EVLI ADAM

Bakın, bu tip adamlara kibar oldukça daha çok tepenize çıkar.Sizde istemeyerek de olsa olayları başka yönlere götürebilirsiniz.O yüzden tavrınız sert ve net olsun..

Adam izinsiz numarani bulum,sana ulasiyor sen hala kibar olmakdan bahs ediyorsun.cok sert bir sekilde uyarmalisin.hayatmda baska biri var,tipim diyilsin de.

böyle olaylarda kibarlık olmaz önce bununla anlaşalım. ikna ederek peşini bıraktıramazsın. yapman gereken:
-seni görünce alabora oldum
-evli barklı insanlarla konuşamam bidaha bana mesaj atmayın sizi engellemek zorundayım. iyi günler

Bu is daha fazla uzamadan tavrini serlestir baska dilden anlamaz bu hanzolar

Ayrıca adam evli veya değil. Habire numaranı bulup mesaj atması baya taciz yani. Ama sizin karşı çıkmamanız da taviz!

Aynen bak ne güzel öneri hic bisey yapamiyorsan bunu yazar ve engellersin . Ki Allah korusunda yerinizde olsam o adamı mesleğinden ederdim ben boyle pis isler icin mesleğini yetkisini kullanan biri devletten maaş almasın zıkkım yesin zaten

iyi de onun bu tutumundan rahatsız olduğunuzu, hayatınızda biri olduğunu ve böyle şeylerden hiç ama hiç hoşlanmadığınızı söylemek bu kadar zor olmamalı

Seninki de gereksiz kibarlık canıım
Sert bir dille soylemen lazım yoksa naz yaptığını sanarak iyice takar kafayı.
Hem sevgiline de söyle bence.belki adam kibar sapık nerden biliyorsun?
Basına kotu bişey gelmeden anlat

hasyatında biri oldugunu soyle kım oldugunu da belırtme ustelk evlnmek uzereyım de.. yada nısanlanıcam falan de kı cıddı oldugunu belırt. esıne soylerım olayına da hıc gırtme . adam emnıyet muduru. kac kadın kocasının zampara oldugunu bılıp de susuyor. gerek yok bence tehdıt gıbı algılamasın hiç. haytmda bırı var de guzelce uyar once. olmazsa ıkıncı yolu dener kabaca uyarırsn . ıylıgı dokunabılır ama bu kadar mınnettar olma lutfen

İlginç bir tavrınız var. Şurada kaç kişi size sert olun dedi birine bile yorum yapmadınız.
Evet sert olmalıyım demekki demediniz.

Bu durumda benim gözümde amacınızı aştınız yani, neden kibarlıkta bu ısrar?

Ay yerim ben onu kırılırmış, inşallah kırılsında birdahada parçalarını birleştiremesin, bu ne ya daha eşinden resmi ayrılmamış bile utanmadan yeni ilişki peşinde.
Ben olsam çok sert bir şekilde uyarırım

Valla haklisin
Ben de baslarim onun meslegine de yasina da
Allah yaratti demezdim rezil ederdim toplum icinde ahlaksizi
Zaten yapmazsan ondan farkın yok
Suç ortağısın resmen
Karısını aldatana çanak tutan bi kadınsın demek
Ay sevgilim var ama mesleği iyi bi amca da ( bana göre ancak amcam olur ) peşimde evli ama ayrılacakmış kırmadan nasıl reddetsem ne demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…