• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Adam

Konunun fake olduğu çok belli ama banlanmak pahasına yine de yorum yapmak istedim. Özellikle son cümlene. Bilgisiz veya kültürsüz olmayabilirsin ama aptal olduğun çok belli :) Ama buradaki kadınlar aptal değil senin konunu ciddiye almazlar. Bari bir iki mesaj yazaydında ilk konu ilk mesaj bu kadar sırıtmazdı belki. Nickinizi de Metres diye alsaydınız keşke daha uygun olurdu.

Benim sorum kaça kadar izin var. Siz 2. kadınsınız. Bu rakam ileride 3. 4. ya da 5 olabilir. Bu başka kadın rakamının kafanızda bir sınırı var mı?

Polemik yaratmak ve insanların ban yemesini sağlamak için açılmış bir konu daha :33: Yemezler :52:

konunun gerçekliğine inanmıyorum

gerçekse de sadece acıdım sana
hele ki o üslubun korkunç gerçekten
zerre pişmanlık yok
Allah ıslah etsin

Son düzenleme:
Siz nerden biliyorsunuz tüm erkeklerin eşlerini aldattığını sizin liste oldukça kabarık sanırım :34: Asıl siz büyük konuşmayın her erkek aldatır diye bir gün eşini sizinle aldatan adam sizi de aldatmayacak mı ? Sizin gibi evli olduğunu bile bile karşısındaki kişiden hala umut bekleyen bayanlarda ki mantığı anlamış değilim doğrusu :20: Kültürlü olmanız birinin yuvasına çöreklenmenizi gerektirmiyo açık ve net.. Yuva yıkanın yuvası olmaz canım... Büyük konuşmadan ben napıyorum ya diye otur düşün istersen :34:

konu gerçek mi değil mi bilemedim. ama bi sorum var.

hiç çocuk sahibi olmayı istemeyecek misiniz?

eğer istiyorsanız, nikahlı olmadığınız bir kişiden çocuk sahibi olacaksanız, o çocuğun günahı ne? toplumda hep ezilmeye mahkum olacak....

Benimle aynı durumda olanlarla dertleşelim diyorsun sen bunu kendine dert edinmemişsinki dertleşeceksin. Birde o insanın yuvasını yıkacağıma imam nikahı eşi olurum demişsin o insanın karısının rızası yoksa eğer senin yaptığın nikah kabulmu sanıyorsun utanmadan başkasına nikahıyla ait olan bir insana sevgilim diyorsun ama o adam akşamları ne olursa olsun evine dönüyor yani asla sana ait olmayacak bir adam yuvasını bırakıp başka bi kadına gidiyorsa zaten o yuva kalmamış demektir kalmayan bi yuva için boşanıp seninle evlenmiyorsa seninle sadece gönül eğlendiriyor demektir yakında sanada el sallarmerak etme!

Hic yasamamis, tecrube etmeyenler yazmasin demissin...
O yazmasini istemedigin insanlar kendine ozsaygisi olan, erdemli, onurlu insanlar, zaten ayni pencereden bakip yorum yapmak pek memkun degil.
Eger pismanligin olsaydi, hersey insanlar icin derdim ama o yarabbi sukur tavrin korkunc.
Umarim ikinci kadin olmak yerine, sevilen, saygi duyulan, dimdik durmasi icin hicbir engel olmayan, cok daha guzel sifatlara layik olan bir kadin olursun...

Konu sahibi yarım saat önce bir mesaj yazıp gitmiş. Biz yine kendi kendimize konuşuyoruz :)

Büyük konusmak istemiyorum büyükte konusmuyorum ama,
iste sizin gibiler olmasa erkekler kimle aldatacak eslerini ?
Bekarlarin soyumu tukendi neden evliler,
birde gulerek sanki cok guzel birsey yapmis gibi yazmissiniz
dalgami geciyorsunuz ?

Bir de böyle benciller "ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim" tarzı cümleler kurmuyorlar mı aaahhh ne kadar gülünç. :27::27::27:

Sen zaten kıyıda, köşede sinsi sinsi bu çarpık ilişkiyi yaşadığın için her şeyi mahvetmiş oluyorsun.
Kime palavra sıkıyorsun öyle söyleyerek? :27::27:

[sıze=3]arkadaşlar boşuna kendinizi yormayın bu şahsiyet belli ki canı sıkılıyor bir yerlerinden de konu sallıyor bizde buna kefal gibi atlayıp cevap vererek bu garib şahsı da sevindirmeyelim [/sıze]

Bence de ilk konu ilk mesaj konu fake.. Polemik yaratıp ban yedirmeye calısıyor düşmeyelimm

Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)

okudum okudum tam cevap yazacağım son cümleyi okuyunca bir gülme geldi töbe :27: yaw he he değilsin bebişim :27:

Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Hadi bakalım :)

yazık ki sende kadınsın sen olmasaydın metresı oldugun kadın aldatılmayacaktı onun kocası senınle olmadıgında aldatan koca olmayacaktı. kımsenın sana lanet yagdırmasına gerek yok kı bence sen kendı durumunu gozler onune sermıssın gururunda kaldırmıs hanı bu ıkıncı kelımedekı 2. eşi olmayı yegledım dıyebılecek kadar gururlu bırısın masallah. bence konumunuzdan dolayı yerın yedıncı katını merak etmelısınız. ne yazıkkı burası pazar degıl yorumcularını secemezsın yorum yapılmasını ıstemıyorsan konu acmassın ama kımseye engel koyamazsın.

sen ve senın gıbı yasayanlara soruyorum ne beklıyosunuz hayatınızdakı adamdan onu merak edıyorum o adamı evde bekleyen kadının sucu ne? cocuklarının sucu ne ben bunu merak edıyorum eger vıcdanınız varsa elınızı vıcdanınıza koyup cevap verın ve lutfen sız bana yorum yapın.

Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. bu cümleyi ben düşüncem tavsıyem sızde dusunun hatta kontrol edın bakalım belkı yanlıs yazmıssınızdır.

iyi bişey yaptıgını dusunup bide paylasabılıyosun ya bu konunun gercek olduguna ınanmak bıle ıstemıyorum saka yapıyo ol :47:

Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)
Estağfirullah:ssz:
okudum okudum tam cevap yazacağım son cümleyi okuyunca bir gülme geldi töbe :27: yaw he he değilsin bebişim :27:

Ya bi git:60:

bu konuyu açan şahıs bence garanti ikinci üyeliği. burdan şutlandı artık ne yaptı bilmiyorum. kuyruk acısına alay etmek için böyle bir konu açtı bana katılan ve benim gibi düşünen varmı? lütfen şahsın profiline bakın

Back
X