- 17 Nisan 2009
- 2.274
- 1.644
- 333
- Konu Sahibi meliSSAnil
-
Kaba davransa zaten cok daha kolay olur onu diyebilmekNiye kırmadan ve kibar dille??
"Peşimi bırakmazsan seni eşine rezil ederim" diyemiyor musun?
Kaba davransa terslemek daha kolay olur diyorsun ama evli ve aranan bir adam gelip sana sırnaşırsa ve sen de onu terslemezsen bu durumda sen ne oluyorsun? Höst sen beni ne sanıyorsun be diye kafasına topuğunu geçirmen lazımKaba davransa zaten cok daha kolay olur onu diyebilmek
Ve ben cevremde duyulsun istemiyorum ,yeni bosandim ve kimsenin yanlis dusunmesini istemiyorum yada benim hakkimda konusmasini
Hani ne kadar umurumda degilde desem dedikodu kaldiricak durumda degilim
Kaba davransa zaten cok daha kolay olur onu diyebilmek
Ve ben cevremde duyulsun istemiyorum ,yeni bosandim ve kimsenin yanlis dusunmesini istemiyorum yada benim hakkimda konusmasini
Hani ne kadar umurumda degilde desem dedikodu kaldiricak durumda degilim
sanirim esiyle ayri yasiyorlar ama resmi olarak evlilerDirek eşine söylerim de kes at
Hani beni rahatsiz etmiyor,zaten edemez de gorevi geregi bunu goze alamaz,cok kibar ,saygili ama ona nasil bunu anlatabilirim.
Kirmadan ,kibar bir dille nasil reddedilir?
evet 44 yasinda biriEvli Adamın sana sarkıntılık ve manevi tacizini kibar bir dille kıramazsın. Kırmamalısında. Egm olduğuna göre 40 yaşından az değil bu Adam. Kaba dille konus ki öğrensin ayıbını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?