Evli adam dul bayan...

Ortada bir ihanet bir sadakatsizlik yoksa bile yalan var. Hem de gözünün içine baka bana söylediği yalan. Hatta arkadaşıma toplantıya giderken giyeceğim diye sadece çok özel günlerde giydiği pantolonunu utuletmis. Arkadaşım da ağlaya ağlaya utuledim diyor. Yalan bütün güveni bitiriyor işte. Güven bitince de ne sevgi kalır ne saygı.

Ortada bir ihanet bir sadakatsizlik yoksa bile yalan var. Hem de gözünün içine baka bana söylediği yalan. Hatta arkadaşıma toplantıya giderken giyeceğim diye sadece çok özel günlerde giydiği pantolonunu utuletmis. Arkadaşım da ağlaya ağlaya utuledim diyor. Yalan bütün güveni bitiriyor işte. Güven bitince de ne sevgi kalır ne saygı.
Iyi de bu kadar etkilemışken durumdan neden bahsetmiyor ya da buluşacakları yeri bilmiyorsa neden gitmiyor?

Bu sorunun cevabını bile bile neden soruyorsunuz ? Adam evli kadın dul olsa ne olur ? Adamın eşi varken başkasıyla görüşmesi sizce normal mi ? Ne dememizi bekliyorsunuz gayet normal böyle devam etsinler şak şak..

Bu işin içinde kesinlikle art niyet var. Eşine toplantıya gidiyorum diye yalan söyleyip süslenip püslenip başka bir kadınla buluşmaya gitmiş. Buluştuğu kadın bekar olsun evli olsun farketmez.

Ayrıca konu sahibinin üzerine dul kelimesi yüzünden bu kadar fazla gidilmesini de anlamadım. Hoş bir tabir olmayabilir ama halk arasında kullanılan bir kelimedir, ayrıca konu sahibince kötüniyetli yazılmadığıda belli, dert anlatmak için yazan insanları taşlamak için sebep aramayalım.

Arkadaşınız buluşma günü keşke eşini takip etseymiş. Adam apaçık kadınla flörtleşiyor. Bence bir süre sakinliğini koruyarak delil toplasın, adamın yaptığı yanına kar kalmasın.

Bu kadar ironi yapmanıza gerek yoktu. Bir bayanla görüşüyor deseydim o bayan evlimi bekar mı diye sorular gelecekti, bunu önlemek için eşi vefat etmiş yazdım. Dul bayanları yermek için değil. Ben kendim de eşimden boşanmak üzereyim, niye böyle bir aşağılama yapayım hemcinslerime
Bunun için bekar demeniz yeterliydi.
Kusura bakmayın ama dul diye özellikle belirtmiş hatta yetinmemiş konu başlığı bile yapmışsınız.
Konuya kimse adapte olamıyor bu nedenle.
Etiketlemeye hayır.

İnsanlarda ne sabır var , hayret ediyorum.
Ben olsam pantalonu usulca yere bırakır ütüyü totosunda söndürürüm.
Ya da buluşma yerine gider gizlice gözlem yaparım.
Baktım flört ediyorlar kolay gelsin der kahveyi burnundan içiririm.
Baktım etmiyorlar gider bir kahve de bana söyleyin, siz hayırdır gizli saklı, derim.
Sanırım yapacağım son şey ağlayarak fikir almak olur.
Bak yazın bunları iyi fikirler.

Bu işin içinde kesinlikle art niyet var. Eşine toplantıya gidiyorum diye yalan söyleyip süslenip püslenip başka bir kadınla buluşmaya gitmiş. Buluştuğu kadın bekar olsun evli olsun farketmez.

Ayrıca konu sahibinin üzerine dul kelimesi yüzünden bu kadar fazla gidilmesini de anlamadım. Hoş bir tabir olmayabilir ama halk arasında kullanılan bir kelimedir, ayrıca konu sahibince kötüniyetli yazılmadığıda belli, dert anlatmak için yazan insanları taşlamak için sebep aramayalım.

Arkadaşınız buluşma günü keşke eşini takip etseymiş. Adam apaçık kadınla flörtleşiyor. Bence bir süre sakinliğini koruyarak delil toplasın, adamın yaptığı yanına kar kalmasın.
Anlayışınız ve zarifliğiniz için ekstra teşekkür ederim. Kesinlikle kötü niyetle yazmadım. Arkadaşım da sanırım o düşüncede. Biraz daha delil toplama derdinde. Ya da buluşacaklari yeri ogrenebilirse gidip baskın yapacak. Bu adamdan kurtulmak istiyor artık o da

Gizli olmasaydı gayet normal olurdu ama adam gizliyorsa bu işte bi bit yeniği vardır

ihanet oldugunu düşünmüyorsa pantolon ütülerken niye ağladı eşi ağlarken görmemiş mi ayrıca yine tuhaf konulardan biri göz göre göre aldatılıyor işte.

Simdi soyle bir olay var
Eger ben kiskanc bir kadinsam,kocama nefes aldirmiyorsam,kadin arkadasi olmasina tahammulum yoksa,muhtemeldir ki kocam bana yalan soyler ve kadin arkadaslariyla gizli gorusur. Ortada duygusal bir iliski yok,seks yok,neden anormal olsun ki erkekle kadinin gorusmesi?

İnsanlarda ne sabır var , hayret ediyorum.
Ben olsam pantalonu usulca yere bırakır ütüyü totosunda söndürürüm.
Ya da buluşma yerine gider gizlice gözlem yaparım.
Baktım flört ediyorlar kolay gelsin der kahveyi burnundan içiririm.
Baktım etmiyorlar gider bir kahve de bana söyleyin, siz hayırdır gizli saklı, derim.
Sanırım yapacağım son şey ağlayarak fikir almak olur.
Bak yazın bunları iyi fikirler.
Süper fikirler, harikasınız. O da bir öğrenebilse yerini gidip aynısını yapacak bunların. Bakalım ilerleyen günlerde göreceğiz artık. Üzülüyor ama bir yandan da eşi o kadar manipüle etmişti kadincagiz, acaba ben mi yanlış dusunuyorum diye kendini sorguluyor.

Eşinin başka bayan arkadaşları da var onları sorun etmiyor benim arkadaşım ama bu bayanın bir kaç kez eşine tatlım diye hitap ettiğini duymuş o yüzden sorun ediyor.
Bana sacma geliyor bu olaylar. Esim en yakin kadin arkadasina surekli pasam der. Daha kiskanmak aklima gelmedi hic.

ihanet oldugunu düşünmüyorsa pantolon ütülerken niye ağladı eşi ağlarken görmemiş mi ayrıca yine tuhaf konulardan biri göz göre göre aldatılıyor işte.
Kocası onu ayakta uyutmaya calisiyor diye ağlıyor, salak yerine koyduğu için .belki de flörtlesiyor bilemiyoruzki

Belki gizli saklı bir durum değildir.... gayet açık net sıradan bir kahve icme olamaz mı bu durum ?
Bazen olmaz mı bi arkadaşla otururuz çay kahve içeriz eşe söyleme gereği duymayiz bile .... böyle bir şey olabilir mi?

Simdi soyle bir olay var
Eger ben kiskanc bir kadinsam,kocama nefes aldirmiyorsam,kadin arkadasi olmasina tahammulum yoksa,muhtemeldir ki kocam bana yalan soyler ve kadin arkadaslariyla gizli gorusur. Ortada duygusal bir iliski yok,seks yok,neden anormal olsun ki erkekle kadinin gorusmesi?
Arkadaşım aşırı kıskanç değil, eşinin başka bayan arkadaşları da var hep beraber gorusurler. Telefonda konuşurlar. Ama eşinin bu kadınla ilgili gizlediği şeyler olduğunu hissediyor. Kadında eşine tatlim diye hitap etmiş birkaç kez

Belki gizli saklı bir durum değildir.... gayet açık net sıradan bir kahve icme olamaz mı bu durum ?
Bazen olmaz mı bi arkadaşla otururuz çay kahve içeriz eşe söyleme gereği duymayiz bile .... böyle bir şey olabilir mi?
Yoo gayet gizli saklı. Kadınla buluşacağı için toplantı var demis arkadasima

Arkadaşım aşırı kıskanç değil, eşinin başka bayan arkadaşları da var hep beraber gorusurler. Telefonda konuşurlar. Ama eşinin bu kadınla ilgili gizlediği şeyler olduğunu hissediyor. Kadında eşine tatlim diye hitap etmiş birkaç kez
Bakin ne guzel vurgulamissiniz hep beraber gorusurler diye
Yani erkegin tek basina bir kadin arkadasiyla gorusme yetkisi yok. Olmadigi icin de yalan soyluyor o adam. Ha gerisi var mi yok mu onu arkadasiniz bilir.

Dul diye nitelendirmeniz yanlış olmuş evlenmemiş biri de olabilirdi ama eşinin yaptığı yanlış tabikide gizli saklı işlerden hayır gelmez

Back
X