Evli adam dul bayan...

Boşanmış olması fark etmez , bu gereksiz bir ayrıntı.

Saklı yapıyorsa hayır normal değil.

Eşini de dahil edebilir.

Bence normal değil. Diğer arkadaşlarla gizli yapılmayan bir buluşma bu bayanla yapılıyorsa veya 20-30 gün çalıştığı bir bayanla samimi konuşuyorsa burada bir sorun var bence arkadaşını uyar kötü kokukar geliyor

Yok bekardi yok duldu bunlara takılmaya ne lüzüm var. Asil mesele bir is gizli yapıliyorsa orda muhakkak yanlış veya yanlışa giden bir iş vardır. Ve ış arkadaşlari toplanip kahve içseler kabul. Ama birebir içilmek isteniyor ve eşten saklaniyor. Sizce de yanliş değil mi.

Bakin simdi ortada 1 kadin ve 1 erkek var. Bunlar siz degilsiniz. Bu durumdan size ne acaba? Milletin hayati sizi ilgilendirmez. Kendi hayatiniza bakiniz.

Demek kadin dul ve arkadasi var oyle mi. Aman tanrim. Keske su dullarin hepsi olsede kurtulsaniz...
Sakamisiniz yahu ha dul ha bekar ya evli nr fark eder arkadaslar diyorsunuz. Boyle basit bir kahve icme olayini bile ici almiyorsa arkadasinizin eside saklar tabi ben olsam bende saklarim..
Ya asil siz saka misiniz merak ediyorum. Sizin esiniz size soylemeden bir kadinla buluşup kahve içse ve bunu sizden gizlese ??? o kadin bekar yada dul fark etmez. Bir kadinla bir erkegin yanliz kaldigi ortamda 3.kisi şeytandır. Bunu unutmayin. Herseyi normallestire normallestire ne orf adet kaldi ne gelenek gorenek arkadas yahu. Eger isle ilgili bir problem varsa is yerinde konussunlar. Isle ilgili degil ozel bir sey konusulacaksa he iste tamda onundiyorum ozel birsey konusulacaksa ben orda bir bit yenigi ararim arkadaş

Kesinlikle normal degil cunku dul kadinlar seks delisidir , gordukleri her erkegin uzerine atlarlar
Onlar icin erkegin bekar , evli olmasi onemli degil , yeter ki erkek olsun
Evlerden uzakkkk , bence dul kadinlari toplum kabul etmemeli
Keske sehir dislarinda toplama kampi gibi kamplarda yasasalar da biz de evli kadinlar olarak rahat rahat yasasak kocislerimizle

ayrıca kadın değil bayan :deli:

Ya asil siz saka misiniz merak ediyorum. Sizin esiniz size soylemeden bir kadinla buluşup kahve içse ve bunu sizden gizlese ??? o kadin bekar yada dul fark etmez. Bir kadinla bir erkegin yanliz kaldigi ortamda 3.kisi şeytandır. Bunu unutmayin. Herseyi normallestire normallestire ne orf adet kaldi ne gelenek gorenek arkadas yahu. Eger isle ilgili bir problem varsa is yerinde konussunlar. Isle ilgili degil ozel bir sey konusulacaksa he iste tamda onundiyorum ozel birsey konusulacaksa ben orda bir bit yenigi ararim arkadaş
O sizin kendi husnukuruntunuz. Esim istedigi zaman erkek disi gay fark etmez istedigi arkadasiyla cayini kahvesini icer dertlesir muhabbet eder vs vs vs. Bana haber vermek zorunda da degil sohbet ederken bazen soyler bazen aklina gelmez. Bunlar hayatin olagan akisi. Benim esim kafese kapatilacak hamster degil. Tasmali kopek yavrusuda degil herseyin hesabini versin. Ha bu sebeptende benden asla bir sey saklamaz yalan soylemek zorunda kalmaz.cunku biriyle cay icti diye tribe baglamam. Afiyet olsun selam soyleseydin der gecerim.

Kaldi ki ayni sartlar benim icinde gecerlidir. Esim benim nerede nasil davranacagimi bilir. Beni kafese kapatmaya kalkmaz.hesap sormaz.

Kesinlikle normal degil cunku dul kadinlar seks delisidir , gordukleri her erkegin uzerine atlarlar
Onlar icin erkegin bekar , evli olmasi onemli degil , yeter ki erkek olsun
Evlerden uzakkkk , bence dul kadinlari toplum kabul etmemeli
Keske sehir dislarinda toplama kampi gibi kamplarda yasasalar da biz de evli kadinlar olarak rahat rahat yasasak kocislerimizle
:D :D :D :D yapmayin noluuurrr :D :D

Ortada saklı gizli varsa orda mutlaka bir seyler vardir. Karşıdakinin bekar evli dul olması bir şeyi değiştirmez bana kalırsa.

Normal degil efenim. Esimin birsuru kiz arkadasi var. Girer cikar gorusur. Ama bu olay baska. Adam gizli gizli bulusmalara gidiyor. Bu normal degil. Ben olsam denk gelmis gibi gosterip bildigimi ona soyler ruhunu emerdim adamin. Net!

O sizin kendi husnukuruntunuz. Esim istedigi zaman erkek disi gay fark etmez istedigi arkadasiyla cayini kahvesini icer dertlesir muhabbet eder vs vs vs. Bana haber vermek zorunda da degil sohbet ederken bazen soyler bazen aklina gelmez. Bunlar hayatin olagan akisi. Benim esim kafese kapatilacak hamster degil. Tasmali kopek yavrusuda degil herseyin hesabini versin. Ha bu sebeptende benden asla bir sey saklamaz yalan soylemek zorunda kalmaz.cunku biriyle cay icti diye tribe baglamam. Afiyet olsun selam soyleseydin der gecerim.

Kaldi ki ayni sartlar benim icinde gecerlidir. Esim benim nerede nasil davranacagimi bilir. Beni kafese kapatmaya kalkmaz.hesap sormaz.
Valla arkadasim o sizin genisliginiz demekki. Yok oyle benim esim daha yeni yanidigi bayanlarla oturup kalkamaz ister dul olsun ister bekar ister evli farketmez. Ayni sey benim icinde gecerli. Yok ya gay mis yok canim daha neler. Biz cocuk yetirtiriyoruz onlara dogru ornek olmak zorundayiz. HER INUNE GELENLE OTURUP KALKAMAZ.o kadar. Bunun kafesle hemstirla alakasi yok. Öyleyse dunyada kac milyar insan var hepsiyle arkadas olsun esiniz siz rahatsaniz problem yok. Ben istemem oyle seyler. Genel olarak evlilikte de bu boyledir.

Y

Yok yaaa oturup lak lak yapcak tanimadigi kadinla oldu canim. Siz neyin kafasini yasiyorsunuz pardon.
O zaman bu evlilik birliginiin ne anlami kaliyor sadakatin sevginin merhametin ne anlami kaliyor. Bi kere evde ki bereket bile biter bu sekilde sadakatsiz sorumsuz mutsuz evliliklerde

Valla arkadasim o sizin genisliginiz demekki. Yok oyle benim esim daha yeni yanidigi bayanlarla oturup kalkamaz ister dul olsun ister bekar ister evli farketmez. Ayni sey benim icinde gecerli. Yok ya gay mis yok canim daha neler. Biz cocuk yetirtiriyoruz onlara dogru ornek olmak zorundayiz. HER INUNE GELENLE OTURUP KALKAMAZ.o kadar. Bunun kafesle hemstirla alakasi yok. Öyleyse dunyada kac milyar insan var hepsiyle arkadas olsun esiniz siz rahatsaniz problem yok. Ben istemem oyle seyler. Genel olarak evlilikte de bu boyledir.
Yok genel olarak evlilik boyle degildir. Evlilik huzur ustune kuruludur. Saygi ustune kuruludur. Kiskanclik ve paranoya degil. Bizde isteyen istedigi ile sohbet eder. Ikimizde kafasi calisan insanlariz. Nerede ne yapacagimizi biliriz. Misal benim esim sizin esiniz gibi benim arkamdan is cevirmez. Ona buna suna direktif vermez beni yalnizlastirmaz. Her seyden once benim hayat arkadasim ve partnerim oldugunu bilir.ve one gore davranir. O yuzden 5 senelik sevgililik ustune 3 senelik evlilikte hala cok mutluyuz. Ilk gunku gibi neseliyiz.
Y
Yok yaaa oturup lak lak yapcak tanimadigi kadinla oldu canim. Siz neyin kafasini yasiyorsunuz pardon.
O zaman bu evlilik birliginiin ne anlami kaliyor sadakatin sevginin merhametin ne anlami kaliyor. Bi kere evde ki bereket bile biter bu sekilde sadakatsiz sorumsuz mutsuz evliliklerde
Valla bacim inanmazsin ama bizde para gani gani. Evimiz arabamiz yazligimiz filan var. Bereketi filan gayet iyi yani evin. Esimde gayet iyi kazanir bende. Ayrica iki insanin sohbet etmesini sadakatsizlik ve sorumsuzluk olarak gormek bence patalojik bir sorun. Adiniza uzuldum. Bu kadar gerginlikle yasanmaz. Ve mumkunse bana daha fazla cevap verneyin zira beni anlayabileceginizi sanmiyorum. Cunku bende sizde ki bu korkuyu endise dolu yasami kabullenisi anlayamiyorum. Dahasi konu sahibinin konusunu sabote etmekte istemiyorum. Iyi geceler dilerim..

Olaya bambaşka bir yerden bakıcam ;) Ya belki adamcağız dul kadına herkesten saklı gizli sadaka, zekat ya da yardım veriyor. ‘bir elin verdiğini diğeri görmesin’ şeklinde yaklaşıyor olaya. dulu, yetimi gözetmek sevaptır diyor. Ne biliyorsunuz. Bilmediğiniz konularda hüsnüzanda bulunmak daha hayırlıdır. Buradan gereksiz gıybet yapmayın

Back
X