Bu konuyu açan yada onun gibi düşünenlerin yaşayanların mutlaka kocaman bi AMA sı vardır herzman güya aşklarını maceralarını artık adı neyse o saçmalığı kendi içlerinde çözebilmek adına aslında vicdanında verdiği bi eziklikle hep bi ama hep bi bahane..şu yüzden ayrılmıyo bu yüzden eşiyle arası kötü şöyle aşık oldum böyle çaba sarfettim ..hem kendi hem yasak ilişki yaşadığı adam evli olan kişi sana anlatıyorum; Benim ablam genç yaşta evlenmiş biri.gayetde güzeldir üstelik çokda sabırlı munis iyimser biriydi.biriydi diyorum çünkü çileden çıkardılar el birliğiyle..ablam aldatıldığını öğrendiğinde kucagında bebeği vardı ve evleneli bir yıl olmuştu.ilk öğrendiğimde beynimden vurulmuştm diyor.eniştem dmeye dilim varmıyor gününü gün ederken o kaynana kayınpeder evinde çocuğuyla çile dolduruyordu tabi biz bunları çok ama çok sonra öğrendik söylemedi kimselere.eniştem askerliğini evlendikten sonra yaptı kıbrısta ve tatil gibi.ordada devam etti tabi sefahat hayatına.tüm olanlara rağmen sabreden ablama o esnada evlerine girip çıkan bi aile dostu aşık oldu.ablam cvp verdimi hayır. Adamda gayet yakışıklı hali vakti yerinde ablama baya bi aşık olmuş bri.peki ablamda bazıları gibi düşünüp kocamda beni aldatıyo bu ona ders olsun diye böyle bişeye karşılık verseydi. Bu onu haklı yaparmıydı.onunda bi Ama sı olsaydı..birsürüde ama sı vardı halbuki..yapmadı.aslada yapmaz.edep şeref namus onun için canından önemilidir..hele helede çocuğu...eniştem ne çocuguyla ilgilenir ne karısıyla.süslenip püslenip gidermiş.ablam kaynana elinde çekerken çileyi maddi güçlüğü o maaşını hanımlara cep telefonu saat gibi pahalı hediyeler alarak yermiş.üstrlik ablamın ilk elini tuttuğu ilk görüşüp evlendiği kişi bu karaktersiz.ondan önce hiç bi erkekle görüşmemiş bile.okadar saf temiz umut dolu hislerle evlenmiştimki diyo.hayatımda hiç bir dileğim gerçekleşmedi kursagımda kaldı diyo. Ama hiç bizman bnde hayatımı yaşayacam AMA kocam beni aldattı bende onu oyüzden aldatırım AMA benimle ilgilenmedi AMA AMA AMA demedi demez...