EVLI ADAM

Evli erkeklerin hadsizliği ısrarla birşelince çekilmez olur n etür menfi durumlarınız söz konusu olursa olsun sert bir dille red edin.Sevgiliniz bunu mutlaka öğrenecektir öğrendiğinde size tepkisini kaldıramayacaksanız şayet kendiniz anlatın ama uzatmaya gelmez böyle şeyler netlik şart

Ayri yasamasi birseyi degistirmez sonucta evli biri bu. Kendisine de bu aciklamayi yapin. Erkek arkadasinizin olmasindan once bu var yani.

Bunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?
Tabiki buraya yazarim olanlari
Bence hic yazma etme tehlikeli olur bence karşina cikarsa sert dille cevabini verirsin,zor bir durum gercektenya,benim tanidik arktas var evli firinda calisyor ekmek satiryor kac kisiden teklif aldi evlisi bekari ne cok var pislik insanlar evli oldugunu bile bilee kadinlarin isi zor calisma yerinden bu tur olay cok oluyor ama arktas fazla sertlemiyor anlatiklarina bakarsam ama patronu ask ilani yapmis oda korkusundan pek sertleyememis eee yazismalar devam etmis birgun karisi yakalamis kadin kadincagizda dha yeni eve donmustu kavgaliylidilar bunu ogrenmis birde arktaasimla gorusmus kocan ortaliga yagar diye sustum demis bilemiyorum onun anlatmalri bu,ben dedim hic cevap veya ciksaydin isten kime nasil der cikarim demis patronu tehlikeliymis dedim olsun cevap yamzsaydin ona gunahi boynuna artik halada caliyor orda, adamin karisiylada konusyormus kadin ayrilmasin diye ikna etmeye calismis benden zarar gelmez diye,adamin annesi olmus turkuye gitmis sonra olaylar durulmus arktsim cekici bir yapisi durusu var kapalida ama giyinisi falan dikkat cekici yani,benim bile dikkatimi cekiyor erkekleri dusunemiyorum ,kadin cok agir olmali gercekten erkekler her tavirdan bakiştan birsey cikariyorlar

Çok rahatsınız he.
GEREKİRSE ararım veya mesaj atarım diyorsunuz hala.
Sizce şu an gerekmiyor mu yani daha ne yapması lazım amca beyin?

anlamadim ya. c.lekesz den mi bahsediyorsun sen. bi cevap versen. ozel kalemi misin? cunku o adam korumasiz dolasmaz, yaninda konusmak cesaret ister vb. bu durumda sen de polis olmalısın ozel kalemde. bu olay bi garip

Emniyet genel muduru bir tane olur herhalde o değil de mi? Adamı ifşa ettiniz yoksa:KK53::KK53:

Kibar bir dille uyarmak konusundaki ısrarınız devam ettiği sürece siz bu konudan sıyrılamazsınız sekerim.Ters davranırsanız gerçekten istemediğinizi anlicaktır.Nitekim adamın kibar davranılcak bi durumuda yok yani evli barklı adam peşinizde geziyor.Onun neyine kibarlık. Yani neyse demem o ki kibarlıkla halledemezsiniz.Zaten numaranızı değiştirmişsiniz tekrar bulmuş tekrar yazmış.Bu böyle devam eder şayet siz tepki ölçünüzü yükseltmezseniz.

neden kacayim canim ya
oyyle olsa niye konu acayim burda
isteyim ve heran net basinda olamiyorum
Ya kusura bakmada bilip bilmeden torum yapiyorz ama kibar olman beni biraz kuşkulandıri kibar olma sert emniyet müdürü diye ona köle olcak deilsin ya kibarliği birak ve sert bi dille reddet yoksa hayatndaki sevdiğin kişi duyarsa seni kötü kadin olarak düşünür hatta bu sevdiğin kişiye de herşeyi oldugu gibi kim oldunu bile söylenen ilerde sana sorun olmasin

Çok ilginç buldum sizi. Herkes terslemezsen diyir ki haklılar siz hala gerekirse terslicem diyorsunuz. ilgi görmek hoşunuza mi gidiyor yoksa. Hemde 44 yaşında bir adamdan :KK57: acaba siz kaç yasindasiniz bu çok önemli çünkü adamı yaştan da vurabilirsiniz. Babam yadindasin terbiyesiz falan diyebileceğimiz bir yaşta misiniz ?

Bu adam kibar diyorsunuz ya sen biraz dişlerini göster bakalım nekadar kibar !
Açık ve net söyleyeceksin ilişkim var diye ne demek kırmak istemiyorum
Sen onu kırmaktan korkarken adam ona yüz verdiğini düşünecek. kim olsa aynı şeyi düşünürdü.

Hala ne kibari be.
Evli barkli adam pesimde dolasicak emi?
Dalarim o pislige.
Kestir at.
Varsin bu yuzden isten kovulucaksamda
( onun altindami calisiyosun anlayamadim), seve seve ayrilirim isimden onurumla ve namusumla.

Ben sizin " cok kibar ve dusunceli, rahatsiz edici degil" cumlelerinizden korktum acikcasi.

Bunu bilmiyorum yazsammi yoksa arasammi?
Tabiki buraya yazarim olanlari
Hala yazsammi arasammi diyo ya buzamana kadar cevabini sert bişekilde veremedimizmi yoksa sizin bu emniyet g.müdüru v- komsrin tavirlari özgüveninizi tavan yaptirip hoşunuzami gidiyo bu anlamadim

Cok kibar ve saygılı dan sonrasını okumadım evliyken ilişki isteyen Ada'mın kime saygısı var pardon eşine mi metres muamelesi yapmak istediği sana mı???

hala cevap vermedin. tipim değil demişsin. emniyet genel m. demissin. emniyet g. muduru dedigin adam 55-60 yaslarinda. tipin olsa nolurki? emn.gen. mudurunu burda ifşa etmissin. buna cesaret edebilecegini sanmiyorum. emn. genel mud. esinden ayri olsa emin ol haberin olurdu. bu adam neden senin için kendini riske atsinki? emniyette calisan bir kisi asla emniyet mudurune emn. genel müdürü demez. ufak at civcivler yesin.

Back
X