Evli adam dul bayan...

Olaya bambaşka bir yerden bakıcam :KK66: Ya belki adamcağız dul kadına herkesten saklı gizli sadaka, zekat ya da yardım veriyor. ‘bir elin verdiğini diğeri görmesin’ şeklinde yaklaşıyor olaya. dulu, yetimi gözetmek sevaptır diyor. Ne biliyorsunuz. Bilmediğiniz konularda hüsnüzanda bulunmak daha hayırlıdır. Buradan gereksiz gıybet yapmayın

Aaa Kk'ya polyanna gelmis :KK48: Cok masumca Ama sevdim bu bakis acisini da :eğlence:

Dul evli bekar yetim oksuz zengin fakir hic farketmez herkes birbiriyle arkadaslik edebilir. Ama insan normal olmadigini dusundugu seyi gizleme ihtiyaci hisseder. Arkadasinizin esi eğer bu bulusmada farkli niyet beslemeseydi bence saklama ihtiyaci hissetmezdi.

Gizli saklı olması tabi bi işler cevrildigini gösterir.
Ben olsam çaktırmadan seyreder abes bişey olduğunda ortaya çıkıp cantami kafalarına indirirdim.
Takip şart .

Arkadaşlığın içeriğine bağlı .

Normal de iş arkadası ile kahve içmesi normal ama bunu gizli yapıyor olması düşündürücü

Aynı dertten bende muzdaribim,maalesef ki değil. Ne denir ki böyle insanlara kadın ya da erkek Allah herkese yaşattığını yaşatsın..

SAKIN! Psikolog Sevim Karabocek"in de dedigi gibi " sakadan da olsa evli kisiler karsi cinse mesaj dahi atamazlar bu bile ihanettir!" demisti, madem arkadascaymis adam esini de alsin gotursun ki gerek yok cok sacma o kadinla vakit gecirecegine o vakti esine ayirsin. Arkadasiniz bir an once tavrini koysun.

sizin tepkiniz ne oldu? Halen devam ediyor mu?

dün konuşarak başlayıp kavgayla son bulduk. eski iş arkadaşının eşime paşam demesi eşimin iltifat etmesiydi problem. hatasını kabul etti cıvık davrandığını söyledi ,konuşmayacağını söylüyor ama maalesef güvenim yok. Düzelir mi bilmiyorum ama çok kırgınım :(

dün konuşarak başlayıp kavgayla son bulduk. eski iş arkadaşının eşime paşam demesi eşimin iltifat etmesiydi problem. hatasını kabul etti cıvık davrandığını söyledi ,konuşmayacağını söylüyor ama maalesef güvenim yok. Düzelir mi bilmiyorum ama çok kırgınım :KK43:
aaa hatirladim tamam dun konu acmistiniz, en azindan hatasini kabul etmis ins araniz duzelir ya da is degistirir

• Beğen
Reactions: bay
Tmm dul hitabi yanlış bir üslup olmuş kesinlikle ama konudaki ana fikir adamın eşinden gizli başka bir kadınla kahve İçmesi buluşması ve evet bence bunlar hiç normal,doğru şeyler değil arkadaşınız tepkisini belli etsin .adamın yaptığı şey büyük terbiyesizlik kadında adamın eşinden gizli onunla buluştuğunu bilip buluşmaya devam ediyorsa kadının yaptığıda terbiyesizlik ama burda tepkiyi en çok hakeden kişi arkadaşinizin eşi adama tepkisini koysun

Ya asil siz saka misiniz merak ediyorum. Sizin esiniz size soylemeden bir kadinla buluşup kahve içse ve bunu sizden gizlese ??? o kadin bekar yada dul fark etmez. Bir kadinla bir erkegin yanliz kaldigi ortamda 3.kisi şeytandır. Bunu unutmayin. Herseyi normallestire normallestire ne orf adet kaldi ne gelenek gorenek arkadas yahu. Eger isle ilgili bir problem varsa is yerinde konussunlar. Isle ilgili degil ozel bir sey konusulacaksa he iste tamda onundiyorum ozel birsey konusulacaksa ben orda bir bit yenigi ararim arkadaş
Helal olsun size bee, aynen benim fikrimde bu. İş arkadaşlığı işyerinde olur. Dışarda bulusacaklarsa ya eşler de gelir ya da eşinin haberi olur. Kaldı ki bunlar iş arkadaşı bile değiller, sadece 1 ay kadar beraber çalışmışlar o kadar . Kocası artık farklı bir yerde çalışıyor.

O sizin kendi husnukuruntunuz. Esim istedigi zaman erkek disi gay fark etmez istedigi arkadasiyla cayini kahvesini icer dertlesir muhabbet eder vs vs vs. Bana haber vermek zorunda da degil sohbet ederken bazen soyler bazen aklina gelmez. Bunlar hayatin olagan akisi. Benim esim kafese kapatilacak hamster degil. Tasmali kopek yavrusuda degil herseyin hesabini versin. Ha bu sebeptende benden asla bir sey saklamaz yalan soylemek zorunda kalmaz.cunku biriyle cay icti diye tribe baglamam. Afiyet olsun selam soyleseydin der gecerim.

Kaldi ki ayni sartlar benim icinde gecerlidir. Esim benim nerede nasil davranacagimi bilir. Beni kafese kapatmaya kalkmaz.hesap sormaz.
Yok yaa bu kadar da değil bence. Tamam tabiki kimse kimseye tasma takamaz ama bu kadar da başına buyrukluk değildir evlilik. Birlik beraberliktir. Arkasından iş çevirmemektir.

Yok yaa bu kadar da değil bence. Tamam tabiki kimse kimseye tasma takamaz ama bu kadar da başına buyrukluk değildir evlilik. Birlik beraberliktir. Arkasından iş çevirmemektir.
Bende onu diyorum iste bir insan arkadasiyla cay icti diye bile burnundan getirilirse o adam her turlu yalani soyler arkadan is cevirir.

Bir de bu arkadaşımın eşinin şöyle bir özelliği varmış, dün anlattı. Bir şeyi gizli saklı yapıyormuş, sonra aradan bir süre geçtikten sonra gelip eşine anlatiyormus ben böyle böyle yaptım diye. Yani belki de bu kahve içme işini de anlatacaktı ama sonradan soykedikten sonra ne anlamı var ki . Ondan sonra da bak ben sana karşı durustum hiç birşey gizlemiyorum diye arkadaşımı manipüle ediyor.

Back
X