evli adamla beraberlik.....

ya sen daha dün boya posa boy farkı ile sevişme üzerine konu açmamış mıydın ne iş piyasa konu sürmüşsün ekrana bu sefer
o konu sevişme ile mi ilişkiliydi.çok ilginççç.
okumamıştım ama baya atıf yapmışsınız .
bi bakalım bakalım feyzanın şu meşhurrr konusuna:))

Allah razı olsun karşiim uyardığın için

Adam sırayla gidip geliyor herhalde..
Tövbe yarabbim tövbe..
Hanım abla, ona 2 evli diyorlar halk arasında.
Annem böyle adamlara söverken, 2 evliymiş ........ derdi, metresi var ya da karısını aldatıyor, kuma getiriyor denmez pek buralarda.
Bu iki manada, 2 tane ayrı evi var, ve iki kere evlenmiş manasına geliyor, tabi buna evlilik denebilirse, şu imam nikahı olayı karıştırıyor işte.

Kanal 7 dizileri gibi

Valla içinde olmaya görsün neler okuyoruz yorumlar yazıyoruz evli ablasının eşiyle enisteyle olanlar var kocasının kardeşiyle olanlar var allah nefse şeytana uydurmasin

Birde stv de sırlar dünyası 5. boyut var ya

onlarda da çok işleniyor böyle hikayeler

2 evli 2 hatunlu yani, arkadaş söyledimi bilmiyorum ayrı ev varmı diye..
Biri resmi biri imam nikahlı işte,yemişim bunları yaniiii..
Nasıl bir hasımsızlık ki bu,ikinci kadın olmayı kendilerine layık görüyorlar..
Biririnin koynundan çıkıp diğerinin koynuna giriyor bu öküzler..

Çok paylaşımcı, hümanist insanlar vesselam, baksana herifi bile paylaşıyorlar.
Yine annemin özlü sözü ile yorumumu noktalıyorum, çok ödünç veren, alan, malına sahip çıkmayanlar için, elinden gelse herifini de ödünç verecek derdi, ki annecim bunu, çok sıradışı bir durum olarak algıladığı için, bile diyerek cümle kurardı.
Bu da o hesap, herifi bile paylaşabiliyorlar, iyi ki beyin gibi hayati organlar paylaşıma açık değil he, yoksa ne olurdu halimiz.

Öyle bir yazmışsın ki ortada onca mağdur , hakkı yenen varken , suçluya mı üzüleyim şimdi bak sen ...
Hala ilk kadın boşanmadığı için kağıt üzerinde bekarım diyormuş demek .
Yüzsüzlüğe bak bir de kadını suçluyor .

Son düzenleme:
yani karsina bekar erkek cikmasa hersey normaldi. cillop bekari kacirdigi icin pisman oldu ablamiz.

Ben genç kizin kandırıldığını düşünüp üzülüyorum...Yoksa evli adama önceden kız göz koymussa elbette kız suçludur....Ama ben kizin kandırıldığını düşünüyorum.....
Aile onay vermedi demiştiniz aile biliyor ki onay vermiyor yoksa durup dururken neden onay vermesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…