- 12 Ekim 2012
- 1.286
- 3.681
- 133
- Konu Sahibi anaanastasia27
-
Büyük falan konuşmuyorum . Yaptığın yanlıştan dönmelisin diyorumm. Ayrıca beş yıldır türkiyedesin vee vay anasını büyük laf konuşma gibi herkesin bilemeyeceği bir deyim mi kullanıyorsun? Bana sökmez canım hadi başka kapıyakimin hayatında ne olacağını kimin evlat ne edeceğını kimse bilemez oyuzden büyük laf konuşmayın en ıyısı.allaha emanet
Kusura bakma da hepimizi anlamana gerek yok!inanın kadın olarak hepınızı anlıyorum ve bunu damarıma basması anlamıuorum.ben size sayığsızlık etmedınmı nerelıyısem ne farkeder oldu bikere ben bu hatamıkabul etmıştım ve inkar etmııyorum.lutfen yabancıyım diye benım ezmek hakkınız yok kadın olarak bakın bana
Öğretmen mişş .
Çocuklara ahlak derslerinde kimbilir neler öğreteceksin. Ne deyim Allah ıslah etsin . Hani türkçeniz gayet iyi ya , bunuda anlayabilirsiniz diye yazıyorum.
Bana değildi sanırım cevapKusura bakma burada karakterli Ada'mı kaybetmek gerektiğini söylediğimiz için.
Ne dememizi bekliyorsun?
O değil onu sen hakediyordun falan dememizi mi?
Ne diyeyim şuan bataklığın içindesin, batmadan birilerini batırmadan kurtulman dileğiyle
Evet yanlış alıntı olmuş anlayamadım bende :)Bana değildi sanırım cevap
Önemli değil , bazen bende yapıyorum :)Evet yanlış alıntı olmuş anlayamadım bende :)
Cevap yazdiktan sonra okudum hepsini... bence derhal cikin hayatindan.... ask falan hikaye ben inanmiyorum. Bu iliski yasak iliski bence ..o yuzden size cazip geliyor birakmak istemiyorsunuz... ama gun gelecek adam sizi sutlayacak... karisini ve coxuklarini tercih edecek .okusayıdınız anlardınız ılk görüşüm olarak düzgün gördüm dedım.ikincisi asla karısını olmak istemem çünkü bende ihanet i dayanamam kendımı savunmıyorum hata yaptım diye itiraf edıyorum ama ondan kurtulamıyorum yakmadan düşmıyor her gittim yerde takhıp ediyor derdım bu.
Bak canım ben evli değilim; yazmayacaktım da kimseye akıl vermek bana düşmez, kaldı ki düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Belki ben yapmam; ama bi gün bi ķızım olur, o yapar böyle bi hata, insanız sonuçta, yarın ne yapacağımızın, şeytana uyup uymayacağımızın garantisi yok, kınamıyorum yani seni. Benim yorumum sadece şu cümleye 'bi erkek durduk yere aldatmaz.' Sanirim sen hiç tanıyamamışsın Türk erkeklerini. Maalesef bizim erkeklerimiz doyumsuz, çok da mutlu etsen, önünden kuş sütünü de eksik etmesen, kölesi de olsan yine de aldatır eğer ki fırsatını bulursa ki bu fırsatı da sen vermişsin. Ilk fırsatta seni de aldatacaktır ki senle mutluysa eşini boşar senin mantığına göre bu bi nevi sana da ihanet oluyor. Açık açık söylemem gerekirse o adam seni sevmiyor. Sevse dk durmaz boşanır, seninle evlenirdi. Seni kaybetmek istemiyor; çünkü evli ve bi tane daha birisini bulup evli oldugunu bile bile kabul edip, metres hayatı gibi hayat yaşamayı kabul edecek çok az kişi var ki bunu bulması da çok düşük ihtimal. Adam sadece kendini düşünüyor. Şimdi oturup kendine itiraf et, bu adam seni sevse nasıl davranır, seni kaybetmek neden istemiyor.şimdi hiç birinizden başımı okşarsınız diye beklemıyorum ama hakaret etmeden yazabilirsiniz.bir insan kendi hatasini anliyorsa bukadar basıp ezmenız gerek yok.ben nekadar süçluysam oda benim kadar süçlü bu saatte evdeyken telefondan alıp bana mesac çekıyorsa onadamı ben sorumluyum?bir kere bu başıma gelmedeyıdı ıyı olurdu ama bi erkek karısına durduk yere aldatmaz.bunu türk erkeklerınıze sormanız laxım bazen aldatan adamlar kendı eşler için ne korkunç birşeyler diyorlar herşey burda yazılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?