• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli adamla beraberlik.....

Dimyata pirince giderken, evdeki bulgurdan olmuş vah vah:eek:
Evli adam zengindir muhakkak yoksa neden girsin ki bu işlere arkadaşınız ama genç ve yakışıklı !!olan kaz'ın pardon çocuğun teklifine de evet diyemedi tek sorun bu dimi sizin için.
O adamın eşi, çocuğu, sözde arkadaşınızın çocuğu, bu insanlar çok önemsiz zaten. Tek önemli nokta, daha zenginine varamadı arkadaşınız.
Hayret ediyorum yani. Bu mudur bu yaşananda tek sorun?
Cok haklısınız arkadasim, ama ben burda genç kızlara mesaj vermek isteidigim için, evli erkekle beraber olan kızların yaşadığı pismanliktan, hayal kiriligindan bahsettim.... Yoksa elbette ilk kadına cok daha fazla üzülüyorum...Bu kıza bir uzuluyorsam, ilk kadına on üzülüyorum....Ama amacım genç kızlara birşeyr soylemek oldugu icon, incelikle genc kizin yaşadığı pişmanlık ve hayal krikligindan bahsettim...

'Yuva yıkanın yuvası olmazmış'
diye buna denir heralde..:KK69:

bu ne şiddet kızlar.. arkadaşı kimse kim, isterse kendisini anlatsın arkadaşım diyerek bize ne! :stop:Ana fikir evli insanlarla ilişki yaşamak akıl sağlına ve çevremize ciddi zararlar verebilir :KK48::KK48:

bu ne şiddet kızlar.. arkadaşı kimse kim, isterse kendisini anlatsın arkadaşım diyerek bize ne! :stop:Ana fikir evli insanlarla ilişki yaşamak akıl sağlına ve çevremize ciddi zararlar verebilir :KK48::KK48:
İnanın ben de aynisini diyecektim...."Kesinlikle ben değilim ama, farzedin ki ben olayım, önemli olan ben veya başkası değil, önemli olan verdiği ana fikir".....Ama böyle dersem, kesin feyzadir diyecekler diye yazmadım , ama siz yazınca, yazayım dedim...

Evli adama aşık olunmaz. Olanın da ne olduğunu söyleyemem ceza almak istemiyorum. Adaletsizsin dünya. :KK53:

Fen bilgisi dersinde üreme konusu anlatılırken kıkırdayan öğrenciler topluluğuna benziyor bu site. Ne zaman bastırılmıs toplumumuz icinde rahatca konusamadıgımız konular açılsa hep geyik muhabbetine dönüyor. Bir de hemen konu sahibinin eski konularına bakılıyor kişilik analizi başlıyor. Yok sen önceden söyle demissin böyle demissin. Yok erkeksin yok bu konu sahte. Konu sahibini tanımam etmem kimin kiminle ne derdi var bilmiyorum. Yazmış bir konu ders olsun demiş örnek olma amaçlı demiş. Hemen o sen misin, kim o, senin hikayen mi bilmem ne. Yahu size ne. Belki benim bu hikayedeki. Belki de sizin kızınız. Öznenin ne önemi var? Kim olursa olsun. Ders alın demiş ibret olsun diye yazmış. Valla insan pisman olur konu açtığına.

Kıza bak düşman basına.Evli erkekle birlikte yaşıyor.Üstüne birde evli bir adamla gayri resmi evliyken başka çocuktan hoşlanıyor evet dıyemıyormuş,deseydi onada bari..

benim anlamadığım adam evlenmiş boşanmış bir adamdı ,kız o şekildeykenmi gitti evlendi ,yoksa halen evli olan bir adama mı gitti ,yani bir nevi kuma veya metres olarak mı ,öyleyse kötü tabide ,evlenmiş boşanmış adamla evlenmesinin ne gibi bir sakıncası var ,yeni taliplerini kaçırmak mı üzmüş onu.

Sonra kız gitmiş, başka bir eşi varmış. Tabi bunlar şok diye bitirceksiniz sandım. Masal gibi geldi :confused:

- Evli erkeklerle beraber olmayın
-Peki
-Tşk.
-ö.d.

şaka bir yana yani konu sahibi çok ilginç bir olay anlatmışsın, ibretlik.. Ne olacaktı ki sonu? bu uyuşturucu kullanmayın, sigara içmeyin demek gibi birşey.. yapacak olan ahlaksızlığını yine yapacak..

Beni en cok üzen kadin kadini aldatmasi bu kadin hic kendini adamin karisinin cocuklarinin yerine koymamismi yarin birgun cocugu buyuyunce ondan nefret edecek bunu hic dusunmemismi yuva yikanin yuvasi olmaz olmasinda insAllah

Back
X