- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.967
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kisimdan dolayi suphelendim. sizden once ona karsi duygulari olmus olabilir. bir sey yasanmis olabilir. kuzenim yani ne var ki ailedimbaska insanlara da bakiyorum dese normal karsilardim ben. suc ustu yakalanma psikolojisine girmis.Buğün tekrar gördüm ve söyledim yalan diyor iftira diyor gözüme mi ünanıyım ona mı neden yani
Aynen. Kıroluk işte, başka bir şey değil.Tam mahalle kabadayiligi iste.
Tabi “kiz basina” kendine sahip cikamaz falan da Allah muhafaza.
Boyle dusunen davranan cok var maalesef
Zaten öyle yapıyor.. bi onu değil herkesi arattırır..
Evet sapık. Ama biraz akılsız bir sapık.Bence sapık
Merak ediyor olsa siz yakalayınca ne alakası var diye savunmaya geçmez merak ettim aşkım biliyorsun kuzenim der geçerdi.
kızın 18 erkek kişisininde 30 lu yaşlarda ve çocuğu olduğunu yani birkaç yıllık evli olduğunu düşünerek matematik yaparsak kızcağız 14 yaşında mı ilişkisi olacak? Daha olgun olsaydı bu tez araştırılabilirdiİyi niyetli gelmedi hiç bana. Aralarında daha önce yaşanmış bir şey olabilir mi? İnsanlar bu kadar takıntılı şekilde eski sevgililerini stalklar çünkü genellikle. Sizin bilmediğiniz bir durum olabilir diye hissediyorum. Ya da eşiniz tek taraflı kıza fena takık...
Konu sahibinin ilk sayfada verdiği bilgiye istinaden genel bir görüş yazdım ben diğer detayları okumadım.kızın 18 erkek kişisininde 30 lu yaşlarda ve çocuğu olduğunu yani birkaç yıllık evli olduğunu düşünerek matematik yaparsak kızcağız 14 yaşında mı ilişkisi olacak? Daha olgun olsaydı bu tez araştırılabilirdi![]()
En cok hayret ettigim de nasil boyle adamlarla evli kalabiliyorsunuz,nasil cocuk yapabiliyorsunuz? Kinamak icin soylemiyorum yanlis anlamayin, yani bir adam ahlaksizsa,hirsizsa,namussuzsa bunu anladiktan sonra ayni cati altinda kalinmaz ki