• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Adam

Pehh

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
1
0
6
35
Antalya
Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)

Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)
niye 2. kadın olmayı seçtin ve şunu da düşündün mü bir gün bu adam seni de aldatıcağını?

Hayırlı akşamlar.

Öncelikle cesaretinizden dolayı sizi kutlarım.
Allah'tan size sabır ve sizi islah etmesini dilerim.
Dikkatli olun,saldırılara ne kadar dayanacaksınız burada ben de merak ediyorum :)

aman canim seni niye kinayalim suclayalim ki, nihayetinde sadakat yemini eden sen degilsin degil mi :27:

Bu hayati kendim secmedim diyorsun
amma zerre kadarda uzuntu pismanlik duymuyorsun.....
ben sadece senin gibilere acirim ikinci planda oldugunuz icin.....

tamamen tahrik amacıyla yazılmış bir konu gibi geldi bana değilse bile eşinden ayırmadım 2. kadın olmayı seçtim demek marifet değil bu cümle sizi iyice yerin dibine sokmuş

Evet elbetteki erkekler hayat kadınlarına gitmiyorlar. Bunu bedavadan yapmak varken bir de üstüne para mı verecekler. Bedava sirke baldan tatlı. Bence de sizi kimse yargılamamalı, asla büyük konuşmamalı ve kınamamalı. Fakat bunun ezikliğini daha doğrusu vicdan azabını duymanız gerekirken, "zafer benim" edasıyla gururlanmanız biraz komik değil mi? Bu benim de başıma gelebilir, ben de sizin ve her kadın gibi bunu yaşayabilirim ama en azından biraz vicdanım sızlardı diye düşünüyorum.

Benim merak ettiğin konu birlikte olduğunuz adamın eşinin sizden haberi var mı? Siz kabul ermişsiniz durumu ama birde karısına sormak gerekmez mi sizi kabul ediyor mu diye..

tercihinizden anlaşılıyor:51:

Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim.

Sen aralarında olduğun sürece her an o yuva yıkılabilir zaten. Çok iyi biriymişsin aman maşallah..! İyi biri olsaydın eğer evli adamdan uzak dururdun :19: Kimsenin hayatını mahvetmeye hakkın yok, bir yuvayı dağıtmaya hakkın yok! Nasıl kabul edebiliyorsun böyle birşeyi ya, bir de kalkmış kötü biri değilim diyorsun! Bu İNSANları anlamıyorum.. :19:

O kadına yaşattıklarınızı umarım İNŞALLAH birgün yaşarsınız da görürsünüz o zaman bakalım.. O kocanı ayartan insan iyi biri mi oluyormuş..

Evet elbetteki erkekler hayat kadınlarına gitmiyorlar. Bunu bedavadan yapmak varken bir de üstüne para mı verecekler. Bedava sirke baldan tatlı. Bence de sizi kimse yargılamamalı, asla büyük konuşmamalı ve kınamamalı. Fakat bunun ezikliğini daha doğrusu vicdan azabını duymanız gerekirken, "zafer benim" edasıyla gururlanmanız biraz komik değil mi? Bu benim de başıma gelebilir, ben de sizin ve her kadın gibi bunu yaşayabilirim ama en azından biraz vicdanım sızlardı diye düşünüyorum.
Aynı durumda olanlara verdiğiniz öğütte çok anlamlı "konumunuzdan utanmayın" Buraya sadece benim durumumdakiler cevap yazsın demişsiniz ama bu konunun hassas bir konu olduğunu, polemik yaratacak bir konu olduğunu da gayet bilerek ve kışkırtan bir tonla yazmışsınız. Sanırım sevgiliniz şu an eşinin yanında sizin de eğlenceye ihtiyacınız var.

kendinizle gurur duyuyorsunuz sanırım evli ve çocuklu bi adamdan seksten başka ne gibi bi beklentiniz var merak ettim doğrusu ??? bu hayatı seçmemiş olabilirsiniz ama vazgeçmek elinizde o aileye de sana da yazıkk sen ikinci kadın olacaksın evdeki zavallı da aldatılacak

Ayrıca da o adam senin sevgilin olmuyor.. O Evli bir adam ve Sevgilisi karısı,çocukları oluyor..

Sense gönül eğlendirdiği, kafa dağıttığı, kullandığı bir insan oluyorsun!

Back
X