evli adama aşığım çok yanlış biliyorum .ayırılamıyorum ne yapmam gerekıyo:(

bundan kurtulmak mümkünmü?

• Ankete Katılan
    27
  • Anket Kapalı .
Çok yakınımda bu dili bizim gençlerden iyi kullanan ve yazan biri rus biri ukraynalı gelinlerimiz var mesele elbette ki ırk değil mesleğiniz hiç değil burda sizin en büyük hatanız adam evliyim çocuğum var demesine rağmen onunla ilişkiyi başlatıp devam etmeniz... Eğer pasaport dertse ve alamıyorsan adamdan git kaybetmiş gibi yenisini çıkartdır biraz masraf olur en fazla onu da bu saatten sonra gözün görmemeli diye düşünüyorum haa illa ülkeyi mi terketmelisin yoo bence bu şart değil sen bir daha bu hataya düşmeyecek ve hayatını düzgün geçireceksen şehir değiştirsen yeter ama sen bunu gerçekten istiyor musun önemli olan o... İnsanları ırkından vuranlatı anlamıyorum sanki türk kızlar bu haltı yemiyor şaşırıyorum bu aldatan adi adamların hepsi ruslarla mı aldatıyor. Konu sahibi kim hangi ülkede olursa olsun bence insan olmanın gereği evli barklı çoluklu çocuklu ya da sevgilisi olan insanlardan uzak durmaktır nereye gidersiniz bilmem ama artık bu hataya düşmeyin kimsenin de sizi kullanma sına müsaade etmeyin.

kimin hayatında ne olacağını kimin evlat ne edeceğını kimse bilemez oyuzden büyük laf konuşmayın en ıyısı.allaha emanet
Büyük falan konuşmuyorum . Yaptığın yanlıştan dönmelisin diyorumm. Ayrıca beş yıldır türkiyedesin vee vay anasını büyük laf konuşma gibi herkesin bilemeyeceği bir deyim mi kullanıyorsun? Bana sökmez canım hadi başka kapıya

Nedir bu evli erkek merakı ç0k mu çekici geliyor ikinci kadın olmak? Biraz mantıklı olun ya okumuş insansın bide öğretmensin . Sonunun ne olacağı ortada zaten. Sevgilin karısına dönecek sana da by by.

Ben en çokta kalbinizdeki temizliğe takıldım!!
Adam senden saklamış olsa başta belki inanırdım kalbinin temizliğine!!
Ayrıca çok düzgün bir profil çizen(!) adama ( pardon adam dedim) 2 ayaklı yaratık!!

Söylenecek söz çoktaaa, anlayacak adam yok!!

Unutmayın o masum yavruların ahı yakanızı bırakmaz sizinde, baba olacak adamında..

Birde;
Hayatta KIRDIĞIN yerden, KIRILIRSIN!!

inanın kadın olarak hepınızı anlıyorum ve bunu damarıma basması anlamıuorum.ben size sayığsızlık etmedınmı nerelıyısem ne farkeder oldu bikere ben bu hatamıkabul etmıştım ve inkar etmııyorum.lutfen yabancıyım diye benım ezmek hakkınız yok kadın olarak bakın bana

Öğretmen mişş .
Çocuklara ahlak derslerinde kimbilir neler öğreteceksin. Ne deyim Allah ıslah etsin . Hani türkçeniz gayet iyi ya , bunuda anlayabilirsiniz diye yazıyorum.

Kusura bakma da hepimizi anlamana gerek yok!
Sadece yanındaki adamın karısını ve çocuklarını anla yeter!
Empati biraz.. Çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum!

Öğretmen mişş .
Çocuklara ahlak derslerinde kimbilir neler öğreteceksin. Ne deyim Allah ıslah etsin . Hani türkçeniz gayet iyi ya , bunuda anlayabilirsiniz diye yazıyorum.

Kusura bakma burada karakterli Ada'mı kaybetmek gerektiğini söylediğimiz için.
Ne dememizi bekliyorsun?
O değil onu sen hakediyordun falan dememizi mi?
Ne diyeyim şuan bataklığın içindesin, batmadan birilerini batırmadan kurtulman dileğiyle

şimdi hiç birinizden başımı okşarsınız diye beklemıyorum ama hakaret etmeden yazabilirsiniz.bir insan kendi hatasini anliyorsa bukadar basıp ezmenız gerek yok.ben nekadar süçluysam oda benim kadar süçlü bu saatte evdeyken telefondan alıp bana mesac çekıyorsa onadamı ben sorumluyum?bir kere bu başıma gelmedeyıdı ıyı olurdu ama bi erkek karısına durduk yere aldatmaz.bunu türk erkeklerınıze sormanız laxım bazen aldatan adamlar kendı eşler için ne korkunç birşeyler diyorlar herşey burda yazılmaz.

Bu adama nasil duzgun bir insan diyebiliyorsun anlamadim.. ?
sen olsan onun karisinin yerinde olmak istermiydin?

Bu sorularin cevabini merak ettim tam okumadim konuyu

okusayıdınız anlardınız ılk görüşüm olarak düzgün gördüm dedım.ikincisi asla karısını olmak istemem çünkü bende ihanet i dayanamam kendımı savunmıyorum hata yaptım diye itiraf edıyorum ama ondan kurtulamıyorum yakmadan düşmıyor her gittim yerde takhıp ediyor derdım bu.

Cevap yazdiktan sonra okudum hepsini... bence derhal cikin hayatindan.... ask falan hikaye ben inanmiyorum. Bu iliski yasak iliski bence ..o yuzden size cazip geliyor birakmak istemiyorsunuz... ama gun gelecek adam sizi sutlayacak... karisini ve coxuklarini tercih edecek .

Sehir degistir ne bileyim sna ulasacagi hicbisey birakma ne telefon ne sosyal medya ne ev adresi... yazik ediyorsunuz bize verilen hayatlar bu kadar degersizmi

her defasında ayrılmak isteyen ben oldum çünkü ne çamur içinde olduğum ıyıce farkına vardım.hıç bir zaman kendısınden aman gel görüşelım benı oraya şuraya gotur onu şunu al demedım .hıç kendıme bile bile bağlamak için birşeyler yapmadım.aynı meslekteyız aynı iş yerdeyız oyuzden hıç başarılı olamadı ayrılmak .

Bak canım ben evli değilim; yazmayacaktım da kimseye akıl vermek bana düşmez, kaldı ki düşmez kalkmaz bir Allah'tır. Belki ben yapmam; ama bi gün bi ķızım olur, o yapar böyle bi hata, insanız sonuçta, yarın ne yapacağımızın, şeytana uyup uymayacağımızın garantisi yok, kınamıyorum yani seni. Benim yorumum sadece şu cümleye 'bi erkek durduk yere aldatmaz.' Sanirim sen hiç tanıyamamışsın Türk erkeklerini. Maalesef bizim erkeklerimiz doyumsuz, çok da mutlu etsen, önünden kuş sütünü de eksik etmesen, kölesi de olsan yine de aldatır eğer ki fırsatını bulursa ki bu fırsatı da sen vermişsin. Ilk fırsatta seni de aldatacaktır ki senle mutluysa eşini boşar senin mantığına göre bu bi nevi sana da ihanet oluyor. Açık açık söylemem gerekirse o adam seni sevmiyor. Sevse dk durmaz boşanır, seninle evlenirdi. Seni kaybetmek istemiyor; çünkü evli ve bi tane daha birisini bulup evli oldugunu bile bile kabul edip, metres hayatı gibi hayat yaşamayı kabul edecek çok az kişi var ki bunu bulması da çok düşük ihtimal. Adam sadece kendini düşünüyor. Şimdi oturup kendine itiraf et, bu adam seni sevse nasıl davranır, seni kaybetmek neden istemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…