Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)