• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli Adam

bu konuyu açan şahıs bence garanti ikinci üyeliği. burdan şutlandı artık ne yaptı bilmiyorum. kuyruk acısına alay etmek için böyle bir konu açtı bana katılan ve benim gibi düşünen varmı? lütfen şahsın profiline bakın

ben de bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum
üslubundan belli oluyo

Okudum okudum okudum ve dini nikahlı eşi olmayı kabul ettiğini görünce, he tamam bu kişi saf dedim:)
Allahım bize akıl vermiş ama kullanma yeteneği olmayınca böyle olaylara giriliyor tabiki:)
Aslında acıyorum, gerçekten acıyorum. Neden kızlarımız böyle saf oluyorlar?
Ecik gözünüzü açın be yavrular:)

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

hangi mide bir erkeği başka bi kadınla paylaşabilirki anlamıyorum:50: aynı şey bi erkeğin bi kadını 2 erkekle paylaşması içinde geçerli...

kendiside kendinin ne yaptıgını idrak edemiyo nerden geliyo bu 2. kadınalr diyelrek türünü sorguluyo konuyu açan şahış:1:

ne diyelim allahta sizi güldürsünmü çıks :19:bu bile içimden gelmedi zaten eşinin çocuklarının ahı size yeter...:40:

hepimiz insanız şaşarız evvli birine aşık olan yada yuva yıkan kadınlar kocalarını elinden alan 2. kadınalr bile sizin yanınızda daha mı bi tık iyi kalıyo acaba ne demek yuvasını bozmasın eşi ne oluyo o zman bakıcımı sizinle gönlünü eğlendirsin eşide çocukalrına evine baksın hizmetini görsün... dini nikahlı 2. eşiymiiş bide taktir edelim istersen

dini hep kötü düşüncelerinize alet ediyosunuz işte ... peygamber efendimiz evet bikaç hanımla evlenmiş ama sizin gb zevk için böyle bi çagda değil düşkün hanımları korumak için evlenmiş o zmanlar çok eşle evleniyomuş ama şimdiki yobaz kafalılar bunu sanki din 4 kadınla evlenmeyi münasip görmüş gb kendilerine imkan sağlıyolar....

hayır efendim bu devirde öyle değil şimdiki zmanda 2. kadınlarda eşte çocukalrda zefil oluyolar toplumda dışlanıyolar küçük düşüyolar dinimizde böyle bişi varmı bir erkek bi kadını aglatırken dikkat etsin melekler gözyaşını sayar diyo peygamber efendimiz kadınlarınız güldür diyo üzülmemesi gerektigini bisürü hadisinde söylüyo nasıl böyle bi caehalet içine giriyosunuz hemde çok akıllı zekiyim diyip hodri meydan diyonuz anlamıyorum....

bilginize kültürünüze hayran kaldım:24: sahte hesap olsada yorumumu yaptım çünkü burayı okuyan gençlerimize çocuklarımıza kötü örnek oluyosunuz

keşke konular açılmadan önce okunsa editörler tarafından yazık çok yazık :20:

Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)

Oncelikle yorumuma, Allah senin gibi olan herkese hak ettigi hayati versin insallah diyerek baslamak istiyorum.
Bu hayati sen secmedin? Silah zoruyla mi berabersin? O adamin evli oldugunu ogrenip onunla iliskiye devam etmen, bu hayati senin sectigini gosterir. Hangi erkek aldatmazki, falan diyerek yaptigin pisligi nasilda normallestirmeye calismissin.

Ben aldatmak normaldir diye dusunen bir insan degilim. Zaman gectikcxe insan yeni bi heycana ozenebilir ona bisey demiyorum. Tek gecelik iliskiyi belki bir nebze anlarim ama ayni anda iki kadinla iliski icersinde olmanin benim icin aciklamasi yoktur. O bitanecik sevgilin yakinda senden de skilip 3. yu bulur tatlim. Oyle ya, dini nikahla 4 kadin alabilir. Ustune ddevam ederse de aldatildim dersin. Simdilik adamin hakki bu senin gozunde.. Bilgisiz, Kultursuz ve Aptal olmayan arkadasim, Allah zihin acikligi versin sana. :ssz:

Son düzenleme:

Arkadaşlar konuyu okuduğum an aklıma ilk gelen şey.
Bu bir erkek ve böyle bayanlarla tanışmak istiyor ve hemen kayıt olmuş.
Direk yazmış ya lütfen benim gibi olanlar yazsın.

Belliki öyle bayanlarla tanışmak istiyor.İşte burdaki bayanlar yerse özelden msn adresi yazacak ordan devam edecek

Konu sahibini kibledim....Inandirici degil dertlesmek istiyorsa nerde....Halbusem okadar kullanici derdini dinlemeye gelmisti....Ama konu sahibesi uctu.....

Bir de böyle benciller "ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim" tarzı cümleler kurmuyorlar mı aaahhh ne kadar gülünç. :27::27::27:

Sen zaten kıyıda, köşede sinsi sinsi bu çarpık ilişkiyi yaşadığın için her şeyi mahvetmiş oluyorsun.
Kime palavra sıkıyorsun öyle söyleyerek? :27::27:

Yalnız bu mesajımda sadece kadınları suçlar gibi oldum.
Adam , zaten adam olsa metres almazdı kendine.
Neyse işte... Her iki taraf da suçlu, güçlü, adice davranıyor.
Gerçi konunun gerçek olup olmadığı da belli değil ama var böyleleri sonuçta.

Son düzenleme:
vah bacım acıdım şimdi haline :27:nooldu sevgilin karısının kollarına mutlu yuvasına gitti sende sıkıldın böyle bi konu açayım dedin he:52:e üzüldüm bak şimdi:52:

bencede dikkar çekmek için pişkin pişkin yazılmış sonrada terk edilmiş bi konu bu:47:normal bi insanın düşüncesi olmaz bu kesin.....

bide eleştirmeyin,herkesin başına geli ama itiraf etmez.aldatmayan koca yoktur gibi toplumu kirleten şeyler yazmış:47:,

senin gibiler yüzünden toplum bu durumları normal saymaya ve ahlaksızlaşmaya başlıyor:47::47::47:
al sana büyük konuşma benim eşim (11 yıllık evliyim) asla ama asla beni aldatmazzz...senin gibiler kendini kandıra dursun!!

konu sahte mi bilmem ama bu konu üzerinden şunu söylemek isterim, dini nikah kıydık 2. eşi oldum diyorsunuz ama tamamen yanılıyorsunuz hukuki konuda zaten değilsin ama dini açıdan allah katında da evli sayılmazsınız çünkü allah 2. eşi almaya izin veriyor ama ilk eşin rızasıyla ve o eşi mağdur etmemek şartıyla

eminim burda esas eşin haberi yoktur böylece sizde o adamın metresi daha ambiane tabirle kapatması olmak dışında bir sıfatı hak etmiyorsunuz

Bu hayati ben secmedim demen komik olmus. Ne o, kafana silah mi dayiyorlar?
Yoksa sen de yurtdsisindan getirilmis, pasaportu elinden zorla alinmis, zorla erkeklere satilan yabanci kizlardan misin, filmlerde gordugumuz? Benim aklima baska turlusu gelmiyor da, ben secmedim diyince...:44:

Gurur mu duymussun, drama mi yapmissin anlamadim da, kendi sectigin hayati yasiyorsun, orasi belli.

Ayrica, senin gibi metresler var buralarda evet, ara sira konu aciyorlar. Ama onlar sen kadar acik yureklilikle ben metresim demiyorlar,
hep inkar ettiler. Onlar masummus. :))

O yuzden konunu ustlerine bile alinmazlar, bosuna bekleme. :ssz:

1- Düşüncelerini önemsediğin sitede ne işin var?

2- Kendin seçmediysen sana kim diretti, silahı dayayan kim idi?

3- Ne büyük aşk duyuyor size ki, ilkini de koklamadan edemem diyor?:51:

Allah aşkına git vicdanını başka yerde rahatlat...

Şu mağaza sahibi dayak yiyen bir arkadaş vardı. İnşallah o değilsindir :ssz:

Merhabalar şimdilik ben bir metresim bu kelimeyi sevmiyorum ama toplumumuzda böyle geçiyor :) Elbette bu hayatı ben seçmedim. Normal olan hangi bayan böyle bir durumu seçer ki zaten :) Burdaki bayanların bizlere olan tepkisini biliyorum ve önemsemiyorum. Onlara sadece şunu söylemek istiyorum, asla büyük konuşmayın, kimseyi küçümsemeyin ve bilmeden yargılamayın. Bu yazıyı yazmamdaki amaç şuydu; benim durumumda olanlar varsa aranızda eğer cesaret gösterip biraz muhabbet etmeniz ve biraz dertleşmek. Bizlere lanetler yağdıran insanları da hiç anlamıyorum. Neden derseniz aldatmayan koca pek yoktur. İstisnalar vardır onlara lafım yok. Demek istediğim o kadar çok erkek karısını bir başka kadınla aldatıyor ki.. Peki bu kadar çok kadın kimler, nerden geliyorlar? Hiç oturup düşündünüz mü. Hayat kadınlarına mı gittiklerini sanıyosunuz?? Güldürmeyin beni kimse o kadar salak değil. Ben kendime tam olarak metres gözüyle bakmıyorum. Biz sevgilimle birbirimize aşığız fakat ben onun yuvasını yıkmasını isteyecek kadar kötü biri değilim. Onun yerine ben sevgilimin dini nikahlı eşi yani 2. eşi olmayı yeğledim. Evet bayanlar içinizde var mı benim durumuma benzer durumda olanlar? Olmadığına asla inanmam, burda önemli olan kendinizle barışık olmanız ve konumunuzdan utanmamanız. Lütfen onun dışındakiler cevap yazmasınlar. Özellikle de hiç yaşamamış ve laf olsun diye tecrübe edinmeden konuşanlar lütfen yorum yapmayın. Ve bunun dışında gerçekten yargılamadan art niyetsiz soru sormak isteyenler olursa hiç çekinmeden sorabilirsiniz. Bu arada şunu da eklemek istiyorum bilgisiz, kültürsüz, aptal birisi de değilim. Hadi bakalım :)

Akşam akşam şaka mısın sen:53:
Normallikten anladığın ne? bilgisiz kültürsüz değilsin ama böyle yaşamayı seçtin...
Siz birbirinize aşıksınız öyle iyi niyetlisiniz ki anlatamam...
Eşinden ayrılmasını istemiyorsun çünkü kalbin temiz dimi
Bu nasıl bencillik sen diğer kadını düşünmüyorsun onu soktuğun durumun farkında mısın.. belki çocuklarıda var bu adamın yoksa bile olucak birgün...
Yaptığınız kötülüğün üstünü örtmek için dini alet etmeyin...

yargılamadan art niyetsiz bir soru... Ne zamandır bu kadar gurursuzsun?

Sevgili üyeler,
sizi daha fazla yormayalım. Başka konulara alalım hepinizi:34:

Konu sahibesi,
beyanınıza göre kadınsınız ve yine tarihi doğruysa 19 yaşındasınız.
Eh güzel ama burası kültürünüze, engin Dünya görüşünüze uygun değil:51:

Back
X