınız neden arattın dıyecegınıze

Bende kuzenımın ogluna bakıyorum cocuk 18 yasında. Niye bakıyorum bilmiyorum bebeklıgını bilirim buyudu napıyo nedıyo merak edıyorum eklesem rahatsız olacak arkadas cevresı var hep ama bakıyorum haftada bır. Bi de öbur kuzene bakıyorum onla küsüz ama kadının proflı kapalı. Pandemı yuzunden hep bunlar sıkıldık

bazı şeyleri konduramıyorsanız ya da boşamak istemiyorsanız merak edip sormayın. he bu akraba hele hele yaşı küçük bir kız çocuğuna yapıldığını düşündüğünüz bir sapıklık sapkınlık ise işler değişir. adama bir şey yapamıyorsanız da kızla eşinizi yan yana koymayın. çocuğa travma olabilir

En cok hayret ettigim de nasil boyle adamlarla evli kalabiliyorsunuz,nasil cocuk yapabiliyorsunuz? Kinamak icin soylemiyorum yanlis anlamayin, yani bir adam ahlaksizsa,hirsizsa,namussuzsa bunu anladiktan sonra ayni cati altinda kalinmaz ki

Neler oluyor hayatta... bizde kuzen demek kardeş demek. Ben art niyet göremedim ama kaçamak bakış demişsiniz ya, bi noluyo yahu dedim.

İyi niyetli gelmedi hiç bana. Aralarında daha önce yaşanmış bir şey olabilir mi? İnsanlar bu kadar takıntılı şekilde eski sevgililerini stalklar çünkü genellikle. Sizin bilmediğiniz bir durum olabilir diye hissediyorum. Ya da eşiniz tek taraflı kıza fena takık...

bakması sıkıntı değil ama saklayıp üstüne sizi suçlaması çok büyük sıkıntı

İyi niyetli gelmedi hiç bana. Aralarında daha önce yaşanmış bir şey olabilir mi? İnsanlar bu kadar takıntılı şekilde eski sevgililerini stalklar çünkü genellikle. Sizin bilmediğiniz bir durum olabilir diye hissediyorum. Ya da eşiniz tek taraflı kıza fena takık...
kızın 18 erkek kişisininde 30 lu yaşlarda ve çocuğu olduğunu yani birkaç yıllık evli olduğunu düşünerek matematik yaparsak kızcağız 14 yaşında mı ilişkisi olacak? Daha olgun olsaydı bu tez araştırılabilirdi:KK8:

kızın 18 erkek kişisininde 30 lu yaşlarda ve çocuğu olduğunu yani birkaç yıllık evli olduğunu düşünerek matematik yaparsak kızcağız 14 yaşında mı ilişkisi olacak? Daha olgun olsaydı bu tez araştırılabilirdi:KK8:
Konu sahibinin ilk sayfada verdiği bilgiye istinaden genel bir görüş yazdım ben diğer detayları okumadım.

En cok hayret ettigim de nasil boyle adamlarla evli kalabiliyorsunuz,nasil cocuk yapabiliyorsunuz? Kinamak icin soylemiyorum yanlis anlamayin, yani bir adam ahlaksizsa,hirsizsa,namussuzsa bunu anladiktan sonra ayni cati altinda kalinmaz ki

İğrenç gerçekten

Adamın çocuklarına acırım ancak. Sonra burda babamı aldatırken yakaladım tiksindim konuları açılıyor.. Sokakta yürüyen her kadına dönüp bakan bir sapık adamın kızı olmak istemezdim asla.

Back
X