EVLI ADAM

Bir daha benimle bu şekilde konuşmalara girmeyin. Mesajlarınız artık rahatsız edici boyutlara ulaştı. Gibi bir şey diyin.

Benim babam da egm. Ve bunu babam dahi yapsa bu adice. Sert bir tepkiyi hakediyor.
Yapim geregi sert bir insan degilim ama gerekirse olurum tabiki
Dun aksam bir mesaj atmis ve bir kez olsun konusabilirmiyiz diye
Bende o yuzden konu actim uygun bir sekilde anlatayim ,kestirip atayim ,uzatmadan ve kendine uygun birini bulsun benimle isi olmaz diye anlasin istiyorum

Bosandim dedikodunan cekiniyorum diyorsun ama asil boyle tepkisiz kaldığın duyulursa dedikodu olur hemde en agirindan. EGM değil başbakan olsa kaç yazar adam evli senin başka bi ilişkin var koy lafını ortaya seni rezil ederim millete de geç. Adam tabi kibar davranacak yoksa seni nasıl tavlar!??

Evlisin ve kocan kendinden yaşlarcs küçük birinin peşine düşmüş iltifatlar falan. Bu kadının kocana tepkisi ne olsun isterdin bunu düşün

Yazacaklarımı aynen yazmış hepsine katılıyorum
Sen resmen o kırılmasın diye düşünüyorsun çok garip bir durum, şöyle adam akıllı bir cevap ver bakim daha yapabiliyor mu

Adam evli. Dahası ne? Eşiyle ayrıymış da, bilmem neymiş de... Karımı seviyorum, boşanmayacağım, ya da sevmiyorum ama iyi kötü böyle devam edeceğiz diyecek hali yok herhalde. Eee bu ahlakta bir adamı kırmamak için bu kadar endişelenmek niye? Tamam ağzınıza ne geliyorsa saydırmayın ama kibarlıktan kırılmanın da alemi yok. Bir ilişkim var, kendisine çok değer veriyorum, böyle olmasaydı bile kağıt üstünde de olsa evli biriyle bir birliktelik benim değerlerime çok ters deyin.

Siz bu adama kibar mi diyorsunuz?kibar olan adam sizden izin almadan sizin numaranızı bulup hemde iki kere-sizi aramaya yada mesaj yazmaya kalkar mi?istenmediğini değil naz yaptığınızı düşünüyor büyük bir ihtimalle..çünkü ilk aradığında ona lütfen beni birdaha rahatsız etmeyin evli erkekler ilgimi çekmiyor dememissiniz. .hala aman kırmayayım derdindesiniz.tuhaf bir nezaket anlayışınız var..

Böyle adamlar hep kibar nazik ve düşünceli olur. Beyinleri tırt. Bence sizin kaba olmanız gerekiyor naz yaptığınızı düşünüyordur.

adam ne olursa olsun evli.

Ne demek kirmak istemiyorum.

Tersleyin gitsin. Nufusunu kullanip telefon numaranizi bulursa "Siz bana ulasamayin diye telefonumu degistirdim ama siz yetkilerinizi kendi cikarlariniz icin kullanarak bana ulastiniz. Evli bir adama yakisiyor mu hic bir daha beni aramayin" diyip kestirin atin. Bunun daha kibarcasi mi var?

Mesaj atınca sert bir dille rahatsız etmeyin demek yerine neden hattı değiştirdiniz?
Konuyu okudum hiçbir şekilde tepkiniz yok adama karşı.
"Şimdiye kadar kaba olmamaya çalıştım ama anlamıyorsunuz koskoca egmüdürü olmuşsunuz laftan anlamıyorsunuz birlikte olduğum biri var ve hayatımda biri olmasa bile sizinle iletişim kurmam bir daha hiçbir şekilde bana ulaşmayın." desen sorun kalmayacak bence.

Sen kirilmasin diye sessiz kaldikca naz yapiosun saniyo o kibar hanzo sende farkindasin klise yalanlar soylediginin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…