konu sahibi bende şimdi bunu merak ettim.cevabını alalım lütfenAdam evli ken arkadaşın nasıl olurda adamın evine yerleşir..
Karı koca ayrı yaşıyor olması lazım ki buda orada otursun..
Aile bu duruma nasıl onay vercek ki,adam zaten evliymiş..
o konu sevişme ile mi ilişkiliydi.çok ilginççç.ya sen daha dün boya posa boy farkı ile sevişme üzerine konu açmamış mıydın ne iş piyasa konu sürmüşsün ekrana bu sefer
konu sahibi bende şimdi bunu merak ettim.cevabını alalım lütfen
galiba : ))Kiz evli adamin evine yerlesip karisiyla hep beraber mi yasiyolar?
galiba : ))
galiba : ))
öyleyse tabii...Bu nasil bi manyaklik ya
öyleyse tabii...
değilse kafamda delice soru işaretleri : )
Merhaba arkadaslar, bunu genc kiz uyelere ornek olsun diye yazmak istedim....
Tanıdığım bir kiz vardi evli bir adamdan hoslandi, ailesi onay vermedi...Ailesi onay vermeyince,ailesine rest cekip, adamin evine yerlesti .Sonra bor de çocuk yaptı adamdan..
.Tabi ,duygular sicagi sicagina iken evli bir adamla beraber olmanin sikintilarini dusunememisti ama, birden karsisina ilk es geldi, adamin ilk esinden olan iki cocugu geldi....
Birde maddi sikintilar çıkınca,kız da çalışmak zorunda kaldı...Bir yerde çalışmaya başladı...Burda genç bekar ve iyi geliri olan bir çocuk bundan hoslandi, ama bu kız ,o çocuğa evet diyemedi...Bir yandan ilk eş ve bir yandan ilk eşten çocuklar bir yandan kendi cocugu, bir yandan kendisinden hoşlanmış olan bekar erkek.....Kız cok cok pişman olmuştu ama iş işten geçmişti....
Yani kızlar siz siz olun evli erkeklerle birliktelik yasamayin, hem cok sıkıntı ve problem yaşarsınız, hem de size ilerde gelecek olan hiç evlenmemiş bekar erkekleri kaçırmış olursunuz....Evli adamın ilk eşi ve çocukları da cabası.......Lütfen forumdakj genç kızlar, lütfen evli erkeklerle ilgilenmeyin kendinize yazik edersiniz ornekteki kız gibi....
Hanım abla, ona 2 evli diyorlar halk arasında.Adam sırayla gidip geliyor herhalde..
Tövbe yarabbim tövbe..
Kanal 7 dizileri gibi
Valla içinde olmaya görsün neler okuyoruz yorumlar yazıyoruz evli ablasının eşiyle enisteyle olanlar var kocasının kardeşiyle olanlar var allah nefse şeytana uydurmasin
Hanım abla, ona 2 evli diyorlar halk arasında.
Annem böyle adamlara söverken, 2 evliymiş ........ derdi, metresi var ya da karısını aldatıyor, kuma getiriyor denmez pek buralarda.
Bu iki manada, 2 tane ayrı evi var, ve iki kere evlenmiş manasına geliyor, tabi buna evlilik denebilirse, şu imam nikahı olayı karıştırıyor işte.
Çok paylaşımcı, hümanist insanlar vesselam, baksana herifi bile paylaşıyorlar.2 evli 2 hatunlu yani, arkadaş söyledimi bilmiyorum ayrı ev varmı diye..
Biri resmi biri imam nikahlı işte,yemişim bunları yaniiii..
Nasıl bir hasımsızlık ki bu,ikinci kadın olmayı kendilerine layık görüyorlar..
Biririnin koynundan çıkıp diğerinin koynuna giriyor bu öküzler..
Öyle bir yazmışsın ki ortada onca mağdur , hakkı yenen varken , suçluya mı üzüleyim şimdi bak sen ...Adam boşanmış bir adam değil, adam evliyken bu gidip beraber olmuş.....Kizin üzüldüğü nokta şu ; bekar bir erkekle evlenmek varken, gidipte evli bir adamla birlikte oldum, bi yandan ilk kadin bosanmadigi için kız kağıt üstünde hala bekar, bir yandan adamın ilk eşinden çocukları, bir yandan toplum ve ailesi tarafından dışlanmışlık vs....Yani kız diyor ki bu adamla evlenecegime, keske bekar biriyle evlenseydim...
Aile onay vermedi demiştiniz aile biliyor ki onay vermiyor yoksa durup dururken neden onay vermesin?Ben genç kizin kandırıldığını düşünüp üzülüyorum...Yoksa evli adama önceden kız göz koymussa elbette kız suçludur....Ama ben kizin kandırıldığını düşünüyorum.....
Nerde hareket orda bereket canım :)))ya sen daha dün boya posa boy farkı ile sevişme üzerine konu açmamış mıydın ne iş piyasa konu sürmüşsün ekrana bu sefer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?