• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli adamla beraberlik.....

Genç, bekar, iyi gelirli çocuk neden bir çocuk sahibi ve halihazırda bir beraberlik yaşayan kadına bakıyor? Kadın bahsedememiş mi ona hayatından? Evet neden diyemesin, daha anlatmadan nereden biliyor? Bekar eleman evlilik dışı çocuğunu da, eski hayatını da kabullenirdi sevseydi, şekilcinin önce gideniymiş demek ki.

Arkadaki yeşil perde gözüken ibretlik tv dizileri gibi hikaye olmuş.
Kadin adamla resmi olarak evli olmadığı için halen nüfus cüzdanında bekar yazıyor...Çünkü adam hala ilk esiyle evli resmiyette....Kız da , nüfus cüzdanında bekar yazdığı için ve millete evli bir adamla beraberim diyemedigi için ,bekarim diyor...Çocuk buna yaklaştığında cocugu reddetmek zorunda kalıyor...Evet diyemiyor...Çocuğun haberi yok yani...

Kadin adamla resmi olarak evli olmadığı için halen nüfus cüzdanında bekar yazıyor...Çünkü adam hala ilk esiyle evli resmiyette....Kız da , nüfus cüzdanında bekar yazdığı için ve millete evli bir adamla beraberim diyemedigi için ,bekarim diyor...Çocuk buna yaklaştığında cocugu reddetmek zorunda kalıyor...Evet diyemiyor...Çocuğun haberi yok yani...
E kızın çocuğu oldu dedin
Bundan nasıl kimsenin haberi olmaz

Yav kim olsa bu durumda kız kendine yazık ediyor demez, Allah bin turlu belasını versin, gün yüzü görmesin der. Siz sıradan bir olaymış gibi anlatmışsınız ben de buna şaştım kaldım. Hiç sinirlenmemişsiniz, kızmamışsınız ACABA NEDEN?

Kadının hatalarını geçtim + yalancı sonuçta. Nufus cüzdanı işine girmeye gerek yok. Çalışmaya başladığı yerde kağıtta bekar olarak gözükür ama kendine duygusal bir biçimde yaklaşana benim bir çocuğum ve hayatımda biri var demesi gerek. Bu kişi evli olsun veya olmasın.

Sonradan reddetmek zorunda kaldığı için pişman olması vs. kendi karaktersizliği işte, neyse herkes kendine göre verilen mesajı anlıyor zaten.

Son düzenleme:
Ya bişey çok trajik komik yakaladım onu :)
Feyza senin bu çalışan kadınlarla derdin ne ya :) :) hikayende bile araya sıkıştirmissin hemen kız çalışmak zorunda kaldı diye :KK66:
Yani ne oldu çalışınca o kız öldü mü yoksa çalıştığı is yerinde tecavüz mu ettiler malum kadın çalışıyorsa senin kafa yapına göre herseyi hak ediyor :) :)
Allah aşkına sende çalış ta rahat bırak şu zavallı diye eziklediğin, hani kocalarına iyi bir seks partneri olamayan çalışan kadınları :)
Ablacim çalışan kadin deyince sizin aklınıza belki hep masabasi iş yapanlar geliyor....Bu kız asgari ücretle bi yerde temizlik yapıyor...Yani durumu iyi olsa inan yapmak istemez.....Masabasi iş ulan kadınların oranı az yani...

Adam sevgilisinden olan çocuğu nüfusuna aldı mı?

:KK53:
Eğer erkeksen bence erkekligini sorgula. Çünkü bir erkek neden yasak oldugunu bile bile kadin sitesine girip kendini kadin gibi gosterir?
Aynen bilgece sonrada gelir burada en çok ilgi çeken konulardan birini açar sigarasini yakar ekrana bişeyin bişeye baktığı gibi bakar. He konu sahibi sana demiyorum haaaa yanlış anlama beni!!!! Aman diyeyim ...:KK53:

:KK53:
Aynen bilgece sonrada gelir burada en çok ilgi çeken konulardan birini açar sigarasini yakar ekrana bişeyin bişeye baktığı gibi bakar. He konu sahibi sana demiyorum haaaa yanlış anlama beni!!!! Aman diyeyim ...:KK53:

Aynen ya. Bi de azicik ders alsalar gam yemem. Ama yok yani.
Mesela Erkekler Klübü olsa ben niye üye olayım ki? Bu resmen kendime hakaret olur..

Kınamak gibi olmasın çünkü Allah kinadigini yasatir, Allah öyle bir durumla karsilastirmasin

Yav kim olsa bu durumda kız kendine yazık ediyor demez, Allah bin turlu belasını versin, gün yüzü görmesin der. Siz sıradan bir olaymış gibi anlatmışsınız ben de buna şaştım kaldım. Hiç sinirlenmemişsiniz, kızmamışsınız ACABA NEDEN?
Ben, kız kendine yazik etmiş diye kıza üzüldüm....Gerçi ondan önce, ilk kadına cok daha fazla üzüldüm...

Merhaba arkadaslar, bunu genc kiz uyelere ornek olsun diye yazmak istedim....
Tanıdığım bir kiz vardi evli bir adamdan hoslandi, ailesi onay vermedi...Ailesi onay vermeyince,ailesine rest cekip, adamin evine yerlesti .Sonra bor de çocuk yaptı adamdan..

.Tabi ,duygular sicagi sicagina iken evli bir adamla beraber olmanin sikintilarini dusunememisti ama, birden karsisina ilk es geldi, adamin ilk esinden olan iki cocugu geldi....

Birde maddi sikintilar çıkınca,kız da çalışmak zorunda kaldı...Bir yerde çalışmaya başladı...Burda genç bekar ve iyi geliri olan bir çocuk bundan hoslandi, ama bu kız ,o çocuğa evet diyemedi...Bir yandan ilk eş ve bir yandan ilk eşten çocuklar bir yandan kendi cocugu, bir yandan kendisinden hoşlanmış olan bekar erkek.....Kız cok cok pişman olmuştu ama iş işten geçmişti....

Yani kızlar siz siz olun evli erkeklerle birliktelik yasamayin, hem cok sıkıntı ve problem yaşarsınız, hem de size ilerde gelecek olan hiç evlenmemiş bekar erkekleri kaçırmış olursunuz....Evli adamın ilk eşi ve çocukları da cabası.......Lütfen forumdakj genç kızlar, lütfen evli erkeklerle ilgilenmeyin kendinize yazik edersiniz ornekteki kız gibi....
Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmuş vah vah:eek:
Evli adam zengindir muhakkak yoksa neden girsin ki bu işlere arkadaşınız ama genç ve yakışıklı !!olan kaz'ın pardon çocuğun teklifine de evet diyemedi tek sorun bu dimi sizin için.
O adamın eşi, çocuğu, sözde arkadaşınızın çocuğu, bu insanlar çok önemsiz zaten. Tek önemli nokta, daha zenginine varamadı arkadaşınız.
Hayret ediyorum yani. Bu mudur bu yaşananda tek sorun?

Back
X